Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:08 | juli 4, 2016

Djur och sommarkul

Hej igen 🙂 

Nu är det inte lång tid kvar tills barnen kommer hem. Längtar så jag blir galen. Men det har varit skönt och viktigt för mig och Peter att få egentid och rå om varandra.

Farmor Marianne och faster Pernilla har skickat så många söta bilder på Liv och Vida.

De har varit på bondgård, kalas, badat och haft roligt.Liv var inte lika sugen på att kramas med djuren. Båda älskar djur men på olika sätt. Vida är framåt och älskar när djur slickar henne i ansiktet och hundar som jagar henne och vill leka 🙂 Liv är mer försiktig, rädd.


Idag är William och Mio på Sommarkul på Gärdet fick jag höra från Mios pappa. 


Mio i bollen 🙂


Det är vänner till mig och Peter som håller i detta. Verkar ju sjukt kul. Ska åka dit med flickorna i veckan om vädret tillåter.

Stor Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Djur och sommarkul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken idyll nere i Båstad , så härligt för barnen , det ser så lugnt och så rogivande ut ,
  Härligt för både barnen Farmor och Faster och få rå om varandra ❤️ Kvalitetstid med barnbarnen är det bästa som finns. Som jag brukar säga det kommer inte i repris . Ha en fortsatt fin fin dag Hannah ❤️

  Svara
 • Vi var på sommarkul igår, vår 4-åring var helt till sig och hade verkligen superkul!

  Svara
 • Hej! Har nog aldrig kommenterat din blogg men läst väldigt länge. I like you! Du e så härlig och verkar vara så från insidan och ut, ja du e ju dessutom vacker som en dag. Och nog om hur bra du är .
  Idag gjorde jag kräftsoppan. Nom nom nom e allt jag kan säga. MEN min blev rätt vattning, skulle önskat den lite tjockare. Gjorde jag nåt fel? Visst va det 1 liter vatten det skulle vara? Kändes på konsistensen som att jag borde halvera vattnet men tänker att det då blir fööör smakrik, om du förstår hur jag menar. Hur blir din i konsistensen?

  Kram Anna Mortezaei

  Svara
 • Hej Hanna! Tänkte höra vad du använder för hudvårdsprodukter och foundation? Du har så himla fin hud. Med vänlig hälsning, Caroline

  Svara
 • Har ni nån butik här i Sthlm, eller är det bara kontoret ni har?
  Ha en bra dag!

  Svara