Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:15 | juli 5, 2016

Gulddag

God morgon min vän. Allt väl?

Jag sitter ute i solen och dricker kaffe. Snart kommer några tjejkompisar över som jag har bjudit hem på frukost. Ska bli mysigt och trevligt att äta en lång frukost och ta igen allt som vi missat. Vad den anda gjort och ska göra i sommar.


Det är ju en helt ljuvlig dag med strålande sol och redan varmt.

Igår passade jag och Peter på att gå på bio. Vår sista barnfria dag 🙂


Vi såg The Nice Guys. Riktigt rolig faktiskt.

Efter bion åkte vi hem och kollade säkert fyra avsnitt av Ray Donovan och åt mackor och drack te i soffan.Somnade rätt sent men känner mig ändå pigg idag. Har massor av jobb i veckan så idag ska jag bara ligga i en solstol på altanen och läsa. Det gäller att ta vara på gulddagar som denna.

Syster kom hem till Sverige igår också så nu känns allt som vanligt igen. Det gillar jag. Ska gosa Moses ❤️

Hur ser sin dag ut?

Varma Kramar ❥


1 kommentarerEn kommentar om “Gulddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Medan familjen börjat din semester så fick jag det värsta som jag vet att även du tycker, så idag saneras det men ligger även i hängmattan och lyssnar på musik;Barbara Streisand, vilket jag bara fick infall på just idag-lite mäktigt faktiskt. Tjingeling o ha en underbar sommar Frida Gbg

    Svara