Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:54 | juli 8, 2016

Vår lilla Moses

Hej min vän. Hoppas att du har det bra vart du än befinner dig och vad du än gör.

Vi har tagit en lugn och skön morgon. Sov länge och sen dukade jag frukosten ute på altanen.

Alla är hemma och ikväll kommer även Marianne och Urban tillbaka hit från deras lilla tur till Dalhalla. På söndag eller måndag kommer pappa, Marie och Leon också. De ska bo hos oss hela veckan. Vi längtar ihjäl oss!

Dagen har verkligen börjat bra. Hoppas det håller i sig. Framåt eftermiddagen brukar jag vilja slita mitt hår för att killarna helst bara sitter vid sina datorer och tjejerna kivas och tjafsar och gapar. Jag springer runt med svett på överläppen och skriiiiker SLUTA SKRIKA 🙂 Semester med alla hemma är ju ljuvligt. Ha ha ha! Stundtals i alla fall.


Frulle i det fria.

Igår hade vi en fin dag hos mamma och Gunnar. Vi turades alla om att ta hand om Moses. Tänk att han ska få Moses som andranamn. Han är Moses för mig. Lilla Moses i vassen.


William är bästa barnvakten.


På torsdag nästa vecka ska han vara hemma oss hela dagen. Vi ska ta hand om honom när Syster jobbar.


Barfota- sommarbarn. Vida och Charlie. Radarparet.

Igår kväll när vi kom så orkade jag inte laga mat men då kom Macke som en räddare i nöden med take-away från Sibylla. Barnen lekte, vi kollade fotbollen och frossade pizza och kebab. 


Falafel med extra vitlökssås är min favorit.


Har suttit i timmar och pillat ut Livs flätor. Nu äntligen är hon flätfri. Lite lik Rulle i håret 😉

Nu ska jag läsa slutet av Kvinnan på tåget. Än så länge är det lugnt här hemma så jag tar tillfället i akt. Gäller att passa på. Lugnet före den dagliga stormen.

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Vår lilla Moses”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej gillar verkligen din blogg. Lyssna på dina låtar nästan varje dag när jag var yngre. Systrarna Graaf cd skivan. Mimade till en av dina låtar i ett uppträdande i skolan. Hade varit roligt om ni fortsatt med musiken. Du är en riktigt bra sångare. Trevlig helg.

  Svara
 • Jag jobbar mina sista rimmar nu innan jag slutar på detta jobbet. Men i tisdags fick jag nytt jobb så jag tar semester med gott samvete i 5v nu 🙂 Men igår va det sånt liv så jag sa att det är bättre dom är på fritids så kan jag jobba istället haha. Men det blir ju bra när vi kommit in i semesterflowet 🙂
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Jag blir så lättad att det är fler än jag som har det så hemma. Att man själv skriker sluta skrika, galet ibland.
  Har precis avverkat 3 veckors semester själv med barnen innan mannen börjar på sin.

  Svara
 • Hej Hanna. Vill bara tala om att jag följt dej länge här men aldrig kommenterat. Älskar att läsa om dig o familjen o era äventyr. Jag har nu köpt mina första kläder hos dig o är väldigt nöjd. Tack för att du är så brutalt ärlig o go o dina inlägg. Önskar dig o härliga familjen allt gott.. Kram Eva

  Svara
 • Vi väntar på semester ihop och kokar ihop en lite för bra och lite för ljuvlig film i sitt eget huvud hur denna semester kommer att se ut. MEN verkligheten hur blir den? Du beskriver det som många upplever nu dessa sommarmånader,gnabb och tjabb mellan familjemedlemmar.

  Svara
 • Här har jag också blivit smått galen idag. Precis som alla andra dagar. 4-åringen tappade sina öron idag med.. Hör inte alls då jag säger till. Samtidigt kastar 1-åringen ALL mat runt sig så jag får byta hennes kläder, tvätta av henne, bordet, stolen, golvet – hemma hos min kompis… Och på söndag bär det av på semester, hjälp mig…!

  Svara
 • Saknar Ditte….

  Svara
 • Jag med… Men hon finns ju forfarande 🙂

  Svara
 • Jag blir alldeles varm i <3 av att se din stora kärlek till lilla Moses. Man ser hur det lyser i dina av, just det KÄRLEK. Så fin du Hannah <3

  Svara
 • Idag kom min Second Female klänning, den du hade på dig innan du vart på bröllop! Den passade perfekt o var kanonfin! Tack för att du hade den på dig, så jag fick ett tips till vad jag ska ha på mig när jag ska på bröllop i sommar. 🙂

  Kram Heléne

  Svara
 • Du skriver så underbart igenkännandeUnderbar!

  Svara