Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:47 | juli 9, 2016

Camping på altanen

God morgon min vän. Jag blev väckt klockan 06.15 ute i ”kupan”.


Jag, Liv och Stella bestämde oss för att sova i den. Ett litet äventyr.

Jag bäddade med massor av täcken och kuddar igåroch så låg vi och tittade på film på min dator innan vi somnade. De har sovit som stockar men vaknade väldigt tidigt. Fnittriga och glada. Själv har jag sovit som en kratta. Drömt om nässpray hela natten. Har varit så täppt i näsan och vaknat av att jag legat med öppen mun, torr och vidrig och drömt om att jag har en hel påse fylld med nässpray. Men icke 🙂 vaknade lika täppt hela natten trots påsen.

De sov så gott.

När flickorna väckte mig satte jag på en film till dem och försökte somna om en stund. Men icke på det också. Nu ger jag upp.

Ligger dock kvar här ute och försöker andas den friska luften så gott det går. Det är en så där sval och skön sommarnorgon, blå himmel, fåglarna kvittrar och det är faktiskt riktigt mysigt.

Kram ❤️


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här