Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:12 | juli 20, 2016

Förberedelser 

Hemma igen, från kontoret, efter flera timmar då vi brainstormat och kommit fram till en grym kollektion AW17.

Har handlat allt, på vägen hem, inför Williams kalas imorgon. Ska strax ställa mig och grädda pannkakorna till hans pannkakstårta. Varje år önskar han sig pannkakstårta på morgonen när vi väcker honom. Isak älskade också det men det fick absolut INTE vara färdiga pannkakor från ICA. Så jag tänker följa Isaks råd och grädda egna. Förra året fuskade jag nog med färdiga. Men jag brukar vara bra på att grädda egna men ibland räcker tiden helt enkelt inte till. 

Har förberett middagen och kan med gott samvete sätta mig och läsa nu. Barnen är iväg och leker så det är lugnt för en stund.


Ska ge mig på Katrin Zytomierskas Bucketlist.

Har du läst den?

Har två andra böcker som ligger och väntar också. Finns inget bättre än att sätta sig i lugn och ro och slukas in i bokens värld.

Stor Kram ❥


4 kommentarer4 kommentarer om “Förberedelser ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah. Vart har du köpt ljuslyktan? Jätte fin. Ha en trevlig kväll / Jd

  Svara
 • Åh minns inte hemsidan just nu. Men jag ska gå igenom mina mail och kolla. Kram

  Svara
 • Jag har läst den och jag har redan glömt vad den handlade om, Jag vill inte förstöra din läsning, men den tillhörde definitivt inte någon av de bättre böckerna jag läst.

  Svara
 • Färjan är läskig och väldigt spännande!!

  Svara