Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | juli 21, 2016

Perfekt i picknick-korgen

Hej min vän. Har du haft någon mysig picknick ännu?

Jag har både haft en romantisk med Peter på tumanhand och tre stycken med barnen. En i skogen, på badstranden i Spanien och idag en i vår trädgård 🙂 På gräsmattan lade jag ut en filt och dukade fram lite småttochgott. Jag, tjejerna, Mio och födelsedagsbarnet.


Saft, jordgubbar, körsbär, gott bröd och Kavli Mjukost. 

Det är perfekt att ha med Kavli Mjukost i någon av alla smaker. Behöver inte vara i kylen och är så god. Min favorit är Kräftost och Räkost. Barnens är SkinkOst samt vanliga naturella Mjukosten.


Har du någon favoritsmak? Har du tips på vad man kan göra för gott med Kavli Mjukost mer än soppan, som jag gav receptet på tidigare. Något gott och enkelt till picknicken. Göra rullar med Mjukosten på tunnbröd är ju så gott. Det ska jag göra till nästa picknick.

Dela gärna med dig av ditt bästa tips.

Varma Kramar ❤️

Reklamsarbetare med Kavli


11 kommentarer11 kommentarer om “Perfekt i picknick-korgen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar Baconosten! 😛

  Svara
 • Hej!
  Jag brukar klicka ner lite i omeletten, blir toppen! Min favvoost är jalapeno! Mums! Starkt å gott!

  Svara
 • Mmm, det måste jag prova. Tack för tips 🙂

  Svara
 • När du öppnat osten så ska den förvaras i kylen för att inte bli dålig.

  Svara
 • Hej Hannah!

  En riktig favorit hemma hos oss är att använda jalapeno osten och klicka den i små krustader. (Såna man köper färdigköpta på Ica).. Sätt sen in dom i ugnen i ca 10 minuter på 150 grader. Perfekt drinktilltugg! Och jättegott!

  Må väl!

  Svara
 • Hej, här kommer en utav mina favoriter.
  Smörj en gratängform, lägg i fiskfileer utav något slags vit fisk, salta o peppra. Bred över ett tjockt lager utav något slags mjukost (jag brukar använda räk eller kräft). Därpå breder du över röd stenbitsrom (ger god smak till såsen). Sedan lite lätt vispad grädde o sen tjoff in i ugnen, där har du en enkel fiskgratäng! När man vill lyxa till det så kan man strö över ex vis räkor när du tagit ut den ur ugnen!! Tror inte jag glömt något. Kan det vara något??
  Tack för en bra, härlig o ärlig blogg!
  Kram,
  Laila

  Svara
 • Vet inte om det passar så bra till picknick, men att göra en omelett och precis innan man tar ur den ur stekpannan antingen klicka på eller spruta på lite av favoritosten på halva omeletten, och sen viker man över den andra halvan på väg ner på tallriken :)Osten smälter underbart och man får en krämigare konsistens.

  Svara
 • Seglartoast…i med mycket räk/skinkost mellan 2 formbröd, stek i smör i stekpanna. Voila…en supergod och enkel toast 🙂

  Svara
 • Om ni gillar kavli eller något annat märke av mjukost så är det gott att ha en rostmacka, mjukost med salamismak och ost på – och på smörgåsjärnet, så det blir en toast 🙂 Det går säkert ta någon annan smak på osten om man vill det!
  Kram Amanda

  Svara
 • Här har jag tips på genom tidernas bästa macka!
  En hönekakshalva men smör mjukost valfri sort sen ”pill i rumpan bågar” (ostbågar) chili chips dem måste man mosa lite i handen först, på med allt å snäll ihop mackan
  Det låter sjukt äckligt men är himmelskt gott.
  Inget för den som vill gå ner några gram, men då skiter man i det en dag och smakar ändå
  To die for

  Svara
 • Supergott att lägga spenat i botten på en gratängform, sedan torskfileèr på det. Vispa ihop en burk kräftost med 2dl crème fraîche och hackad dill. Bre detta över fisken och skjuts in i ugnen. Servera pressad potatis och kokta ärtor till, mmmums 🙂

  Svara