Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:33 | juli 23, 2016

På land

God kväll min vän. Hoppas allt är väl.

Nu är vi på land igen efter två dagar ute till havs. Två helt underbara dagar. 

Vi ville inte avsluta helgen och bara åka hem så vi valde att fortsätta vår helg. Vi har checkat in på en mysig gård på Värmdö. 


Jag älskade att sova på segelbåten men den här sängen som vi ska sova i inatt ser ju väldigt inbjudande ut.


Det är verkligen fint här. Utanför är det massor av djur så imorgon spenderar vi dagen här så tjejerna kan rida och leka. Ser du Vida dansa bakom mig 🙂 

Måste visa lite fler härliga bilder från vår dag på båten.


Vi tog oss alla ett dopp. Väldigt snabba dopp.


Kärringdopp.


Vi åt en god fisk- och skaldjursgryta. Kan det bli mer svensk sommar över detta? Helt vansinnigt galet underbart.

Vill inte att helgen ska ta slut.

Godnattkram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “På land”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka härliga bilder!

  Kram

  Svara
 • Ser underbart ut!

  Svara
 • Förvånad att du inte har sett vår vackra skärgård! Har du legat gömd under en sten? Glad att du har upptäckt den, äntligen, och att du kan delge den till dina barn, finns inte mycket som slår det..

  Svara
 • Åååååååå vad mysigt!
  En fråga bara,jag har följt din blogg så länge,jag får känslan av att du inte trivs så fort det blir vardag? Har jag fel? Jag själv känner nämligen igen mig i dig,så fort det blir måsten och vardag börjar man känna efter eller få tråkigt. Samtidigt som man övertygar andra om att man trivs ”verkligen med lugnet”, sen går det 2 dar,så är man ute på språng igen. Min sambo blir tokig på mig:)Varför måste det vara så? Tack för en fantastisk blogg..Kram Sanna

  Svara
 • Åh ser grytan ser underbar ut, har du recept?

  Svara
 • Underbart! Det finns inget härligare än att glida fram i en stor segelbåt, så har min uppväxt sett ut. 🙂 Numera kör jag bara motorbåt. Hoppas ni får en härlig dag på gården, vi är där ofta med Millie…bor ju inte alls så långt därifrån…strax före Strömma. Enjoy Värmdö! Vi ska ut och mysa i någon vik imorgon med båten. Kram

  Svara
 • Hej,
  Konstigt, jag la in en ”favorit” till mig, en fiskgratäng, men den har tydligen försvunnit.
  Plockar ni bort kommentarer?? I vilket fall, hoppas du fick läst den, mycket god kan jag säga.
  Tackar återigen för en härlig o ärlig blogg
  Kram,
  Laila

  Svara
 • Men så konstigt. Tar aldrig bort kommentarer, om det inte skulle vara elakheter mot mina barn etc. Men en fiskgratäng går inte under nätmobbning 🙂 Skriv det gärna igen. Stor Kram

  Svara