Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:29 | juli 29, 2016

Sommarlovsmorgon

God fredag min vän. Vad har du för dig denna fina dag.

Mina dagar ser just nu likadana ut 🙂 Jag läser, ligger ute på altanen och vakar över badande barn, slappar och bara är.


Kaffe och gröt till frukost. Väldigt sen frukost. 


Syskonkärlek till frukosten i soffan framför barnprogram ❤️

Vi är en morgontrött familj och sover länge nu på semestern och sommarlovet. Har dock försökt väcka barnen till Sommarlovsmorgon på TV men de är helt ointresserade.

Minns när jag var liten och det bästa jag visste var att titta på Sommarlovsmorgon. Missade det inte en enda dag. Bröderna Dal var min favoritserie. Kan känna känslan än idag hur spännande jag tyckte att det var. Hur jag längtade till ett nytt avsnitt. Men som Peter sa till mig när jag besviket inte lyckats få barnen att gilla Sommarlovsmorgon, Det är ju sommarlovsmorgon hela dagarna nuförtiden. Allt finns tillgängligt hela tiden nu och så var det ju inte när vi var små. Då var det bara den där timmen.

Sant.

Tycker dock att det är lite trist. Det var bättre förr 🙂 I alla fall bär det kommer till vissa saker.

All Kärlek ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Sommarlovsmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Helt sant! Håller med dig och Peter, allt finns tillgängligt nuförtiden 24/7. Minns också att jag kom upp till sommarlovsmorgon för annars fick man ju vänta till reprisen på kvällen 🙂 ha en fin helg, kram

  Svara
 • Mina barn är inte heller så fascinerande av morgonTV.
  O det är väl som Peter säger att barn av idag kan se på TV när de vill. Tillgång till datorer, mobiler o paddor har de ju också :).
  Skönt ibland eftersom dom alltid kan ta till det men ibland tror jag att det dödar deras fantasi att komma på o leka.

  Svara
 • Håller med dig det var bättre förr 😉 Härlig blogg du har, inga krokodiltårar eller lögner för att få läsare och verka bättre och intressant. Du känns ärlig och äkta, likaså din syster. Underbara bloggar!

  Svara
 • Jag tycker att du är så omtänksam och fin mamma, det är därför jag gillar att Lisa din blogg.

  Svara
 • Förstår dig! Det ju är plus och minus med allt. Men i vissa situationer kan jag önska att det var som förr, och att man inte hade tillgång till allt jämt som det är nu. Det var ju speciellt och så mysigt att stiga upp till sommarlovsmorgon. Inte var det lika mysigt att se reprisen senare…

  Svara
 • Håller verkligen med dej, samma med Jul, & Julovsmorron åxå kl 09.00 En jul var det Kråkguldet & Adventskalendern såklart!! som Teskedsgumman…
  Men som din man säger, nu är sådant inte lika intressant längre, då tv/dator är en stor ”bov” på sitt vis i barnens liv, när jag, som är dryga 50 var liten, fanns Humle & Dumle, Trollet Plupp Pellapennan & suddagumman, Pippi & Astrids äventyr, & Trollkaren från oz, som skrämde livet ur mej! ha ha ha :p

  Ha en fortsatt underbar sommar fina familjen!! <3

  Svara
 • vilken bok är det du läser på första bilden? den verkar jättebra av det lilla man kan se….

  Svara
 • De behöver väl sova om de är uppe sent om kvällarna. Våra barn sover också länge om de är uppe sent så vi försöker ha 21 som gräns även på sommaren så vi vuxna får lite egentid Tack för en bra blogg!

  Svara
 • Håller helt med dig om att barn av idag aldrig liksom får känna känslan av att riktigt få längta efter något. Som om dom blivit ” snuvade” på konfekten.. Eller kanske bara är min egen känsla.

  Svara
 • Fick hem min beställning jag gjorde i början på veckan. Älskar verkligheten era kläder. Materialet är och snygga är dem med. Kommer användas flitigt!!
  Ser fram emot höstkollektionen.
  Och tack för en fin blogg ❤
  Kram/ My

  Svara
 • Låter som härliga, avkopplande dagar hos er ❤️ Nu går jag på semester och föräldraledighet, väntar på bebis som är beräknad alldeles strax 🙂

  Ha det gott!
  Kramar

  Svara
 • Kommer också ihåg alla de där härliga programmen på morgnarna, särskilt jullovsmorgon var så mysigt, och om jag minns rätt så visades Scooby Dooh, så mysigt att tänka tillbaka…
  Nu har jag jobbat igen en hel vecka efter semestern och ska nog ta familjen till stan för att gå ut och äta, och uppleva lite semesterkänsla igen. Så får det bli!
  Tack för en härligt inspirerande och supermysig blogg, och att du är dig själv, så känns det i alla fall.
  Kram

  Svara
 • För att inte glömma solstollarna…

  Anna Book o Ulla Bella mfl 🙂

  Svara
 • Så söta tjejer! Håller med dig, man satt och väntade på programmmet på morgonen.
  Kram och ha en forsatt trevlig sommar!

  Svara
 • Håller helt med! Jag älskade Sommarlovsmorgon när jag var liten.Men Peter har nog rätt om dagens barn…

  Svara
 • Jag kommer ihåg att jag tyckte det var jätteläskigt!!

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en fin och underhållande blogg☺️ Jag beundrar dina fina kaffemuggar och skålar! De i rosaröd färgskalaUndrar var du har köpt dem. Kram från Susanne

  Svara
 • Tack Susanne ❤️ Mina koppar och skålar kommer från GreenGate. Kram

  Svara