Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:58 | augusti 3, 2016

Fullbokat

Hej min vän. Allt väl?

Jag mitt nöt har ju sett fel på datum och dag. Vet inte hur jag tänkte men det är väl semesterhjärnan. Lite mosigare än vanligt 🙂

Bokade flyg till mig och mamma idag till Halmstad. Där väntade vår hyrbil och vi körde till Falkenberg. Då upptäcker jag att jag bokat Falkenberg Strandbad från imorgon inte idag! ALLA andra hotell i Falkenberg är fullbokade. Googlade och kollade på alla tänkbara hotellsajter. Det enda jag hittade var ett litet vandrarhem, Anna’s Bed&Kitchen (alltså bara kök och ingen frukost som bed&brekfast 🙂 ) utanför Varberg. Så här är vi nu. Ute på landet på en gård. Inte riktigt som vi tänkt oss men väldigt mysigt ändå.


Mimmi och jag. Första dagen på vår minisemester.

Innan vi lämnade Falkenberg så åt vi räkor och hängde på Strandbaden där vi flyttar in imorgon. Passade också på att boka lite behandlingar till helgen och spanade in deras SPA.


Gott!

Jag har bott där flera gånger. En gång med tjejgänget en annan med Peter och barnen och nu med mamma. Passar att bo där på alla olika vis.


Incheckade.


Vi hade ju inte lakan med oss men det fick vi hyra som tur är.


Vi sover skavfötters 🙂

Ikväll ska vi ner till en liten hamn och äta middag. Vi bjuds inte på något vidare väder, det regnar som sjutton, men lugnet och stillheten är viktigare.

All kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Fullbokat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha det så mysigt med ta det försiktigt på golvet inne på sparitualen. Sist jag var där halkade jag och bröt flera tår. Lagom pinsamt! Sjukskriven i 7 veckor sen

  Svara
 • Va?! Nej men fy så hemskt. Stackare 🙁 Då ska jag gå väldigt lugnt. Kram och hoppas du mår bra nu.

  Svara
 • Jag är tacksam att jag inte slog i bakhuvudet. Hade en trappa precis bakom mig. Livrädd för hala golv nu Speciellt när barnen springer. Men det är rätt ok nu och jag hoppas jag tar mig runt tjejmilen om en månad. Ha de gott!

  Svara
 • Gjorde precis som du förra veckan. Åkte ner till Gekås/Ullared, över 50 mil, ett helt dygn för tidigt. Fick lite smått panik, men hade tur och hittade ett fint och mysigt B&B 15km utanför Ullared där vi tillbringade en natt. Skulle aldrig ha bokat B&B annars, men vi fick en väldigt positiv upplevelse. Blev ett lyckat ”misstag” iaf, för vi passade på att se Varberg när vi ändå var i krokarna.

  Svara
 • Ooh, det såg spartanskt ut ert rum på B.B, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.. i morrn flyttar ni ju in i lyxen, ha det så mysigt du och mamma!

  Svara
 • Fniss, jag har gjort ett liknade misstag! 🙂 Ibland blir resan extra minnesvärd pga att det inte riktigt blir som man planerat.

  Svara
 • Då e ni inte långt från mig..bor i Träslövsläge ” läjet ” kanske ni va på Hamnbryggan och åt?!! En glass på Tre toppar är ett måste om ni är på läjet kram Mia!

  Svara
 • Japp, middag på Hamnbryggan blev det igår 🙂 Kram

  Svara
 • Attans vilken osis att det vart fel dag , men ni får säkert supernysigt i vart fall. På tal om annat, jag har typ samma frisyr som dig, men lyckas aldrig få det så rufsigt snyggt som ditt, vilka produkter använder du?
  Kram

  Svara
 • Jag använder i stort sett ingenting alls. Kammar mig knappt. Det kanske är knepet 🙂 Tvättar mitt hår ca en gång i veckan och däremellan har jag i torrschampo från Kevin Murphy. Kram

  Svara
 • Heeeej!

  Du jag undrar om du hade en cream som man får fräknar av eller vad det syrran din? Jag vill ha fräknar. Vet du någon cream?

  Ha det så kul.

  N

  Svara
 • Hm, nä det måste varit syrran. Den krämen vill jag också ha 🙂 Kram

  Svara
 • Du låter lika virrig som jag ibland 😉 I söndags trodde jag att det var måndag och gick till ett möte, kl halv 9…och möttes av stängda dörrar. Vart förbaskad och gick hem och muttrade lite innan jag kom på att det bara var söndag Ha en fin helg nu. Kram

  Svara