Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:36 | augusti 5, 2016

Sportig som tusan

Hej igen vacker. Här flyter dagen fram i ett lugnt och behagligt tempo. Vi bara njuter av att inte göra mer än ta vara på dagen.

Efter en promenad på Skrea Strand är vi tillbaka på rummet. Jag har kört ett kort träningspass och känner mig sjukt duktig 🙂Jag ser ju t.o.m. riktigt hurtig ut i min outfit. Kan lura vem som helst att jag är sportig av mig. Här är det massor av hurtiga och sportiga volleybollspelare som har tagit över stranden. Jag smälter in 🙂


Nu sitter jag på balkongen och tittar på turneringen. Inte för att jag tycker det är särkilt kul men solen har tittat fram och den vill jag inte missa.

Snart ska jag och mamma ner till SPA-avdelningen och få behandling sen tycker jag nog att ett glas bubbel skulle sitta bra. Det är jag väl värd efter dagens motionspass?!


Ska sätta mig här på Strandbadens Bistro Mer och kolla på folk i min morgonrock.

Stor Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Sportig som tusan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Dina bilder ser så inbjudande ut, ni har sol! Här har himlens portar öppnat sig och regnet vräker ner..
  Hahaha,kan man hasa ner till baren i morgonrocken??? Kanske jag missförstod, du får förklara när du hinner, ha det gött ni båda.

  Svara
 • Ja, här kan man ha morgonrock på sig lite överallt. Det är ett SPA-hotell och i tofflor så hasar man runt mer än går 🙂

  Svara
 • Jaa du är väl värd MINST två glas bubbel efter den hårda träningen :), men du är ju jättesmal och så vacker så något gör du väl rätt i synnerhet efter att ha fött 4 barn……;) Så underbart att ta iväg mamma ensam som ni gör och ha några dagar med prat och umgänge, det skulle många behöva. Väldigt söt och gullig mamma har ni också. Njuter så av att läsa din och din syrras bloggar, är det trist en dag så tittar man in och blir på bra humör, eller delar glädje och sorg med er rättare sagt. Snart bär det iväg härifrån Skåne till Stockholm och hotell Kungsträdgården, om vi hittar tåg den dagen, haha, hemresan är klar, men annars får man väl flyga dit. Älskar Stockholm. Så mycket att titta på och göra, och äta, hehe. Kram och karma.

  Svara
 • Hannah!! ☺ ska köpa er Laica College Aqua Dot. Den ser så snygg ut! Har redan den långa skjort klänningen. Men en liten fråga om Laica College, är den stor I storleken? Jag har vanligtvis stl L. Men om den är stor vill jag ju inte att den ska sitta för pösigt..samtidigt kanske en M är för liten. Jag vet inte är nog mitt emellan Kramar!! Falkenberg är så fint. Var där du är i somras. Njut med mamma!

  Svara
 • Hej Hannah
  jag skulle så gärna vilja träffa dig nu när ni ändå är här i Falkenberg vore en dröm för mig verkligen hoppas man kan få det

  Svara
 • Ni ser ut att ha det helt underbart 😉 och bubbel är man väl alltid värd?! Hihi 😉
  Kram ❤️

  Svara
 • Vilken Underbar familj du har<3

  Svara
 • vad mysigt med egentid med din fina mamma❤️tack för en fin och inspirerande blogg.Har följt dig länge .

  Svara