Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:27 | augusti 7, 2016

Biomyskväll

God kväll vacker. Har sin helg varit bra?

När jag kom hem idag så var det kramkalas sen tog jag och Liv en biomyskväll bara hon och jag.

Jag och Vida ska till Åbo och Muminlandet i veckan så jag kände att jag ville ha egentid med Livis också.


Vi såg SVJ. Den var fin. 


❤️


Nu ligger vi allihop i sängen och kramas. William vill inte komma och lägga sig här 🙂 Han spelar på som dator och Mio är hos sin pappa.

Nästa vecka är vi tillbaka i vardagen på riktigt igen. Skolstart för de tre äldsta och förskolan för Vida. Vidrigt att behöva börja gå upp så tidigt igen. Men det ska bli skönt också. Nu har jag iofs varit hemifrån i fyra dagar men en hel sommar med barnen hemma, smått rastlösa, varje dag i åtta veckor tär på oss alla. Vi har haft det mestadels bra såklart men dagar har också varit bråkiga, vi har alla varit trötta på varandra, blivit sura för småsaker och kännt att vi behöver semester efter semestern. Lov efter lovet 🙂

Godnattkram ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Biomyskväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Är nog så i de flesta familjer att det är skönt att återgå till rutinerna ändå.. För mycket semester gör en hel familj galen, haha. Min son återgår till förskolan imorgon o sambon började jobba för en vecka sen. Härligt med semester, men härligt också med rutiner igen!

    Svara