Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:28 | augusti 7, 2016

SPA

God morgon min vän. Mår du bra?

Idag far jag och mamma hem. Längtar så efter familjen där hemma men hade nog kunnat stanna en dag till 🙂

Vi har haft det helt perfekt. Igår tog vi vara på den sista dagen på bästa sätt. Nyvakna gick vi ner till The Retreat Club, deras SPA, i våra sköna morgonrockar. Mamma gjorde en fotbehandling och jag en ansiktsbehandling med massor av fukt och C-vitaminboost.


Det doftar gott och är lugnt och harmoniskt där. Levande ljus och sköna fåtöljer. Ha ha! Ser galen ut men galet skönt var det också.


Efter våra behandlingar låg vi inne i eldrelaxen i en av de stora sängarna, drack nyttigt te, åt frukt och nötter samt läste. En härlig start på lördagen.

Lunchen blev skaldjursfrossa på Bistro Mer. Finns inget godare.


Där jobbar ställets bästa servitörer, Claudio. Han har tagit så väl hand om oss varje dag. Tyckte jag kände igen honom och det visade sig att han bodde våningen under oss under flera år i Kungsängen när jag bodde hemma samt att han alltid lekte med Isak när de var små. 


Tack!

Mamma och jag känner oss så tacksamma för våra dagar tillsammans här. De här dagarna var typ mammas enda semesterdagar på hela sommaren så hon har fått vila och bli ordentligt uppassad.

Lördagkvällen avslutade vi i restaurang Famille med god mat och livemusik.


Löjrom med tillbehör till förrätt och entrecote med sallad och tryffelkräm till varmrätt. 

Vi har tagit en skön sovmorgon idag och ska börja packa ihop allt. Vaknade av att finalen i volleybollturneringem gått av stapeln utanför fönstret. Musik, applåder och hejarop.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “SPA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, det ser underbart ut! Jag hade gett vadsomhelst för att SPA:a lite idag.
  På min blogg har jag listat 21 tips till gravida och blivande mammor – hade varit kul om du ville läsa 🙂
  Ha en skön dag!
  Kram <3

  Svara
 • Så mysigt ni verkar haft det! Skulle vilja se hur klacken ser ut på dina nya Steve madden!! Går det?!?

  Svara
 • Jag fick dessvärre lämna tillbaka dem för de gick sönder första gången jag använde dem. Köpte dem i Falkenberg. Har googlat och letat överallt efter dem men helt slut i den fina nude-färgen 🙁 Så deppigt. Hittade dock ett par likadana i svart som jag beställde från Footway. När de kommer ska jag ta kort på klacken till dig 🙂 Kram

  Svara
 • Hej Hannah. Blir riktigt glad av att du gör saker med din mamma.ta hand om din mamma umgås med varandra . Min mamma valde att bryta kontakten pga jag gifte mig med icke nordisk man. Det är nu 2 år sen vi har inte nån kontakt. Ha det så fint

  Svara