Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:24 | augusti 8, 2016

Fotografering AW16

God måndag min vän. Hopps allt är väl.

När jag vaknade, och kikade ut  genom fönstret, kände jag en hugg av ångest. Det är verkligen höst idag. Jag vill inte att sommaren ska ta slut än. Stanna liiite till snälla sol och värme. Det brukar iofs komma en värmebölja i augusti. Det vet jag för jag fyller år sista augusti och kan tänka tillbaka på min födelsedagar 🙂 Ser redan nu att helgen ska bli jättefin. 

Det har plåtats så snygga bilder för Femme Collections höst- och vinterkollektionen, AW16.

Ett grymt team skapade magi under en heldag. Vår nya modell, coola och snygga Elsa Ekman, hår&make Nathalie Berzelius, stylist Nadia Kandil från Damermas värld och fotograf Anna Mårtensson.

Lite bilder behind the scenens.Vårt kontor och showroom på Karlavägen förvandlades till fotostudio.


Lite smakprov av vad som komma skall. Så mycket snyggt. Vad säger du?

I slutet av augusti kan du shoppa loss i webshopen. 

Idag plåtar vi alla plagg rakt upp och ner till vår webshop. Ska strax fara in och kolla att det får bra. 

Önskar dig en fin dag och start på veckan.

Har du börjat jobba?

All Kärlek ❤️


20 kommentarer20 kommentarer om “Fotografering AW16”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch inget kul att Hösten är på ingång
  samma väder här i Skåne. Tjockkofta och strumpor i Augusti känns inte helt ok.
  Men på Måndag flyger vi iväg till värmen
  två veckor så det längtar vi till . Spännande med nya kollektionen, ser alltid lika mycket fram till när det kommer en ny ❤️

  Svara
 • Hej!!Har handlat en del från femme. För det mesta har jag varit nöjd. Men min senaste beställning hade jag valt strl xs i allt. Men jag bokstavligen drunknar i kläderna…och efter en tvätt känns passformen helt borta.Men koftorna har jag varit nöjd med. Kram. Men jag tror att kläderna riktar sig till de som är runt 170 och är lite större. Men men man kan ju inte passa i allt haha!

  Svara
 • Ojojoj vad snygg blus, den svart/vita med volang där uppe. Den kommer jag haffa direkt. Riktigt fin! Nyfiken på vad mer som kommer 🙂

  Svara
 • Måste bara fråga…
  Var har Ditte tagit vägen ?
  Gillade att läsa om hennes vardagar.
  Hälsningar Skåne.

  Svara
 • Hon gick vidare till annan portal tyvärr 🙁

  Svara
 • Är alla kläder från femme bara för trådsmala eller för alla som inte är size 0?

  Svara
 • Bara för att modellen är smal betyder väl inte det att kläderna bara passat trådsmala. Våra kläder uppskattas väldigt mycket av kvinnor som har L-XL då de är generösa och bra i passform.

  Svara
 • Modellen är verkligen trådsmal! Ni skulle nog få sälja
  mer om ni anlitade olika modeller, typ lite mognare och
  kraftigare.

  Svara
 • Våra kläder passar lika bra till de kraftiga kvinnorna.

  Svara
 • När jag tittade på förra kollektionen blev jag besviken över att allt visades av två modeller stl S som var 1,73. Är det den svenska kvinnan eller är det de som du vill se som kund. Svårt att föreställa sig hur kläderna ser ut på annan kroppstyp. Om man använder två modeller behöver de kanske inte vara identiska? Hur tänker ni i dessa frågor?

  Svara
 • Vi använder oss av modeller som vi tycker är fina. Bara för att modellen är smal betyder ju inte det att kläderna bara passar för smala. Tvärtom tycker jag med Femme Collection. Vi har storlekarna XS-XL så det finns för de flesta. Provkollektionerna som man använder vid införsäljning samt fotografering kommer i storlek S, 36 ca 10 månader innan allt går i produktion. Så ser det ut. Du får kika på IG på #femmecollection så ser du kvinnor med olika kroppar i våra plagg. Kram

  Svara
 • Hej!
  Vi är återförsäljare av Femme Collection.
  Jag kan verkligen intyga att kläderna säljs till alla typer av kvinnor, åldrar och kroppar. Superbra passform och kvalite på kläderna!
  Vi säljer lika mycket små storlekar som större storlekar från FEMME Collection
  Kram Eva på Anyday

  Svara
 • Hej
  Var kan jag köpa dom snygga byxorna som finns på bild nr 2

  Svara
 • Vet ej. Det är stylisten som lånat från annat märke.

  Svara
 • Wow, vilken fin blus!!!!
  Jag jobbar den här veckan och 2 dagar nästa vecka, sen är jag ledig 1½ vecka igen. Ska bli skönt, och då hoppas jag på sommarväder. Jag ska vara kvar hemma i Sverige då.

  Svara
 • Hej Hanna ge inte upp hoppet sommaren är inte alls slut ännu !!

  Svara
 • Hej, jag ville mest kika in för att tacka för det jättegoda receptet på chicken lagad i ugn och med couscous och nektariner etc; mums! Fick det via Magdalenas blogg men tror att du var ”kocken” bakom? Jag gillar verkligen att du är så förtjust i god mat, jag vet en till…Hoppas det går bra med nya kollektionen hälsar Helene

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag önskar att du hade i kollektionen klänningen med ärm också.
  Mvh Zhanetta

  Svara
 • Man måste förnya sig lite. Men de här få bilderna är inte allt. Det finns klänning med ärm också.

  Svara
 • Hej Hannah! <3

  Jag heter Madde och bor i Ljungskile där jag har en liten butik som heter 'Style by Madde' 😀
  Har arbetat på MQ i alla år tills jag blev min egen nyligen. Har mailat er men inte fått svar. Är min butik för liten för att bli återförsäljare för femme? Kika gärna på insta 🙂

  Kram Madde

  Svara