Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:29 | augusti 13, 2016

Ensamfredag

God morgon min vän. Hoppas att du mår bra och har en fin helg.

Jag har haft fullt upp med barnen och tagit en dag från dator och mobil 🙂 Men idag är jag här igen!

Det är mulet och regnet hänger i luften. Hoppas så att det ska spricka upp. Ikväll ska vi nämligen ha vår årliga kräftskiva på gatan. Alla vi som bor på bästa gatan samlas om några timmar, bygger tält, pyntar och dekorerar och gör iordning inför kvällens kräftfrossa. Som jag längtat.

Smygstartade igår med räkor. Barnen sov och Peter var iväg så jag dukade upp med räkor och kollade flera avsnitt av en ny serie som jag fastnat för. Mysig ensamfredag. Skulle egentligen gått på en rolig fest som några vänner höll i men det stökade till sig med barnvakt och Peter som var tvungen att jobba. Men idag när jag vaknar lätt i huvudet och pigg så är det helt okej 🙂


The Night Manager på CMore. Riktigt bra och spännande.


I min ensamhet i soffan med räkor och flera avsnitt.

Vad gjorde du igår?

Jag får ofta väldigt många frågor om vad jag använder för hudvård, smink- och hårprodukter.

Så nu tänkte jag börja med att berätta vad jag använder just nu. Som jag tidigare berättat så är fukt min bästa vän. Inte feta krämer utan lätta med massor av fukt. 


Är noga med rengöring och använder alltid ansiktsvatten. Biotherms fuktbomb är en favorit.

Nu när jag var på Falkenbergs Strandbad så köpte jag även serum från Kalahari i deras SPA. För huden runt ögonen och ansiktet. De använder jag under min ansiktskräm samt ögonkräm. Min ögonkräm är slut men den var i samma serie som ovan.


Serum verkar på djupet dit den vanliga krämen inte tar sig. Så efter fyra veckor ska man se och känna skillnad. Jag gillar att använda serum. Det känns som om det hjälper trots att jag aldrig sett en enorm förvandling men det gör man nog inte. Den smyger sig nog på och man känner sig helt enkelt fräschare.


Efter varje dusch smörjer jag mig med denna för kroppen. Nu känner jag mig lite torr efter all sol i sommar men annars använder jag Biotherms vita kroppslotion. Den är lättare än denna men denna är också härlig.


För ett snyggt skimmer på kroppen är denna ljuvlig. En det Oil med skimmer. Finns även utan. Går även att ha i håret för en wet look. Den är vårdade, doftar gott och den bara huden får en vacker lyster och lyft till sommarklänningen.

Lite hudvårdstips. Snart kommer sminktips.

Önskar dig en bra start på denna dag.

All Kärlek ❤️


16 kommentarer16 kommentarer om “Ensamfredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow den där med skimmer måste jag testa 🙂

  Min fredag var bra, började med några timmars arbete och sedan ett planerat sjukhusbesök där jag fick lära mig några nya trix som man kan göra med stomin (är stomiopererad till följd av min förlossningsskada). Avslutade med fredagsfys och sedan fredagsmys med familjen 🙂
  Kram ❤️

  Svara
 • Så mysigt med en egen kväll. Jag dansade loss igår kväll, så himla härligt. Jag undrar hur det gått med de svarta Steve Madden? Hur var de?

  Svara
 • Härligt! Längtar också efter att dansa loss. Hämtar ut dem idag 🙂 visar ikväll. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag använder oxå Biotherm sen 2 år tillbaka, och är jätte nöjd fullt upp denna sommaren och har inte haft så mkt tid att kika in här. Upptäckte att Ditte inte är kvar. Tråkigt 🙁 gillade henne.
  Håller med dig, hoppas det spricker upp!
  Men om det inte finns solsken i himlen så finns det solsken i hjärtat ❤️
  Stor kraaaam

  Svara
 • Hej,

  Jag håller på att skicka inbjudningar till bloggare eftersom jag har nystartat en blogg och jag vill gärna få många besökare. På bloggen tipsar och skriver jag om olika produkter med länkar till de olika webbbutikerma för de som tycker om onlineshopping. Du får gärna titta in på min blogg och också sprida detta vidare till andra bloggare. Stort tack på förhand!

  Maria

  Svara
 • Hej, vi tänkte ta en sväng till Sigtuna imorgon. Kan du tipsa om något bra (och barnvänligt) ställe att luncha på? Kram o tack!
  Ha det superkul ikväll:)!

  Svara
 • Välkommen till fina Sigtuna. Jag skulle rekommendera Båthuset för middag, Kopparkitteln för lunch (plankan är magi) eller Våfflan för något lättare och glass. Kram

  Svara
 • Toppen! Tack snälla:)!

  Svara
 • Har du testat Biotherm kroppslotion med citrusdoft ? Den är helt underbar ( vit flaska med pump ) En parfym också som är helt ljuvlig är Vicktor o Rolf Flowerbomb edp. Lite tips bara . Ha så kul på kräftskivan ❤️

  Svara
 • Det är den jag oftast använder… Som jag skrev 🙂 Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vad är det för tröja du har på dig? Håller tummarna för att det är en nyhet från Femme!

  Kram Martina

  Svara
 • Den är från Femme men ingen nyhet. Finns på REA i webshopen. Disa heter den. Kram

  Svara
 • Klick klick så var den på väg till mig tillsammans med lite annat smått och gott

  Svara
 • Underbart med egentid ❤️Väldigt gott med räkor tack för tipset på film !

  Svara
 • Tips ang Biotherms vita flaska ”lait corporel”, citrusdoftande kroppslotion: extrapris på Rusta denna vecka 149 kr!!!

  Svara
 • Va??? Tack! Dit måste jag i veckan 🙂 Kram

  Svara