Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:28 | augusti 14, 2016

Kräftskiva

God söndag vacker. Hoppas att du har en bra helg och är vid gott mod.

Vi på gatan hade vår årliga kräftskiva igår. Alltid med godaste kräftorna, bästa sällskapet och så uppstyrt. Kl 14 träffades alla killar i vändzonen och fixade tältet och stolar och bord. När de var klara så dekorerade vi tjejer tältet med lyktor, dukar och piff. Vid 16 grillades hamburgare och korv till barnen och vi vuxna minglade runt och umgicks. Peter körde ner FME-bussen där barnen lekte och höll till när det blev mörkt framåt kvällen. Övervåningen är ju inrett som ett vardagsrum med soffor, bord och TV. Tryggt och skönt för oss och kul för barnen. Vi hade tänkt att vi också kunde flytta in dit om det blev kallt men det var jätteskönt i tältet. Inlindad i filt och UGGs på fötterna så var det inga problem.


Den här fina bilden lånade jag från grannen Nicoles IG.


Har du sett något finare och godare 🙂 Kräftor. Hade vi haft en kräftätartävling så är jag en obesegrade vinnare varje år. Mmmmmmm!


Kör gärna en repris på denna kväll. Hade så kul! Jag, Peter, PJ och Tone var som alltid sist att lägga oss. Vi hade musikquiz och skattade och höll på till säkert 4 imorse. 


Tones goda pavlova. 


Mio min Mio och jag åt nog mest kräftor av alla. 

Imorgon börjar allt på riktigt. Jobb, skola oh förskola. Efter mer än 8 veckors sommarlov för barnen är det nu slut på sovmorgnar och slappa dagar… till allas förtret 🙂 Nej, det ska faktiskt bli kul tycker barnen. Jag med! Har saknat ordning, tider och rutiner. I två veckor framöver har vi införsäljning av Femme Collection SS17 samt att vi släpper AW16 så långa dagar med jobb väntar. Dock väldigt roligt men ingen mjukstart.

Hur ser det ut för dig?

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Kräftskiva”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Visst är det härligt att bo med trevliga grannar runt sig! Det gör vi med:) Tack för restaurangtipsen igår, vi hamnade på Våfflan o passade på att sitta ute medan vädret var fint:) sen promenixade vi vidare längs vattnet o hängde en stund vid lekplatsen m det stora röda ”spindelnätet”. Det måste vara ett Pokemon-tätt ställe, för dit kom massor m folk hela tiden m näsan i mobilen:)!
  Ha det gott! Kram

  Svara
 • När kommer blogginlägget om smink? 🙂

  Svara
 • Underbart, alltid kul att se bilder från er kräftskiva. Härlig blogg har du, inga påhitt, tävlan o lögner…hemskt hur vissa ljuger o lurar sina läsare..inget sånt hos dig, du känns äkta och ärlig, därför din blogg är stor år efter år..love it!

  Svara
 • Tack för att du bjuder på så mycket ur ditt liv! Jag börjar jobba på torsdag, och då är det även skolstart för min 10-åring. Kram!

  Svara
 • Skönt med rutiner igen tycker jag. Särskilt lätt när man haft en skön sommar också. Sååå mysig kräftis….
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/08/14/nykar-rektorska/

  Svara
 • Äter du rubb och stubb i kräftorna?! 🙂 Jag tappade lite sugen när jag varit med och fiskat kräftor och även när vi har köpt levande och kokat dem….

  Svara
 • Här i Skåne där jag bor börjar skolorna senare i veckan samt nästa måndag, den 22. Själv är jag ledig en vecka till också, känns helt okej. Trots höstkänslan.

  Svara
 • Så härligt! Mysigt och spännande för kidsen att kunna vara i bussen 🙂

  Svara
 • Vilken härlig kräftskiva!!!!!

  Svara