Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:51 | augusti 15, 2016

Första dagen

God måndag vacker. Hoppas att du har haft en skön helg.

Idag kastades jag in i vardagen igen. Klockan ringde 6.30. Kände mig inte så trött just då men nu börjar tröttheten smyga på mig. Sov dåligt inatt bara för att jag visste att jag skulle upp tidigt. Vida och Liv har första dag på förskolan/fritids idag. Har nog aldrig sett två så glada tjejer. De sprang in till sina kompisar och hade knappt tid att säga hej då 🙂 

Jag åt frukost inne i stan och nu är jag äntligen hos Catta på Creative Headz och får mitt hår fixat. Färgar min groteska utväxt samt flyttar upp mina HairTalk. 


En godare frukost.


Catta gör underverk.

Sen ska jag skynda mig till kontoret och få ordning på allt inför veckans i försäljning av SS17. Imorgon bitti sätter det igång och vi håller på från morgon till kväll. 

Önskar dig en fin start på veckan. 

Stor Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Första dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja nu börjar vardagen igen:) Gick upp 05.30 och det är väl konstigt att man alltid sover så ruskigt dåligt natten innan man ska upp första dagen?

  Ha en fin dag!
  Kram

  Svara
 • Önskar dig en fortsatt bra dag o var rädd om dig! Kram

  Svara
 • Jag jobbar bara idag och imorgon, sen ska jag ha resten av min semester. Så jag hoppas sommaren kommer tillbaka!
  Ha en fin dag!!

  Svara
 • frukosten ser så god ut! 🙂

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Svara
 • Så god frukost! Dagens bästa mål, helt klart. Kul med både nytt hår och ny kollektion. Hur gick det med Steve Madden-skorna. Hämtat it och provat dem?
  Kramar

  Svara