Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:13 | augusti 17, 2016

Första dagen

Hej vacker. Allt väl?

Hur har din vecka börjat? Berätta gärna ❤️

När jag kom hem igår och avslöste barnvakten myste jag och flickorna i soffan. Jag var helt slut. Somnade när jag nattade dem kl 21! 

Från att ha sovit länge och slappat till att stiga upp kl 6 och vara alert, glad och sälja hela dagarna är lite av en omställning. I alla fall de första dagarna, men redan idag känner jag mig piggare.Kramar och varm choklad. 

Både Liv, William och Mio börjar skolan idag. Liv i första klass, William 9:an och Mio börjar högstadiet 7:an i en ny skola idag. Stort!

Jag lämnade Sigtuna redan vid 7 imorse då jag hade mitt första möte kl 9 och en del att förbereda. Väckte hela familjen innan jag for mot stan med kaffet i högsta hugg. Jag missade Livs första dag, uppropet, men Peter var med henne. Ska bli kul att höra hur det var första dagen i skolan, efter ett långt sommarlov, från dem alla tre. Helt galet vad stora de blivit så fort. Men alla fyra har lovat att alltid vara mina bebisar 🙂


Min minsta bebis får stanna upp lite tycker jag. Det är faktiskt lite tungt när alla blir så stora och man vet att det inte blir mer små bebisar. Får gosa och nosa mycket med Moses. 


Idag har jag på mig en shorts och top som kommer nästa vår, SS17. 


Första införsäljningsmötet hade jag med bästa Anna och Ulf som har Pondus-butikerna. De har flera butiker och finns i bl.a. Partille, Uddevalla och Karlstad.

Stor Kram ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Första dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygg outfit du har. 🙂

  Min yngsta son lovade som liten att bo hemma tills han blev 40 år, men nu när han är 21 så tar han tillbaka sitt löfte och menar att eftersom han inte var myndig när han gav löftet så gäller det inte. 😉

  Svara
 • Min stora börjar förskoleklass idag och jag tycker det är så jobbigt att han redan är så stor! Min lilla är lika gammal som Vida så två år till tänker jag räkna henne som liten i alla fall Men det är svårt att släppa dem:)
  Det setet var fantastiskt snyggt!
  Kramar

  Svara
 • Lämnade också en ”etta-plättare” i skolan idag =) Inte klokt så fort tiden går =) Men med min egen skolstart som snart drar igång samt att vänta några få veckor till bebis ankomst så har vi om några år en till ”etta-plättare” =)
  Ser fram emot att se höst kollektionen om nu nått kan passa en snart nyförlöst mamma =)

  Svara
 • Hahahaha Hanna, tror du de kommer att hålla sina löften om att för alltid vara dina bebisar, jag tror de ändrar sig snart.. hihi.
  Min lille plutt som nu är en stor tonåring (med allt vad det innebär i humör, etc. lovade som liten att han aaldrig skulle flytta hemifrån och så skulle han ha en fotlång skinnkappa, håret skulle vara så långt som till fötterna… som tur är så har han inte anammat den klädstilen! och flytta hemifrån blir det nog när utbildning är avklarad om 3-4 år, man får väl passa på att sno åt sig en kram då och då, en dag är de stora och utflugna.
  Kanske man vänjer sig vid det också så småningom..

  Svara
 • Hej! Tycker så mycket om att läsa din blogg 🙂 Har fyra barn mellan 11-2 år…. full fart 🙂 vi har fortf semester då skolan och förskola drar igång nästa vecka… Kram

  Svara
 • älskar setet du hade på den 5 -6 bilden

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Svara
 • Hej ! Hanna
  Jag tycker det är underbart med sommar sol och semester ☀️Men samtidigt skönt när vardagen tar vid . Gillar dina kläder men bor utomlands just nu . Vet inte om du har leverans utomlands !

  Svara
 • Satan vad snyggt set!! Måste bara förlänga mina ben till SS17 🙂

  Svara
 • Hej!
  En undran om Femme Collection, är det ditt företag? Är det du som designar kläderna?

  Svara
 • Det är mitt och min mans företag. Jag sitter med i ett creative team och tar fram kollektionerna. Jag, en designer (i år Fadi el Kouri) samt Marielle som är vår produktansvariga och mönsterkonstruktör.

  Svara
 • Åh, hoppas det köpte in mycket fint – jag bor i Karlstad och har köpt en del från ditt märke hos dom!
  Ska bli kul att se vad de har inför hösten, ska nog ta mig en sväng förbi nu i helgen 🙂
  /Charlotte – Studier och vardagskaos, en blogg om hur man kombinerar mammaliv och studentliv

  Svara