Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:19 | augusti 18, 2016

Tjejfest och gruvlig nackspärr

Hej min vän. Hoppas att allt är väl och att du mår bra.

Jag har fullspäckade dagar men idag är det lite lugnare. Jobbar hemifrån idag. Imorgon är det införsäljning på kontoret igen. Veckan går så snabbt när man har kul och fullt upp. Gillar det 🙂


I helgen har jag bjudit till tjejkväll och det ser jag verkligen fram emot. Har dragit ihop ett stort gäng vänninor. Först är de bjudna till kontoret där jag serverar dem vin, bubbel och lite mat sen har jag bokat bord på Pontonen där det är Kräftskiva och säkert galet med folk. Ska bli så kul! 

Vad har du för helgplaner?

Igår kom det hem tre glada barn från första skoldagen. Särskilt Mio och Liv. De hade så mycket att berätta. Liv var nog gladast över sin skolbänk. Åh, kan själv minnas bänken jag hade i skolan. Där gömde man små hemligheter, kort på den man var kär i och alla böcker så klart. Jag köpte alltid det finaste pappret jag kunde hitta som jag slog in mina böcker med och hade i botten på bänken.

 Mio tyckte det var spännande med ny skola och nya klasskamrater. Trots att han inte började förrän kl 10 idag så var han uppe redan klockan 7. Förväntansfull och ivrig att få gå till skolan. 


Min stolta fina förstagluttare.

Har fått frukstavärd nackspärr och kan knappt röra huvudet. Än mindre kunde jag sova inatt. Knaprar Voltaren och hoppas bli bättre till imorgon. Skönt att dagen är lugn så jg får vila min gamla gamnacke. Ska kolla om det finns någon bra massor eller naprapat här i Sigtuna så kanske hon/han kan knäcka till mig. Nu ligger jag med en varm vetekudde och det hjälper för stunden.

Stor Kram ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Tjejfest och gruvlig nackspärr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det finns en bra chiropraktor på Venngarns Slott Josefin Jansson.
  Kolla med henne.
  lycka till.

  Svara
 • Åh, det var bra att veta. Tack Stina. Stor Kram

  Svara
 • Måste tipsa dig om Linnex mot nackspärr (och annan värk) Ett stift som du stryker på, helt amazing! Du måste prova! Det bränner lite men sen är smärtan som borta några timmar. Kram Rebecca

  Svara
 • Tack snälla Rebecca för tipset. Kram

  Svara
 • Linnex är suveränt bra liniment!! Men akta för att stryka på för mycket! Ett drag räcker, börja så och känn efter för det kan svida galet mycket om man lägger på för mycket… Har testat! Men som sagt, suveränt liniment!

  Svara
 • https://m.youtube.com/watch?v=nxquwmA1Uh8

  Suverän övning för nackspärr. Det släpper på en dag.

  Svara
 • Hej!

  Vart har du köpt den söta kattregnjackan? Jag älskar katter och det gör min son också, så varför inte en sådan nu när det är höst.

  Kram Anna

  Svara
 • Den köpte jag förra året på Lindex. Kram

  Svara
 • Tack för tipset!
  Ha det gott – Annna

  Svara
 • Din blogg är så härlig!!!

  Svara
 • Ett tips är att lägga på kyla istället för värme! Fick också grym nackspärr i somras och har fått bra tips och behandling av en kiropraktor!

  Svara
 • Har haft nackspärr många gånger och jag kan med erfarenhet säga att Linnex är super..det värmer upp muskeln! Finns på apotek! Sätt aldrig kallt på..nacken blir bara stelare! Kram!

  Svara
 • Vilken fin ryggsäck Liv ser ut att ha. Vi letar till vår tjej. Vad är det för märke på Livs?

  Svara
 • Tore Nästan i Märsta är en fantastisk Naprapat

  Svara
 • Näsman ska det ju vara:)

  Svara
 • Middag med vänner och lite renovering av vårt gamla skolhus.

  Svara
 • Hej
  Snygg skjorta, vart är den köpt ??

  MVH// Anna Melberg Örebro

  Svara
 • Från Femme Collection. Den kommer nästa vår 🙂 Kram

  Svara