Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:15 | augusti 19, 2016

Amelia

Hej igen vacker. Hoppas att du har haft en fin dag. Jag och Peter är på väg hem efter lyckad mötesdag. Det är helt stopp i trafiken så det kommer nog ta en bra tag innan vi är hemma och kan hämta på skolan/förskolan. 

Hemma ska jag lägga mig i soffan och läsa nya numret av Amelia. Gillar den tidningen skarpt. En blandning av allt. Intressanta människor och reportage, mode, träningstips, recept och mycket annat som jag tycker om 🙂

Tillsammans med Amelia, som är Sveriges mest sålda magasin för kvinnor, har jag tagit fram ett grymt prenumerationserbjudande till dig. 

Nu får du hela 8 nummer av Amelia hem i brevlådan samt ett kit med fyra frottéhanddukar i 100% mjuk bomull från Hamptons. Två stora härliga badlakan (65×130 cm) samt två handdukar (40×60 cm) för endast 298 kr (ord.pris 944kr).


Ett varmt bad, tända ljus och en god tidning kommer vi behöva i höst.Förutom att jag tycker Amelia är en bra tidning så står de bakom och tar ett stort ansvar för utsatta kvinnor runtom i världen. Amelia-hjälpen. Och det vill jag stötta och genom detta bidraga till att vi blir fler som gör det.
HÄR! hittar du ditt specialerbjudande. 

Stor Kram ❤️
Reklamsarbetare med Amelia


4 kommentarer4 kommentarer om “Amelia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Starka kvinnor är det allt, grym tidning. Måste läsa den, är dessutom med Gynning, som jag såå gillar. Hon är grym, en av de få med fötterna på jorden hon med, precis som du.

  Ha en fin helg.

  Svara
 • Vad är det för sunkigt omslag! Gå ner i vikt med 15min metoden.. Trolla bort 5kg..så jäkla trist. #boremelater

  Svara
 • MKT bra erbjudande, ska nappa på det. Ser att du har Chanel nr 5. Var det inte Marilyn Monroe som sa att det är det enda man ska ha på sig när man går och lägger sig, haha 🙂

  Svara
 • Du Hanna kommer bli av med mig för att jag sa en del dumma o fula kommentarer här. Ursäkta.

  Svara