Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:18 | augusti 19, 2016

Klackarna i taket

Äntligen ligger jag på soffan 🙂

Jag har storhandlat, lagat middag, tvättat två tvättar och alla barnen är med kompisar. Passar på att skriva till dig nu.


Ligger hos P som kollar Amerikans fotboll på teve.

Idag fick vi en ny butik. Fagerbergs i Vara kommer börja sälja FME nästa vår.


Känns så bra och kul. Jag och Fagerbergs-tjejerna.

Känner mig också lite stolt över mig själv som har hållt i införsäljningen själv. Gillar egentligen inte att tala inför folk men det har gått jättebra. Lätt att sälja in något man tror på och är stolt över.

Nu ska jag börja riva runt i min garderob och försöka hitta något att ha på mig imorgon. Då blir det att slå klackarna i taket med tjejkompisarna.

Stor Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Klackarna i taket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Jag har läst din blogg i flera år men har nog aldrig kommenterat. Tack för en bra blogg, kul att få följa dig och din fina familj!
  Jag tycker att du har en superfin stil och gillar det mesta som Femme har. Problemet är att jag inte vill beställa från nätet, svårt med storlek och det passar sällan när jag beställt från andra sidor. Kan ni inte börja sälja Femme i Norrköping eller Linköping? Snääälla? 🙂
  Kram från mig

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nu var det längesen jag kommenterade, men jag läser fortfarande din blogg varje dag, eftersom den är så finstämd, lugn och kärleksfull.
  Grattis till framgångarna med FEMME. Vilka fina stilfulla plagg ni skapat. Så fort jag får ordning på min ekonomi så ska jag handla av er. . .
  Jag återhämtar mig nu efter ytterligare en period av utmattning och ska börja arbetsträna på en kommunikationsbyrå. Livet har sina upp- och nedgångar, det gäller bara att kämpa vidare. Eller hur?

  Varma kramar ❤️

  Svara
 • En sak till . . . Väldigt snygga skor du har på dig på sista bilden

  Svara
 • Vilken fin klänning/dress du har på dig! Är den från femme?

  Svara
 • Tack. Det är en skjorta från Zara. Kram

  Svara
 • Väldigt fin! Var det nyligen du köpte den? Sen tänkte jag passa på att fråga om din frisyr. Tycker du den är lättskött? Den passar dig väldigt bra!

  Svara