Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:10 | augusti 21, 2016

Klackarna i taket

Hej min vän. Har du en härlig helg? Vad har du hittat på?

Jag har haft en skön och rolig helg. I fredags var vi hemma och kollade film och tog det lugnt. Laddade inför lördagen med tjejkompisarna 🙂

Jag åkte in ganska tidigt till stan och fixade på kontoret. Handlade vin, chark, ostar och plock. Dukade och gjorde fint. 

Bara det bästa till tjejgänget. Trots att jag hade god tid på mig så lyckades jag ändå stressa och sprang runt med svett i mustaschen. Trodde jag hade sagt kl 17 men hade visst bjudit in till kl 16.30. Men allt blev så bra ändå. 

Vi satt i flera timmar och pratade, drack och åt gott.

Alla hade inte kommit men här är Sara, Tone, Jessica, Nina, Johanna och Rebecca. Lite senare kom öven Lotta, Lenita och Mikaela. Är så tacksam över mina vänner. Några är nyfunna och andra har jag känt halva livet. Genuina, glada, varma och härliga. Man ska verkligen ta vara på sina vänner. Få dem att känna sig uppskattade och älskade. Det ska man iofs göra med alla i sin närhet. 

Bresaola, salami och parmaskinka…

… brie och grönmögelost. Mmmmm.


Till det goda tilltugget passade detta vinet perfekt. Passi Reali Vino Organico. Ett ekologiskt rött vin. Fruktig smak med inslag av torkade körsbär, salvia, skogshallon, kanel och lakrits. Perfekt till grillat också. Ska ju bli strålande väder nästa vecka så då får man pass på att grilla hamburgare och ta vara på det sista av sommaren. För snart blir det mörkare och dags att tända ljus och kura ihop oss i soffan. Bra vintips till kommande höstkväll. 

Kolla den här fina tavlan som jag fick av Nina igår. Den passar perfekt på kontoret. Älskar färgerna. Hon är så himmelens duktig. Inte bara på att måla och skapa utan även att baka. 

Du måste kika in hos henne för hon har massor av fina bilder från vår kväll igår. Från kontoret, kräftskivan och annat. HÄR! hittar du dem.

Efter förfesten på kontoret åkte vi till Pontonen. Där åt vi kräftor som tokar och hade det galet kul. Som vi alltid har tillsammans.Träffade min fina Bobby och hans Jimi där. Jag kvalar ju in där i vita tänderna-gänget 🙂 

En magisk kväll hade vi. 

All Kärlek ❤️
I samarbete med The Wineagency 


1 kommentarerEn kommentar om “Klackarna i taket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad fint du sminkar dej. När kommer sminkinlägget? 🙂

    Svara