Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:16 | augusti 21, 2016

Utflykt med familjen 

Hej vacker. Åh vilken mysig dag vi har haft. Sovit länge, kollat film och slappat. Vid klockan tre kom mamma hit och drog med oss ut. Hela familjen åkte till Wenngarn där mamma bjöd oss på pizza. Vi strosade runt där, besökte slottet, matade grisarna och hade det riktigt härligt.

Bra att rasa barnen och oss själva 🙂Makalöst goda pizzor.
Hörrudu du herr Polisgris.

Stor Kram ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Utflykt med familjen ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • wow dom där pizzorna ser ut å va i min smak, tur jag nyss hade ätit, haha började nästan att drägla endå 😉 kanske tom är värd och sitta i bil från Nacka till dom där pizzorna?

    Svara
  • Men åååhhh vilken nostalgitripp jag fick nu. Jag har några av mina bästa minnen med min pappa från Wenngarn, där fick jag lära känna honom på riktigt och i tron. Både han och jag bodde och han jobbade och jag fick extrajobb på Nalen men helger och storhelger var det Wenngarn som gällde och jag fick vänner för livet där, då drevs det som du säkert redan förstår av LP-stiftelsen. Vad är det för något där nu? Min pappa har tyvärr gått vidare men jag kommer alltid bära med mig vissa platser och möten och gemenskap med värme och tacksamhet att jag hann lära känna honom på riktigt, på djupet före det. Så TACK för dina bilder därifrån, ser lite annorlunda ut men jag har ofta tänkt på att åka dit och kommer att göra det 🙂

    Svara