Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:12 | augusti 22, 2016

Rörigt kaos

Hej min vän. Hoppas du mår bra. 

Jag var lite deppig imorse för himlen var tung och grå och gula löv ligger som ett täcke över hela gräsmattan. Men jag fick ett litet lyckorus när jag kollade väderappen. Vi ska få en riktigt fin vecka med strålande sol. På fredag ska det bli 26 grader. Än är sommaren inte slut. 


Idag är förskolan stängd så Vida är hemma med mig. Hon kan leka själv på sitt rum i timmar så då passar jag på att städa och tvätta. På riktigt ser det ut som en kvart här hemma. Ouppackade resväskor, rentvätt i högar som jag inte hunnit sortera, leksaker överallt, kläder och skor till förbannelse och allmänt rörigt. Vet inte var jag ska börja. Vill vara trycka in allt i olika skåp och förråd… men där är det redan fullt 🙂

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Rörigt kaos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja när det blir för rörigt överallt är det trist att ta tag i det. När jag röjde sist satte jag på skön musik och hällde upp ett glas bubbel, sen gick det lätt!!

  Svara
 • Här på oskusten lite mer söderut så har vi +23 grader o sol idag och skolstart . Sommarvärmen är åter !

  Svara
 • Tycker du ska kramas med din härliga syster då kommer allt kännas bra igen! Kram!

  Svara
 • Vi ska kramas imorgon 🙂

  Svara
 • Hurra vad bra, blir så gla av att se er tillsammans ! Önskar er en underbar dag!

  Svara
 • Hade också nästan gett upp hoppet om sommaren men så slog den till idag. Så pass att vi gick ner till utomhusbadet och tog ett dopp efter jobb och skola. Riktigt härligt att få fortsätta ladda på såhär efter semestern så man är rustad för höst och vinter.

  Svara