Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:49 | augusti 23, 2016

Två flugor i en smäll 

God kväll vacker. Jag ligger i sängen och ska strax sova. Har du haft en bra dag?

Jag har haft en lång och intensiv dag. Men fick mig en timmes paus med älskade syster. Vi bokade tid samtidigt hos Catta på Creative Headz så vi skulle hinna ses mellan våra möten och jobb. Två flugor i en smäll 🙂


Sis skulle färga botten och byta HairTalk och jag fick några slingor på överhåret. Catta la inte dem sist jag var där för att det inte skulle slita. Lät håret vila lite. Fina blev vi… och glada över att ses ❥

På torsdag är det en tung dag för oss. Då ska vi ses igen och försöka göra det bästa av dagen tillsammans med varandra och alla barnen. Hjälpas åt att ha en dag full av kärlek och vacker saknad.

Godnattkram ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Två flugor i en smäll ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här