Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:26 | augusti 26, 2016

Vänner, snutte och Formex

Hej vacker. Hoppas allt är väl. Kan det vara annat än bra när sommarsolen värmer upp nästan hela landet. Läste att sommarens varmaste dag var just idag, i Norrköping. 32 grader svettigt. 

Idag har jag varit på Formex med min vän Nette och så mötte vi upp syster. Träffade även andra vänner där. En inspirationsdag. Har kikat runt på olika inredningsprylar, kläder och skor. Oh så mycket fint det finns.

Men dagen började med 4-års kontroll för Vida på BVC.


Den lilla piraten fick MVG i allt 🙂


Nette och jag gjorde sällskap till Formex.


Syster, Mikaela, Nette och jag i Friman Smyckens monter. Sis är ansiktet för flera av deras vackra smyckeskollektioner.


Hälsade på Stoffe som har K.LUNDQVIST ljuvliga doftljus och doftpinnar. Även min vän Tina stod i hans monter. Hon driver mysiga affären Rost och Russin i Sigtuna. 

Hur coola är dessa rosor i regnbågens färger!


Blev smått galen av allt fantastiskt julpynt. Än vill jag inte ha jul men jag drömmer gärna om allt fint pynt tills det är dags.


Kom hem med en snygg bricka från Mellow Design. 

Även Nettes ljuvliga filtar i 100% bambu fick jag med mig hem. Silkeslen och härlig. Hon driver sitt företag LikaLyx där hon säljer sina egna produkter som hon har tagit fram. Filtar, tavlor och mycket annat. Bara det bästa. Moses favorit 🙂


Tror jag kommer snatta en av filtarna till mig själv 🙂

Önskar dig en skön fredagkväll.

All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Vänner, snutte och Formex”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kul att se från mässan, liite långt härifrån Skåne tyvärr ;P. Visst är vädret ljuvligt. Vi njuter på och svettas, 29 grader i Lund nu. Håller helt med om bambu-materialet, det underbaraste tyg jag känt nånsin. Ha en trevlig helg !

    Svara
  • Vida är supersöt i lugg

    Svara
  • Du och Maggan står likadant med benet ❤️

    Svara