Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:16 | augusti 28, 2016

Kvällshäng

God kväll min vän. Imorgon bitti flyger jag till Göteborg vid kl 6. Okristligt tidigt måste jag kliva upp. Har fyra möten och införsäljning av FME där. Det ska bli kul så jag kommer nog vakna till så fort vi kommer fram. Känner jag mig själv rätt så somnar jag innan planet lyfter och vaknar när vi landar. En timmes extrasömn gör susen.

Vi har två systrar här ikväll. Min och Peters 🙂


Peter och fina Pernilla.

Pernilla ska köra oss till flyget för hon ska hem till Båstad och syster hjälper oss med att få flickorna till skolan/förskolan imorgon. Skönt för sis att få en helnattssömn också. Men vi saknar MoLo ❤️


Vi dricker te och har ett skvallrigt och mysigt kvällshäng.

Sis hade med sig rispappersrullar med räkor till mig. 


Så snuskigt gott.

Nu måste jag sova om jag ska överleva min förkylning och tidiga morgon. 

Godnattkram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Kvällshäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej ! Hanna !
  Underbart att ha en nära relation till sin syster ❤️Finns inget som betyder så mycket som just det . Jag är beroende av just Rispapper nudlar hur gått som helst . sov gott ! Gillar båda era bloggar !

  Svara
 • Jag önskar jag hade en syster,verkar så härligt av det man läser här ❤️
  Kram

  Svara
 • Åh, vet du om M köpt de färska vårrullarna i Vasastan? Mitt bra:iga ställe har lagt ner tyvärr och jag älskar dessa!

  Svara
 • Tror hon köpte dem på söder. Ska kolla när jag kommer hem. East hade så goda på menyn men de har tagit bort dem 🙁 Kram

  Svara
 • Jag vill också veta! ☺️

  Svara
 • Oj vad jag längtar till din nästa kollektion kommer ut, såg din t-shirt och något mer du hade häromdagen och bara måste ha. 😀

  Krya på dig och hoppas du vaknade bra.

  Svara