Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:11 | augusti 30, 2016

Hemmadag

God morgon min vän. Hoppas allt är väl med dig och att din vecka har börjat bra.

Jag har sett till att barnen kommit till skolan, kokat mig en kopp kaffe och satt mig i soffan inlindad i en filt. Idag ska jag jobba hemifrån. Skönt. Då kan jag både jobba och öven få tid att fixa i hemmet. Måste ju vara fint imorgon då det är min födelsedag 🙂

Igår när vi kom hem möttes vi av tre glada barn. Två av dem var av det mindre slaget och väldigt övertrötta. Övertrötta barn kan ju antingen skrika hysteriskt eller flamsa hysteriskt. De gjorde det sistnämnda. De skattade så de låg på golvet innan de somnade på väg ner på kudden. William var inte lika flamsig och Mio är sjuk. Har väl åkt på mitt skit.


Gillar ni vår nya klädstil skrek de och skattade så de nästan kissade på sig.


Sen somnade de gott.

Önskar dig en fin dag.

Hörs om en stund igen.

All Kärlek ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Hemmadag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så söta flickor .Vad lika dom är varandra på sovbilden .

    Svara
  • Men åhh, vad goa tjejer <3

    Svara