Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | augusti 30, 2016

Hur jag fixar mitt hår

Hej min vän. Jag börjar se ett ljus i tunneln när det kommer till mina tvätthögar och strumpor. Skönt. 

Jag får så många frågor om smink, hud och hår. Särskilt hur jag får till mina lockar och frisyr.

Jag tvättar mitt hår högst två dagar i veckan och använder däremellan torrschampo. För att få till mina lockar och volym så använder jag OBH Nordicas Magic Style Brush från Björn Axén Tools. Jag har använt den i flera år och nu fick jag frågan om ett samarbete med dem. Så klart jag vill ha det. Tipsar bara dig om sådant jag själv använder, tycker är grymt och står bakom. Och denna varmborste står bakom mitt hårsvall 🙂


Man använder den när håret är torrt. Den är skonsam då den inte blir lika brännhet som en vanlig locktång samt att det finns en effekt som heter jonisering som gör håret blankt och icke statiskt.

Så lätt att använda. Ger både lockar och volym men kan även dras igen på rakt hår för den där extra finishen.

Så här gör jag steg för steg.


Före.

Jag lockar håret i tre lager. Börjar med underhåret.Rullar hårslingan med borsten ända in till hårbotten för extra volym. Håller i ca 10-15 sekunder sedan rullar jag ut den. Sprayar lite hårsprej och fortsätter med nästa slinga.


Klart. Volym och fint fall. Tog mig tio minuter. 

Dag två och tre är det lika fint. Lite rufsigare, men det gillar jag. Beach looken året om.

Magic Style Brush finns i tre storlekar. 30, 38 och 45 mm. Jag har 38 mm nu när mitt hår är kortare men har sedan tidigare 45 mm när mitt hår var längre. Den minsta är bra om man vill ha lite mer lockigt. 

HÄR! kan du läsa mer om Magic Style Brush och även beställa hem den.

Stor Kram ❤️
I samarbetet med OBH Nordica

Advertisement


17 kommentarer17 kommentarer om “Hur jag fixar mitt hår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det blir så ”fluffigt” och fint 🙂 Tack för att du delar med dig av dina tips. Ha en trevlig kväll. Här blir det att hoppa upp på bandet när mannen lägger lillfisan
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Tack för tipset, har beställt en nu…
  Ha en fin kväll
  Kram Helen

  Svara
 • Så otroligt snygg och vacker. Ditt hår är perfa ju, tänk att en människa kan vara så grymt perfekt som du ser ut att vara, både ytligt och inombords. 😀
  Den där borsten är jättebra, har en liknande om inte samma, har inte koll, men har inte använt den på ett bra tag, ska nog ta fram den igen och se hur det blir idag när jag kan lite mer om föning. 😀
  Jag är kass på att fixa håret. haha

  Svara
 • Ser grymt snyggt ut!!! Men måste fråga.. Är det inte lätt att det trasslar sig?? Jag har väldigt långt och tjockt hår. Men väldigt torrt och risigt, så tänkte att den kanske lugnar håret lite..men är ju livrädd att stå med den hela vägen upp mot botten och inte få ut den!!!
  Ha en bra kväll!

  Svara
 • Åh nej, tvärtom. Med joniseringen blir håret som silke. Trasslar inte alls. Kram

  Svara
 • Åh tack för det och inspo (och köpbehovet det skapade ).

  Svara
 • vansjö 133Så himla fint hår du har! Tack för tipset av magic brusch. kram

  Svara
 • Hej Hannah
  Håret blev jättefint. Jag undrar vilket torrschampo du använder.
  Kram

  Svara
 • Jag använder oftast Kevin Murphy. Väldigt bra och skonsamt. Innehåller inte en massa skit 🙂 Kram

  Svara
 • stort grattis Hanna på din födelsedag 🙂 ha en lika underbar dag 😉 hoppas din dag blir lika fin som du är 😉

  Svara
 • Tack Monica ❤️ Kram!

  Svara
 • Roligt med tips-tackEn liten fråga rullar du alla slingor inåt även luggen? Stort Grattis på födelsedagenKram

  Svara
 • Luggen lockar jag utåt, för en riktigt Charlies Angels look 🙂 Kram

  Svara
 • Hej! Köpt en Remington som jag inte är helt nöjd med. Detta eftersom jag tycker håret luktar bränt. Funderar på om denna som du använder Björn Axen luktar bränt. Vad är din erfarenehet?

  Svara
 • Nej, ingen bränd lukt. Jag tycker att den är så bra. Känns skonsam för håret.

  Svara
 • Ni är så himla fina!

  Svara
 • 7.Ni är så himla fina!

  Svara