Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:11 | augusti 30, 2016

Känner igen mig

Hej igen. Måste dela en krönika som min vän David Eberhard skrivit i GP.

Känner igen mig och hur vi kan ha det hemma. Jag har flera gånger låtit barnen göra något bara för att jag inte orkar skrik och bråk. Är inte konsekvent som jag hela tiden tänker att jag ska vara och har dessutom två barn i sängen 🙂

Bara det att man ska roa barnen och göra allt de vill för att de har tråkigt annars och vet inte vad de ska göra. 

HÄR! hittar du Davids krönika. Läs den!


Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Känner igen mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Läste hans text och läst en hel del av honom tidigare. Tyvärr tycker jag det sorgligt läsa hans texter om barn O föräldrar samt de texter som berör löttkrönkthet O annat närstående.

  Förstår hans poäng men tycker hans texter utelämnar en hel del nyanser O saknar många perspektiv, vilket enligt min åsikt gör det sorgligt, alltså hans budskap O vinklingar. Speciellt eftersom han IOM yrke opposition nog kan ha ett (alltför) stort i flytande enligt mig iaf. Tycker hans perspektiv utgår från ett för mycket det ena el andra , samt utgår från en massa utelämnande av viktig info, kunskap.

  Tycker som perspektiv på hans texter, om man är intresserad, att det kul läsa ngt av Petra Krantz Lindgren el Jesper Juul el ja finns massa olika.

  Såg även igår nedan text, se länk, just ngn som inte direkt ”köper” ett annat påstående/ämne, ”löttkrönkthet” som även ebenhard har berört, dock utifrån annat perspektiv.

  Tycker alla olika perspektiv intressanta O därav jag härmed vill ”belysa”, påminna även om andra perspektiv O tankespår än just hans!

  Berika.

  Tack för en fin O mysig blogg.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/andrevwalden/article23414048.ab

  Kram
  Anna

  Svara
 • Hej har ni någon barnflicka, eller någon som passar barnen när ni är borta?☺️

  Svara
 • När vi är iväg så hjälper ofta Peters mamma eller hans syster oss eller så ringer vi runt till alla vi känner 🙂 Har två gulliga tjejer som brukar hjälpa vid behov men de har vanliga jobb och inte alltid tid. Men med lite planering så brukar det alltid lösa sig.

  Svara