Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:35 | augusti 30, 2016

Tvätthögar

Hej ❤️ 

Dagen har gått alldeles för fort. Har inte hunnit med hälften av allt jag ska göra och nu är barnen hemma samt två kompisar till Liv. Fullt hus.


Tjejerna är ute i lekstugan och leker så jag passar på att sortera och vika rentvätt. Vidrigt många tvätthögar. Tar aldrig slut. Det värsta är nog när jag ska sortera alla strumpor. Typ en hel IKEA-säck med strumpor i alla regnbågens färgen och mönster väntar på att paras ihop med sin strumptvilling. 

Zzzzzznark!

❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Tvätthögar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi lägger också alla udda strumpor i en låda och parar ihop när lådan börjar bli full. De senaste gångerna har vi satt våra killar på det jobbet (6 och 4 år). De får en krona per par. Så värt 30-50kr för att slippa jobbet. 🙂
  Kram Maria

  Svara
 • Men så smart! Det ska jag också köra på. Barnen vill ju ha små sysslor så de kan tjäna en slant. Kram

  Svara
 • Vi brukar spela strumpmemory… lägger ut alla strumpor och sen gäller det att para ihop flest strumpor 😉 barnen tycker att det är skoj (iaf nästan alltid)

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas du har en fin dag 🙂 Jag undrar vart dina smycken är köpta, dom var ju såå fina! kram Agnes

  Svara
 • Ja, visst är de fina. Jag fick de i en förtidig födelsedagspresent av min vän Johanna. De kommer från hennes syster Emma Israelsson. Hon har en fin hemsida med alla hennes vackra smycken. Fick ett halsband av min man idag också från Emma I 🙂 Kram

  Svara