Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:11 | september 1, 2016

Familjekalas

God kväll min vän. Hoppas att du mår bra.

Jag har haft en lång och intensiv dag. Är helt slut nu och kommer somna så fort jg skrivit klart till dig. Har haft införsäljning, lansering av AW16 i vår webshop samt fotografering idag. Men det ska jag berätta mer om imorgon 🙂

Hämtade upp de små när jag kom från stan och for hem till mamma och Gunnar. Båda pojkarna är risigt, snorförkylda, så de låg hemma och vilade. Maggan, Charlie och Moses var redan där när vi kom. Ikväll firades jag och syster av mamma och Gunnar. Syster fyller år imorgon så ikväll hade vi familjekalas. Enligt vår tradition så lagade Gunnar världens godaste kinamat. Vi önskar oss det varje födelsedag. 


De här två alltså! Mobilungar. Som tur var spelade de i typ tio minuter sen släppte den lilla blygheten och de busade tillsammans i timmar.

Oj oj oj vilken mamma. Den bästa som finns.


Mästerkocken av kinamat. 


Älskade våra familjekvällar. 

Hittade en Liv-selfie i kameran 🙂 


Fick blommor, smink och en mysdag på stan med middag och bio av mamma. Av syrran fick jag också fina saker. Ska fota och visa dig när jag är lite piggare.

Imorgon är det min tur att skämma bort och uppvakta älskade syster yster. Ser fram emot det.

Sov gott vacker.

All Kärlek ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Familjekalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här