Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:19 | september 3, 2016

Kalaslördag

God morgon min vän. Hoppas du har sovit gott.

Idag är det lördag och fest! Har en litet kalas idag med goda vänner. Ska bli så kul. Trots att det här är enda dagen som det ska regna hela dagen. Får väl tänka att det betyder tur som när man gifter sig 🙂


Kolla dagen innan och efter. Grrrrr!

Igår var det systers födelsedag och det firade jag och hon med en god lunch på stan och så skulle hon få shoppa något hon gillar. Men hon hittade ingenting så nu har vi ännu en mysigt dag att se fram emot. 


Det blev en stor god lunch på Burger & Lobster.


Vi delade på tre rätter. Macn’cheese med hummer, deras grymma hummerbrioche och en sallad med lax och annat gott i.


När jag kom hem sen eftermiddag så satt den här lappen på spegeln i hallen. Blev varm och glad i hela kroppen. Puss på dig Mio! Du gjorde min kväll ❤️

Det låg även ett paket i brevlådan.


En lite försenad födelsedagspresent. Har jag sagt att jag gillar paket 🙂 hi hi.

Nu ska jag kliva upp och duka fram frukost sen ska jag sticka ner på stan och handla det sista för ikväll och sen börja fixa iordning inför kalaset.

Vad gör du i helgen?

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Kalaslördag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas ni får superkul ikväll!!!!

  Svara
 • Hej fina ❤️

  Jag ska också ha kalas ikväll 🙂 30årskalas 🙂 Jag fyller nämligen 30år imorgon, helt galet

  Ha en underbar kväll fina du ❤️

  Kram

  Svara
 • Härligt 🙂 Vi myser ikapp här hemma och imorgon ska barnen få träffa deras farmor och farfar 🙂

  Svara
 • Så fina ni är systrarna Graaf

  Svara
 • Härligt med lite fest tjohooo själv får jag nöja mig med att jaga Pokémon i bilen med ungarna haha :)rätt mysigt att skjutsa runt dem märker att det blir kvalitetstid mellan infångandet av de små rackarna, ha en mysig kväll eller förresten ha en klackarna i taket och somna under bordet kväll ❤️

  Svara