Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:10 | september 14, 2016

River Walk

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Jag och Vida har legat och gosat i soffan en timme och ätit frukost i lugn och ro.


Hur ljuvligt?! Peter smög upp imorse och körde Liv till skolan och väckte William. Han lät oss sova. Jag och Vida vaknade vid halv nio och har som sagt myst i soffan. 

Igår gjorde jag bland det häftigaste jag gjort. River Walk i Benahvis. Måste göra det med William och Mio. De skulle älska det. 

Det var spännande, läskigt, magiskt vackert och så häftigt. Har aldrig upplevt något liknande. Vi skrattade, skrek, halkade, simmade och klättrade. En perfekt kick-off aktivitet. Där kom alla känslor fram 🙂

Vi hade badtröjor och shorts samt badskor. Badskor var ett måste då det var stenigt.

Tyvärr kunde man inte ha med sig kamera så jag har inga bilder men har googlat och hittat några så du kan få ett hum om vad jag berättar. 

Men bilder kan inte fånga denna vackra natur. Höga klippor, vita stenar, grottor och klart vatten. Det började med att man fick hoppa från en klippa eller åka rutschkana på en sten rakt ner i en liten sjö sen började vandringen. 


Det tog drygt en och en halvtimme att ta sig igenom. 

På vissa ställen var det bara stenar som vi klättrade över för att sedan klättra ner och kasta sig ut i vatten som var flera meter djupt. Vi simmade in i grottor. På vissa ställen vad det så tight att armarna rörde vid på sidorna när man tog sig igenom. Wow säger jag bara.


Bilder lånade här.

Nu ska jag dricka kaffe i solen ute på altanen, beta av jobb och sen hitta på något med Vida.

Nästa vecka 22/9 har vi event med Femme Collection hos Design Only D.O på Fredsgatan i Göteborg. Kommer bli en grym kväll med goodiebags, shopping, bubbel och mingel. Bor du i närheten så boka upp torsdag 22/9 kl 18-20. Mer info kommer. Håller på fixa massor av kul för dig som kommer 🙂

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “River Walk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! 🙂
  Kommer du ha något event med Femme i Uppsala i höst? 🙂
  Rebecca

  Svara
 • Inte i höst men till våren i Uppsala. Men håll utkik för jag kanske har något i närheten framöver. Kram

  Svara
 • Åh, vad modig du var som tog dig igenom det. Det låter vackert, härligt, men också läskigt!!

  Svara
 • Hej Hannah! Kommer ni ha något event i Västerås? Jag är så nyfiken på era kläder, men Jag har tyvärr aldrig sett dem i någon butik. Jag hoppas att ni kommer till Västerås och visar upp kläderna! Är det någon butik i Västerås som säljer dem? Tack för en härlig blogg, läser varje dag kram

  Svara
 • Coolt, men inget för mig. Rädd för vatten, rädd för grottor och trånga utrymmen överlag. Jag är rädd för allt.
  🙁

  Svara