Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:44 | september 15, 2016

Burkmat och brutna ben

Hoppas du har haft en fin dag. Jag ligger i sängen och har svårt att sova. Kan få hjärtklappning på kvällen och börja tänka på jobbiga saker, stress upp mig själv och få ångest. Ibland kan jag också vakna mittinatten och känna så här. Då ligger jag vaken i timmar. 

Varför ska det alltid vara så när man egentligen är jättetrött och bara vill sova?! 

Läsa eller ljudbok i öronen brukar hjälpa mig att somna. Ska lyssan klart på Mios Blues när jag skrivit klart till dig. Tror jag kommer bli lugn och somna då.

Imorgon ska jag och min vän Tone iväg på äventyr ett par dagar. Finns inte tid för att vara trött då inte 🙂

Idag har jag jobbat på med eventet i Göteborg som går av stapeln nästa vecka och även smidigt planer för en rolig och härlig höst-kick-off med tjejerna här inne på Femme.se. Älskar när vi ses. Det blir inte så ofta som hela blogg-gänget kan samlas men nu ska det slås på stort.

Förutom jobb så har jag ätit för mycket. Har haft en riktig frossardag. Lägg till magknip på kvällsångesten.

Till sen lunch blev det Burger King.


Och till middag lagade jag min köttfärsås med massor av grädde, finrivnamorötter, vitlök och annat gott. Champinjoner på burk är också ett måste. De hela. Köper alltid en extra burk som jag kan äta upp medan jag lagar maten 🙂


Så gott! Har fått Mio, Liv och Vida att gilla det också. William har jag dock inte lyckats få in på burkchampisar.

Till köttfärssåsen åt vi den tunnaste Barilla Pastan med massor av smör. 


Min kärleksfulla lilla Liv gjorde ett fint krya-på-dig-kort och till sin kompis Ami som brutit nyckelbenet idag på skolan. En läppstift fick hon också.

Liv bröt sitt nyckelben för några år sedan. Huvva vad otäckt det va. Kunde se hur benet stod rakt upp under huden. Hon snurrade på en stol och föll av in i väggen med armen så nyckelbenet knäcktes rakt av. Har aldrig brutit något, peppar peppar… Har du?

Måste göra så vidrigt ont.

Nej, nu ska jag somna till slutet av min bok.

Tack för att Du finns.

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Burkmat och brutna ben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej och tack för en fin blogg!
  Jag har också börjat vakna av ångest och just nu vänder jag ut och in på vad i min tillvaro det kan bero på. Det är skit jobbigt! 50 år och har börjat få ångest??
  Ditt tempo i tillvaron kanske är för högt?

  Jag tycker att du har en sån fin inställning till livet som du delar med oss, jag tar till mig den positiviteten.
  Ha en fin dag!
  Kram Annika

  Svara
 • Håller med! Burkchampisar ska det vara
  Och kul att se att du köper ekologisk köttfärs, det gör jag oxå. Alltid svenskt kött o kyckling o helst ekologiskt
  Hoppas du somnade gott till slut, känner verkligen igen mig i att ligga sömnlös…
  Kram kram

  Svara
 • Det har varit fullmåne nu. Du kanske påverkas av den och får sömnen rubbad?
  Det är ju många dom påverkas av det.
  Trevlig helg!
  /Anna

  Svara
 • Hej Hannah!! När kommer det mer information om eventet i Göteborg nästa vecka? Ska bli så kul!!! Längtar!!

  Svara
 • Huvva, känner igen kvällsångesten. Allt blir så himla förstorat när man ligger där i mörkret och grubblar! Tänker på allt läskigt som händer i världen och som min underbara lilla dotter ska behöva leva i. Hur hanterar du din oro för barnen? Och framför allt; hur hanterade du att skola in/lämna på förskolan? Det är mitt största grubbel just nu! Kram

  Svara
 • Känner också igen mig. Kommer i perioder, men fullmånen känner jag konstigt nog av, mår skitdåligt. Sen blir det inte bättre med åldern heller. Jag försöker tänka ”vad ÄR jag rädd för egentligen”, har något ändrats, eller så men jag tror att ångest hör till på något vis. Det är väl när den tar över för mycket för att man ska orka med som man ska söka hjälp. För det finns bra hjälp. Men som du beskriver låter det som ”normal” ångest, men det gör den ju inte mer trevlig för det.

  Svara
 • sorry, jag menar MER trevlig för det……sen är det ju också så, att när det är tyst och alla sover så har man tid att tänka och landa och man bearbetar allt som hänt/händer. Många människor kan inte vara hemma utan mår bättre på jobbet och många mår skitdåligt på semestern (ICKE jag …) för de får för mycket tid att tänka.

  Svara