Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:44 | september 18, 2016

I cockpit

God söndag min vän. Tidigt tidigt imorse landade jag på Arlanda. Tone och jag bor ju grannar så vi åkte hela vägen hem tillsammans 🙂

Jag smög in i huset och kröp ner i sängen hos Peter och flickorna som sov gott. Så varmt och gosigt. Vi sov ganska länge allihopa. Nu har William match, Liv och Vida är på kalas och Mio grejar på sitt rum så jag passar på att skriva til dig. Sitter i soffan och väntar på varma mackor som Peter håller på att göra. Härligt.

Har haft det så bra med Tone i New York. En kort och intensiv resa som ändå innehöll den allt.

Det var dock väldigt otäckt att det varit flera explosioner precis där vi var bara några timmar efter vi lämnat. Läste det när jag landade. Fy vad hemskt och vad rädda de som var där måste ha blivit. Tack och lov så klarade sig alla.

Igår morse innan vi skulle flyga hem så tog vi tåget från New Jersey över till Manhattan. Tåget stannar på den nya stationen där World Trade-tornen stod. Så fin och ljus. Kändes verkligen när man var där. Med One World Trade Center bakom mig.Vi promenerade och kikade runt. Åt frukost på Balthazar. Ett väldigt populärt ställe med god mat och härlig atmosfär.

Åt en galet god grillad surdegssmörgås med avokado, pocherade ägg och tomatsalsa.


Till den en soppskål med kaffe 🙂


Finaste Tone.


Tone fångade mig på bild när jag försökte fånga New Yorks underbara gator och byggnader.Många åker till NY för att shoppa kläder och skor. Själv kom jag hem med kakdeg, flingor, biopopcorn med extra mycket smöööör och annat gott 🙂 Älskar matvaruaffärerna i USA. Kan gå där i timmar och sniffa sköljmedel, kolla in alla mediciner och go wild på all mat, bak och konstiga grejer.


Minuterna innan vi lämnade och for mot Newark och SAS-flyget hem. Bästa flygresan. Fick sitta i cockpit både vid start och landning. Så häftigt. Var som ett barn och frågade ut piloterna om allt 🙂 

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “I cockpit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket underbart liv du har 🙂

  Svara
 • Åh, jag är likadan! Så fort jag kommer till ett nytt land vill jag bums iväg å kolla in mataffärerna. Sååå spännande med allt nytt! Å alltid hittar man nån ny favorit 🙂 Kul!!

  Kram fina du!

  Svara
 • Vilken härlig helg? Häftigt att få sitta i cockpit! Du är aldrig orolig att något ska hända när du/ni reser? Jag är så otroligt flygrädd!
  Kramar Jenny

  Svara
 • Åh vad häftigt att få sitta med i cockpit under start och landning. Jag blir avundsjuk det skulle jag också vilja göra.

  Svara
 • Jag håller med Jenny här nedan… Är väldigt flygrädd och gör allt för att undvika flyga! Ändå har jag flugit ganska mycket, för jag vill ju gärna resa… Jag känner en pilot som jobbar på SAS och har blivit erbjuden att få flyga med någon gång i cockpit men det vill jag absolut INTE!!! Känner att rädslan har ökat sen jag fick barn, jobbigt
  Vill ändå till New York ❤️ Har varit i Washington o Greensboro förut och vill se mera av USA. Blir så avis på alla som bara lutar sig tillbaka och sover hela resan!

  Stor kram

  Svara
 • Jag kan också känna av flygrädslan men låter den inte styra mig. Tycker du ska våga åka. Det är ju en fantastisk upplevelse att få resa och se andra städer och möta olika kulturer. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Du LEVER verkligen!

  Svara
 • Å, vad kul med en liten trip och se en häftig stad!!!

  Svara
 • Hahaha, du är som jag när vi är i Dubai! Hänger på Carrefour och fyller korgen med diverse grejer som inte finns här hemma 🙂

  Svara