Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:07 | september 19, 2016

Det regnar från taket

God kväll min vän. Allt väl?

Vi har precis ätit middag. Ser ut som någon form av road kill men var väldans gott. Kyckling i ugnen med sås gjord på grädde, sambal oelek, vitlök och soja. Enkelt och gott.


Pressad potatis till det. Gött mos.

Dagen började kaotiskt som jag skrev tidigare idag. Jag vaknade nämligen av att det lät konstigt från undervåningen. Jag gick ner och såg att det regnade från taket! I halva vardagsrummet och i hela hallen rann vattnet ner genom hållen där alla spotlights sitter samt från sprickor. Trodde taket skulle falla in. Skrek till Peter att stänga av vattnet i hela huset och sen sprang vi med handdukar, kastruller, flyttade dyblöta möbler, kläder och skor. Ut med allt. Paniiiiik! Något rör på badrummet/duschen som gått sönder och vattnet har runnit ut under golvet. 

Börjar undra om vi bor på någon gammal gravplats och stört några riktig arga gamla spökgubbar. I somras började även poolen läcka, våra tujjor dö, muren till poolen på väg att välta och ännu mer skit. 

Så nu ska taket, väggar och golv rivas upp. Vi kommer bo i ett byggkaos. Byggfläktar ska stå på dygnetrunt i flera veckor, allt kläs i plast och vi kan inte vara i varken hall eller vardagsrum eller badrummet på ovanvåningen. Vill bara skrika alla fula ord jag kan och samtidigt gå till skogs. MEN samtidigt så ser jag att det kommer något gott ut av detta 🙂 Äntligen måste jag röja allt i vår hall. Skor och jackor för alla sex i familjen. Både för sommar- och vinter. En hel del kan jag lova dig. Snudd på psyksjukt. Jag är ett fall för outsiders OCH samlarna.

Sen får vi ju även taket målat och väggarna när de satt dit nya. Våra gamla klåpare till hanstverkare målade nämligen taket i en helt fel nyans… Men inte hela taket utan bara på vissa ställen. 

Liv tycker dock att detta var ganska kul och väckte Vida med att skrika, Det regnar från taket!!! Skynda dig ner. Så roligt att det regnar från vårt tak. Ja, man kan ju se på saker på olika sätt 🙂

Efter att vi fått kontroll över det mesta så for jag in till stan på möte med Catta och Jossan från Creative Headz. Det är hos dem jag går och fixar mitt hår. Nästa vecka är det dags igen. Som jag längtar.

Vi planerade roliga samarbetet framöver. Bl.a. tävlingar för dig med make overs som innefattar både kläder, hår och smink. Så håll utkik. 


Liv följde med mig på mötet och satt ett ljus under lunchen och lyssnade 🙂


Hade på mig mina nya snygga skor från Ash och Plain Vanilla. Sköna att gå i också. Har haft på mig dem hela dagen och gått runt massor. Schyssta att ha till klänning, kjol och jeans.

Nu ska vi kolla på Idol.

Stor Kram ❤️


31 kommentarer31 kommentarer om “Det regnar från taket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hanna måste bara fråga dig om du har problem med nacken kanske nackspärr du har alltid huvudet i en så konstig vinkel ser väldigt onaturligt ut? Du borde besöka en kiropraktor som jag tror kan hjälpa dig. Kram Christine

  Svara
 • Äckligt att H inte svarar. Vad har hon tillfört Sverige som får en sprillans ny telefon!!!!!

  Svara
 • Men snälla, det är väl inte Sverige som skänkt henne en ny mobil? Det är ett företag som vill synas i hennes blogg, billig marknadsföring för dem. Skaffa en stor blogg själv så får du säkert också mobiltelefoner och annat…

  Svara
 • Åh Sanna! Det ska jag!

  Svara
 • Men hjälp… var glad för någon annans skull kanske.

  Svara
 • Haha glad för Hannas skull? Aldrig! Du glad? Va bra!

  Svara
 • Hon måste tillföra något i ditt liv eftersom du lägger din tid på att vara här och engagera dig i hennes liv. En sund person lägger inte tid på att skriva elaka saker hos en person dom inte känner eller tycker om. Tror du behöver en kram i din ensamhet. Sov gott.

  Svara
 • Lägg av!! Jag ÄR sund, mycket to.m. får jag ej bli arg, upprörd o.dyl här för att du o många andra ska va så ” fina” i kanten? Tack o bock för mig!!

 • Nej Charlotte du är inte sund för nu är du här inne igen och har kommenterat mest av alla. Och bara negativt. Du måste vara besatt av Hannah. Ensamhet behöver inte vara dåligt men trösta dig med att där ute någonstans finns någon för dig också.

 • Jaja, jag ger upp. Är inte besatt av Hanna bara arg o upprörd av dess pengar…. Men inser nu efter mycket åsikter mm att jag har fel o får backa. Hipp hipp hurra Hanna som fått en del av telefonen!!

 • Och du,en sund människa kan visst engagera sig i mycket. Om så en stackars blogg. Tycker nog att jag är mkt sund som reagerat på de pengaflöde som trillar in i typ Hannas och många många andras bloggar.

  Men visst, fortsätt du o gratulera

 • Å vet du va C? Att varje gång du klickar, dig inn på dessa bloggar som du, stör dig på, för att dom tjänar pengar/produkter…

  Så är det faktiskt så där enkelt att varje gång, tjänar dom en slant bra va? Att du hjälper till med doms, ”lön”
  .
  Bra va?

 • Nope Therese! Inte glad för Hannas skull. Va glad själv!

  Svara
 • Min gissning är att hon har väldigt många följare och företag vill förknippas med henne. Vad tillför du när du skriver sådana kommentarer?

  Svara
 • Elle: tror jag oxå.

  Svara
 • Nilla pocket dress, är jättesnygg, och elegant. Har gått från mycket överviktig, till normal storlek, känns jätteskönt. Vill köpa en helt ny garderob, men har såklart som trebarnsmor, svårt att prioritera mig själv. Ska även på bröllop snart, så en ny klänning måste jag unna mig. Älskar alla fina kläder från Femme!

  Svara
 • Usch stackars er 🙁 jag vet för vi råkade ut
  för ngt liknande för ett antal år sen. Men
  det kommer gå bra ska du se. Tjohoo så kul
  med tävling. Jag har alltid drömt om en make
  over från topp till tå sen jag gick ner så mycket i vikt . Längtar längtar ❤️

  Svara
 • VILKEN !! Himla tur, att ni var hemma säger jag, fy sjutton!

  och jösses, det trollet Charlotte i kommentar nr 3 hon verkar som en storTROLL,har sett henne i både My och din syster blogg, idag, och säkert flera, nästan lite underhållande, hur vissa folk skriver otroliga idiotiska kommentar…

  Svara
 • Det är jag hihi .. och är inget troll. Vill bara ha ett svar varför man får en iphone sprillans ny bara för att man är lite känd. Men du din lilla människa som kallar mig troll? Du vill nog inte varför? Nä, du slickar o slickar….

  Svara
 • allvarligt .. det är jag inte ens intresserad av å veta, o dessutom kan jag 2+2..

  men ett HETT tips till dig om du vill veta allt, är å ha en vänligare ton, då kanske tom du skulle få svar på dina ”väldigt viktiga frågor”

  C, Läs själv dina ”Frågor” /kommentarer, så kanske tom du ser att dom inte ser särskilt trevliga ut, och framför allt läs noga innan du trycker på SEN..

  eller ännu bättre skriva inga alls.

  Svara
 • Stackars er!!!! Hoppas (och tror) att du o din man fixar detta tillsammans:) Min man hade fått ett nervsammanbrott om det hänt oss och så hade jag tagit på mig att styra upp allt…
  Lycka till med hantverkare o försäkringsbolag!
  Kram kram

  Svara
 • Jag kommer aldrig hur ni än vänder o vrider på er och tar Hannas parti att acceptera att hon får hem en svindyr telefon. Så är det!! Skäms på er alla andra!! Fy fan säger jag bara!!!!

  Svara
 • Det är inte konstighet är krig i världen!

  Svara
 • Hoppad krigen svarar för kvinnan då som synes. Alltid nåt i denna mansdominerande värld. Men nu har jag väl gjort bortt mig igen. Så ju inget om Hannas fina…..

  Svara
 • Man MÅSTE inte va ensam o olycklig för att tycka. Är sååå trött på att höra detta. Är inte bitter, inte ” svensk avundsjuka” bara jävligt trött på att folk får dyra saker i sina bloggar.

  Men jag är nog jävligt ensam om att tycka detta så FÖRLÅT då för fan!! Jag är bara bitter o har den svenska avundsjukan i mig.

  Svara
 • Oj, här var det heta och arga kommentarer 🙁 Charlotte du behöver inte vara arg och upprörd längre. Vem har sagt att jag fått den gratis? Jag har haft 3 som operatör i tolv år och fick äran att vara bland de första med att få iphone7 i min hand av 3 på världslanseringsdagen. Har inte fått den gratis men absolut lite förtur. Det är ju så hos de flesta operatörer att du kan köpa en mobil till bättre pris om du fortsätter som deras kund.

  Svara
 • Jag tackar för svar, och ja , jag är hetlevrad och missunsam när det gäller så stora pengar. Tycker det är helt åt H…… Fortf men taggar nu ner. Hej! ☺

  Svara
 • Fy vad jobbigt med vatten i hela huset!!!!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Ditt recept på kyckling är jättegott !! Men har du testat det med fläskkotletter istället . Lägg i dem som de är med ben och fett på och häll över sås så de täcks. 175 grader i en 1 h. Sköter sig själv och köttet blir så mört och underbart gott!!! Du kan ju ta bort ben och annat men de ger bra smak.. Ungarna älskar det!!
  Mvh linda

  Svara
 • Fy vad ledsamt med vattenläcka men flrhoppningsvis för det något gott med sig till slut, , nytt o fräscht. Hoppas det går smidigt allting.

  Svara
 • Såå tråkigt när sånt där händer!

  Här på Gran Canaria så läcker det lite här och var, men Canarier bryr sig inte om det inte forsar vatten1 Lite fuktskador är inget man gör något åt!! Tyvärr!

  Ha en fin dag!

  Kram Kram

  Svara