Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:14 | september 20, 2016

Vinn biljetter till Justin Bieber

Nu ska jag ge dig en grym tävling. När biljetterna till Justin släpptes så köpte jag ganska många för jag ville tävla ut dem här på bloggen.

Gillar du Justin eller har ett tonårsbarn som vill gå så har du nu chansen att få två biljetter till hans konsert 29/9 kl 19.30 på Tele2 Arena.

Du hittar tävlingen om du klickar HÄR! Den ligger på vår startsida.


Jag är en Belieber 🙂 

Jag ska dit med Peter och Liv. Vida är fortfarande för liten och killarna ville inte följa.

Lycka till ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Vinn biljetter till Justin Bieber”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhhh, vilken dröm!! JAG VILL GÅ!!! Kan alla låtar utantill typ haha!

  Svara
 • Såååå avis på alla som ska gå. Håller alla tummar och tår att jag vinner och får följa med. Justin

  Svara
 • Usher .. Skulle så gärna vilja överraska min brors dotter med denna konsert. Hon är ett riktigt Justin Bieber fan ♥️♥️♥️

  Svara
 • Hej, jag har vart en belieber nu i 7år jag har följt Justins resa sedan starten, genom toppar och dalar och jag har stått vid hans sida oavsett vad. Jag ville gå till konserten i 2013 men av personliga skäl så kunde jag inte gå, jag gick runt med ett brustet hjärta i flera månader. Jag fick höra runt omkring mig ”jag såg Justin Bieber” o jag blev väldigt ledsen och arg. Det här året var jag överlycklig och ivrig eftersom, jag blev tillsagd att jag och min kusin skulle gå till konserten. Vi blev naturligtvis jätteglada. Men förrigår fick jag veta att jag inte ska gå till hans konsert, igen

  Svara
 • Jag glömde också att rapparen som signade Justin eller blev hans ”mentor” heter Usher, inte uscher

  Svara