Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:15 | september 21, 2016

Veckans middagar och erbjudande till dig

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag.

Jag har varit hemma med Vida som du vet och så jag körde jag Liv till sin truppgymnastik efter skolan. Har även hunnit med alla måsten både med jobb och hemma. Skönt.


En gympatjej och en glad bananmun.

Fick min Linas Matkasse i måndags så nu slipper jag använda min dåliga middagsfantasi. Får allt levererat. Bra råvaror, goda recept samt denna gång även en salladskasse. Massor av gott. Känns så skönt att slippa stressa till mataffären men också bra för mitt självförtroende. William sa nämligen att han hade tröttnat på min mat för att jag ofta lagar samma sak 🙂 Så ni var det dags för Linas igen.
Den här gången provade jag Linas lättlagade kasse för 6 personer, tre middagar. Middagar som inte tar så lång tid att laga. Enkla, snabba recept. Det passar mig perfekt. Har så mycket att stå i hela tiden så evighetsmatlagning passar inte in i mitt schema.


Veckans meny. Igår lagade jag Svensk Carbonara. Det gillade hela familjen.Äggulan var till Peter. Ingen annan av oss andra gillar att ha gulan i. Men det var Vida som tog den, och svepte gulan hel 🙂 Tydligen gillar inte bara Peter äggula.


Om du också vill prova på Linas Matkasse så får du även ett bra erbjudande nu. Prova en matkasse från 299kr. Gå in HÄR! för att se de olika alternativ som finns att beställa. Du får dessutom den fräscha salladskassen på köpet! Goda salladsrecept samt råvarorna.

Se till att koden TACKHANNAH står med som rabattkod vid beställning, men klickar du dig vidare via mina länkar så är koden med automatiskt.

Nu är det dags för mig att laga dagens middag. Fajitas. Alltid en hit. 

All Kärlek ❤️
I samarbete med Linas Matkasse 


7 kommentarer7 kommentarer om “Veckans middagar och erbjudande till dig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du lägga ut receptet på carbnaran
  Med vänlig hälsning
  Maria

  Svara
 • Yes, fixar imorgon. Kram

  Svara
 • Känner verkligen igen mig i att tiden är knapp när alla barn och vuxna kommer hem trötta o hungriga efter skola o jobb och sen ska i väg på kvällsaktiviteter. Jag har många enkla vardagsrätter på min blogg så kika gärna runt där http://mat-ro.blogspot.se Hoppas du gillar det!

  Här har jag i en vecko-matsedel samlat barnens favoriter http://mat-ro.blogspot.se/2015/11/matsedel-v49-dec-2015-barnfavoriter.html

  Mitt fokus för bloggen är att göra just enkla vardagsrätter för aktiva familjer, med lite extra guldkant till helgen då man kanske har lite mer tid. Det ska inte vara så många eller ”konstiga” ingredienser för då är det risk att man blir avskräckt redan innan man börjar laga mat. Jag vill inspirera till att det inte tar längre tid att laga mat hemma än att svänga förbi pizzerian på väg hem från jobbet.

  Kram Sara

  Svara
 • Hej fina hannah

  Önskar jag kunde komma imorgon när du e här i gbg. Som ja har längtat.
  Ķan inte dyka upp började på ett nytt jobb idag .å slutar 9 imorgon kväll. Hade så gärna velat träffa dig igen ..mega kram från mig savis

  Svara
 • Glömde å säga de e bara 150 meter där ni kommer att vara.

  Svara
 • Har för första gången provat att ta hem en matkasse. och valde då Linas lättlagade för två personer. blev mycket nöjd. och råvarorna var bra tilltagna så det räckte till matlådor också. Perfekt att det finns olika kassar att välja på ! Kommer att beställa nästa kasse snart igen. Perfekt att få det hemkört, när jag inte har någon bil.

  Svara
 • Åh, tack för tipset! Längesedan vår familj körde matkassekonceptet, så det är hög tid nu tror jag 🙂
  Dessutom är det ju som du säger, det underlättar verkligen vardagen och ger förhoppningsvis lite ny inspiration.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram Fanny

  Svara