Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | september 23, 2016

Nyttig Mellis på vägen

God fredag min vän. Hoppas allt är väl.

Jag sitter i bilen på väg hem mot Sigtuna. Hade ett lyckat och fint event igår i Göteborg. Har massor av bilder och ska berätta allt. Men först måste jag komma hem så jag kan ladda över bilderna från kameran mm.

Har några timmar kvar till Sigtuna. Måste hinna fram i tid så jag kan hämta Liv och Vida på skolan och förskolan. Hinner inte stanna på vägen så jag har med mig bästa mellanmålet 🙂 

När man har barn så har man lärt sig att tänka på allt (inte för att man alltid lyckas… Långt ifrån. Men ändå) och ha många bollar i luften. Visste redan igår när jag packade att jag skulle behöva ett mättande alternativ på vägen hem. Vägrar att stanna på någon av alla snabbmatsställen. Står mig upp i halsen. Men nu får jag i mig något och det innehåller knappt något socker alls men massor av protein och vitaminer samt mineraler. 


Efter en god hotellfrukost och denna som mellis så står jag mig tills vi kommer hem.


Perfekt att ha med sig när man är i farten mycket och reser.


God är den också. Choklad med crunchy crisp.

Längtar hem nu. Ikväll ska vi frossa räkor och mysa tillsammans hela familjen. Älskar när vi är samlade… Så länge inte barnen bråkar och tjafsar och jag far runt svettig i mustaschen och skriker att de ska sluta skrika 🙂 

Hörs om en stund igen.

All Kärlek ❤️Reklamsamarbete med Naturdiet 


1 kommentarerEn kommentar om “Nyttig Mellis på vägen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ha ha ha!! ”..svettig i mustaschen, och skriker att de ska sluta skrika!”
    Hoppas ni får en lugn och mysig fredakväll!

    Svara