Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:08 | september 23, 2016

Quick fix, shopping och goodies

Nu är räkor, lövbiff och pommes inhandlat, alla är hemma och fredagen kan börja ❥

Ingen stress, inget jobb, bara lugn och ro utan måsten. En perfekt fredag, tycker jag.

Vill berätta om mitt trevliga event på Design Only i Göteborg igår. Jag hade helt glömt bort att boka hotell till mig och Peter. Har haft så mycket i skallen både med jobb och på hemmafronten så jag missade det. Men som tur var fanns det ett rum kvar på Pigalle, ett stenkast från Design Only. Puh!


Här sov jag gott.


Personalen tycker att jag var väldigt spontan som bokade rum fem minuter innan jag var där 🙂 Ska fortsätta vara det om man får bubbel på köpet. Hi hi.


När goodiebags var packade och alla i personalen kände sig redo så öppnade vi dörrarna. Det var en lång kö med härliga tjejer och killar som ville ha en rolig torsdagkväll. Jag välkomnade dem i entrén. Butiken gav 20% på allt, vi bjöd på bubbel och en grym DJ spelade skivor på plats.

Tävlingar med generösa presentkort och påsar fulla med allt från strumpor och choklad till paraply från Tommy Hilfiger och T-shirts lottades ut.


DJ Vickan.


Alkoholfritt bubbel.


Raw food-bollar.


Grymma gänget från salong Hair i Angered gav alla som ville en Quick fix med hår och smink. Väldigt uppskattat. Systrarna Teja och Tina, Majken och Emelie och så jag och Mohammed. Mohammed designar jättefina tygpåsar. Flera Hollywood-stjärnor som går runt med dem. Coolt och kul. 


Goa tjejer som shoppade loss fick jag kramas med.


I början av kvällen hade jag på mig polon Serafia Shiny Turtleneck i svart samt Rebecca Shirt Jacket över till ett par flare jeans.


Sen matchade bästa Helena och jag varandra i Elida Blouse 🙂 

De första 80 gick hem med en lyxig goodiebag. Här är en del av allt de fick.


Full size hårprodukter från Kevin Murphy (schampo, balsam och mitt favvo torrschampo), choklad från Lindt, tandkräm från Brilliant Smile som ger det där stimorol-leendet, hårborste från Glitter samt en söt accessoar i form av en liten väska som du kan hänga på din handväska 🙂 Den tipsas det om i nya Damernas Värld. Nagellack i ljusa och mörka trendiga färger från Yves Rocher. 


Peter har jag lyckats fånga på bild två dagar i rad. Nu kommer jag få skäll 🙂

Önskar dig en trevlig fredag.

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Quick fix, shopping och goodies”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tusen tack för en supermysig kväll och en helt fantastisk generös goodiebag! Du var precis så go och ödmjuk i verkligheten som jag trodde och supersnygg! Stor kram

  Svara
 • Bästa kvällen! Tusen tack för en super fin kväll! Stort grattis till en fantastisk kollektion,så mkt fint!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Va härligt att det blev lyckat i Gbg!
  Allt ser så härligt ut! Och du är strålande vacker!
  Själv har jag varit ute och shoppat hela dan, dem hade invigning av nya stadium outlet så skoj! Men så proppfullt människor! 🙂

  Önskar dig och din Fina familj en trevlig helg!
  PS: jag är såå nöjd med örhängena som ja beställde från femme! Tråkigt att jag tappade bort armbandet förra helgen då vi var ute vid hamnen med barnen.. Sånt som händer!
  Kram Nathalie

  Svara
 • Åh vad roligt ni har haft det i den hääärliga staden Göteborg! Vad fint klädd du var. Elisa blouse är supersnygg!

  Svara
 • Jag menar Elida såklart.

  Svara
 • Vad roligt med event! Kan ni inte ordna något i Västerås snart? Kram

  Svara
 • Ooohh.. SÅÅÅ snygg Elida Blouse är.
  Får nog titta närmre på en sån och hoppas ha råd.
  Du är alltid så naturligt fin.
  Hälsningar Skåne.

  Svara
 • Hej! Var kommer dina snygga jeans ifrån? Kram Maria

  Svara
 • Det är ett par M.i.h (made in heaven) som jag köpt på Jackie. Kram

  Svara