Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:19 | september 25, 2016

Svampar och drakar

God söndag min vän. Allt väl?

Vi har en lugn och seg förmiddag. Peter är på tippen, Liv leker med sin kompis Amelie, Vida och Mio spelar Nintendo och William hänger på sitt rum.

Mio hittade sitt gamla Nintendo igår när han rotade i en gammal väska. Super Mario satt i. Vårt favoritspel. Som vi har spelar det där spelet. Vi kunde sitta i timmar och turas om att spela olika världar när han var mindre. Nu är vi tillbaka 🙂 Hoppar, simmar, fångar svampar och dödar drakar.


Vida är också hooked nu.

Igår kväll var vår vän Macke på besök. Vi åt tacos och satt länge och pratade. En trevlig och god kväll. 

Mina blommor från ICA står sig. Fina va?Godiset när barnen och Peter väljer. Saknar lakrits.

Är så sugen på kantareller. Hittade ett receptet på en kantarelltoast som såg så gott ut. Ska nog laga det ikväll. Ger dig så klart receptet. Har du varit ute i skogen och hittat kantareller ännu? Jag hittar ALDRIG det. Bara flugsvamp och fästingar.

Kram ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Svampar och drakar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättesvårt med kantareller i år. Har inte heller hittat några i skogen, fast jag brukar, men köpte drygt en liter på torget igår för 100:-. Först tyckte jag det var jättedyrt, men när jag frågade den thailändska kvinnan om det var svårt att hitta så pekade hon på mina kantareller och sa, mycket svårt, det är allt, många dagar… Åh då ville jag ge henne 100:- till…

  Svara
 • Haha, ”Peter är på tippen”….så härligt skrivit! Roligt! Ha en go kväll!

  Svara
 • Åh vilka fina lyktor på bordet, var kommer dom ifrån? 🙂

  Svara
 • Ö&B. Kram

  Svara