Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:24 | september 27, 2016

Jag, en fjortis?

God kväll min vän. Jag har gått och lagt mig efter en mysig kväll med William. Bara han och jag har haft en kväll i soffan, ätit popcorn pratat och tittat på TV. 

Han vägrar vara med på kort vilket jag tycker är tråkigt. Förstår om han inte vill vara med på bloggen men han vill inte vara med på bild överhuvudtaget. Inte ens till familjealbumet. Sa till honom att när han är vuxen och har familj och vill visa sina barn kort från sin tonårstid så kommer de tro att han inte fanns,  för det finns inga bilder 🙂 

Min stora fina pojke ❥

15 år och tonåring så det skriker om det. Han och jag kan vara som hund och katt. Riktigt ryka ihop. Han tycker jag är som en fjortis när vi bråkar 🙂 Kan nog hålla med honom om det stundtals. Men det är inte alltid lätt att hantera vissa saker som de gör och säger i denna fas av tonårslivet, tycker jag.

Har du en tonåring och förstår vad jag menar?

Idag träffade jag syster yster efter att jag varit uppe på Eriksbergkliniken. Café Saturnus ligger precis bredvid deras port så vi möttes där. Min lilla Moses var med till min stora lycka. Åh, vad han är go den där lilla tjubbisen.


Han sov den första stunden och jag fick hålla mig från att inte väcka honom.


Äntligen så vaknade han.Jag åt en jättegod halstrad tonfisk med glasnudlar och bönor till lunch. Gillt tonfisk men lagar det aldrig själv. Det måste jag göra.

Har du haft en fin dag?

Stor Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Jag, en fjortis?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jag har ingen tonåring än utan 2 små flickor. Tonårstiden är inget jag ser fram emot alls…förstår att det är jobbigt!
  Tonfisk är något jag inte har lagat, varför det frågar jag mig själv nu då jag har så mycket mat i mig! Kolla gärna in till min blogg om du behöver tips på godsaker att laga eller baka! nouw.com/JennysRumochSpis Ha det bra fina Hannah och sov så gott!

  Svara
 • Alskar dina orhangen som ar ”gold bars”. Vart ar dom inforskaffade? Marke?

  Kram

  Svara
 • De har jag köpt på Other Stories. Kram

  Svara
 • Sötare sötgos får man leta efter än lille Moses!
  Ja du det där med tonårsbarn, har en tjej på 20 och en kille på 17 och nu har vi precis tagit oss ur den värsta perioden med dottern, nu är det mer att umgås och ha trevligt, men innan…HUGA! Så många ggr man undrat hur det kunde bli så här? Med sonen är det en helt annan femma, han är inte ens i närheten av sin syster när det gäller humör, skönt tycker vi:)

  Ha en fin onsdag!

  Svara
 • Tonåringar är i fasen halvvägs vuxen, halvvägs barn. De kan vara överjävliga mot sina föräldrar och mest mammor.
  De vet att vad de än gör så älskar föräldrarna dem ändå. Jobbigt att bli stor.
  Så de som de tycker mest om, de bråkar de med mest.
  Tänk på det som en kärleksförklaring och du, det går över!

  Svara
 • Har precis samma bekymmer som du att de aldrig vill vara med på kort. har en fjortonårig kille som vägrar och det är så tråkigt. Kom nyligen hem från en resa och han var knappt med på en enda bild. Man kommer inte kunna tro att han var med på den resan. Men man måste ju samtidigt respektera det.

  Svara