Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:03 | september 27, 2016

Vill bara gråta

Hej min vän. Hoppas allt är väl och att du är vid gott mod. Själv vill jag bara sätta mig ner och fulgråta.

Det är sån kaos hemma. Pga vattenskadan så har vi får flytta ut och runt saker, trycka ihop och hitta ny plats för allt från möbler till kläder och skrot. 

Hallen är värst. Avskyr stök. Med sex personer i huset så är det nästan alltid stökigt men på något vis ordning i stöket. Ordnad kaos. Men nu är det bara kaos.

Tidigt imorse skull hantverkarna som ska öppna innertaket komma, men ingen har fortfarande dykt upp. Blir så irriterade. Hur svårt kan det vara att passa en tid. Eller kan vissa bete sig hur som helst bara för att de vet att de är behövda?! Skäll borde de få. Kan sitta här och reta upp mig och gå igenom i huvudet precis vad jag ska fräsa när de kommer hit. Men jag vet att när de väl kommer så är jag inte lika tuff 🙂


Ser man på. Vi hade ett golv under alla skor, jackor och väskor i barnens hall! Men…


Allt är bara flyttat till ett annat rum. Inget golv längre. Så vidrigt. Får ångest bara av tanken att ta tag i allt detta. Hjälp! 


Tröstar mig med en god frukost innan jag ska in till stan. Har några möten, en dejt med syster och så ska jag upp till Eriksbergskliniken.


Ja ja, allt löser sig. Det är bara materiella ting, lite oordning och energikrävande skit men som sagt, allt löser sig alltid.

Det ska man ha med sig. När jag mått som sämst, trott att jag inte kan ta mig ur sängen, äta, knappt orka leva så har man hört, ”Det ordnar sig. Du kommer snart se tillbaka på den här tiden, må bra och känna dig starkare”. Har aldrig trott på det i stunden men det har alltid varit så. Det har samverkat till det bästa och i all skit så har man hittat något positivt. Saker har samverkat till det bästa i slutändan och det kan komma något gott ur allt ont. Det gäller mycket här i livet.

Nu är det här ingen större katastrof och det bästa som kommer ut ur det här är att det blir ordning hemma. På riktigt. Ska sälja, skänka, sortera allt och göra fint i vartenda litet skrymsle och vrå.


Tur att man har en sån här söt liten tjej att gosa med när saker känns piss.

Nej, nu ska jag ta tag i dagen.

All Kärlek ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Vill bara gråta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej i röran!!Du kan få låna min dotter Hanna 12 år som älskar att städa o sorterao detta är sant! Kram

  Svara
 • Åh vad tråkigt, förstår ångesten och att du mår som du mår, hade känt samma lika!
  Men det blir bättre och fördelen är att när ni väl får komma i ordning efter vattenläckan, kommer det kännas så mycket bättre än innan läckan, eftersom nu är allt dessutom i ordning, rensat och städat.
  Stor kram!

  Svara
 • Du har så rätt! Du stärker många med dina sanna och vackra ord!

  Kram, Carina
  http://www.matparlan.se

  Svara
 • Usch din stackare! Jag blir också helt förtvivlad och orkeslös när det är oordning hemma ändå klarar jag aldrig av att hålla ordning. Jag kan städa pedantiskt för att nästa dag ha kaos hemma! Och jag har ändå inga hantverkare som ska komma… Försök släppa det och tänk istället villa fina blommor eller fint fat du ska köpa och ställa fram när allt är över och ni får ordning igen! Att sätta sig i soffan med en kopp kaffe och njuta av ett nystädat hem är det bästa som finns!! Kram på dig!

  Svara
 • Kan inte annat än hålla med om allt Karolina skriver. Det suger just nu, men försök att tänka vad fint ni kommer ha det sen då allt är klart! Kram

  Svara
 • Önskar dig en fin dag trots kaoset hemma! Det kommer bli så fint när det är klart!
  Kram!

  Svara
 • Förstår hur det känns, vi har varit med om en svår skada på vårt hus där hela ena gaveln som var mot hall och badrum fick tas ner och det var kaos och svinkallt och ingen dörr att låsa. Men lägg i ordning röran med kläder och skor i kartonger i alla fall så känns det bättre. Kan inte barnen ha de vanligaste skorna och jackan i sitt rum och resten kan ni lägga i kartonger och stapla på varandra så det känns mer ordning? det tar energi att se röran. Alternativt skulle jag sätta upp ett mindre tält el liknande utomhus och hänga allt där.
  Som du säger det ordnar sig,

  Svara
 • Stackare, låter inget kul med hantverkare som inte kommer! Tänk ändå så olika man är, du får ångest när du ser röran medans för mig kliar det i fingrarna att rensa och sortera :-)Hade mer än gärna hjälpt dig om jag bodde nära. Önskar dig all lycka till med röran, och som du själv skriver det kommer att ordna sig. Stor styrkekram <3

  Svara
 • Hade vattenläcka i min sommarstuga för flera år sen, fruktansvärt, byggfläkt i månader och hantverkare både i och under huset i evigheter, tycker jag så här i efterskott. Sen hade min man hastigt dött någon månad innan också ! men allt ordnar sig tillslut så även för dig , antar jag. Lycka till i kaoset en tid framåt.
  Stor tröstekram till dig och din familj

  Svara
 • Be nån god vän komma och hjälpa till när du ska röja! Dels roligare att göra sånt tillsammans med någon, och dels känns det lättare att göra det hos nån annan. Nästa gång kan du hjälpa nån annan som behöver röja.

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Hej- vi har kaos också i vår lägenhet i London som inte är så stor- det ena efter det andra händer… lås till ytterdörren går sönder, toa locket, mattor med fläckar, sprickor i väggarna, vattenskada från diskmaskinen, ingen diskmaskin i flera veckor, en vägg som ser konstig ut, myror??? Och precis nu mögel fläck på en matta i min dotters rum Fick ett utbrott. Vi ska hel renovera lägenheten snart men ändå? Jag vill ha ordning och reda- nu!!! Men lägger det i ett fack i min hjärna tills vi fixar allt Det ordnar sig!!!

  Svara
 • Fina Hannah, sänder över massa styrkekramar till dig och er! Än en gång ska du få höra att det löser sig ❤️ Stor kram!!

  Svara
 • Smart att ta bilder av röran – som ju inte kommer att vara för alltid:) De kommer att vara roliga att ha sedan när röran bara är ett minne o du sitter med ett glas bubbel o njuter av allt nytt, fräscht o ordnat:)! Skål i förskott!!!
  PS Just nu har Rotari en specialvariant av rosa bubbel, Brut Rosé;)

  Svara
 • Ja, ett glas bubbel är alltid bra 🙂 Den är faktiskt min favorit. Bjöd på den på mitt kalas nu när jag fyllde år. Stor Kram

  Svara
 • PS 2 Annars kan jag varmt rekommendera Cameleon Rosé, fantastiskt gott! Finns dock bara på box. Kram kram

  Svara
 • Åh Hannah om du visste hur mycket dina ord hjälper mig just nu. Efter ett tags kaos på jobbet som jag förövrigt stortrivs med har jag känt en sån stress med alla symtomer som hör till och faktiskt mår som du säger piss. Att läsa det du skriver då blir en kick att det faktiskt blir bättre så småningom, och något att tänka på när man ligger sömnlös kl 4 natt efter natt. Det finns de som har det värre, för mig blir det bättre snart. Tack!
  Kram från Lena

  Svara
 • Vad bra att jag kunde få dig att må lite bättre Lena. Styrkekram ❤️

  Svara