Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:30 | september 28, 2016

Naturligt från Nuxe

Hej vacker. Hoppas du haft en bra dag.

Jag har en skön dag och kväll. Har varit hos frissan och blivit fin och nu håller jag på att hjälpa mina vänner med att fixa i deras butik som har smygöppning idag. Men det vet du ju redan 🙂 

Som du också vet sedan innan så är jag väldigt mån om att ta hand om min hud. Har inte problem med att åldras men gör det gärna sakta och låter min hud få det den behöver för att må bra. Rengöring, fukt och bra ansiktskrämer är A och O. Nu sedan ett tag tillbaka så har jag använt dag- och nattkräm från NUXE. 


Tunn och fräsch i konsistensen. Nattkrämerna kan ofta vara för feta tycker jag, men den här är lätt och fin. Går in direkt. Jag varvar dagkrämerna. Den vita tuben är anti-stress så den använder jag ofta när jag sovit dåligt eller stressat mycket och inte skött min dagliga hudvårdsrutin.


Har massor av bra produkter från NUXE. Oljan från dem är magisk. Den har jag använt i många många år. Både den med skimmer och utan. Det är en torrolja som passar lika bra på kroppen som i håret. Hjäper dessutom att minska synliga ärr och bristningar.


NUXE är från Frankrike och innehållet bara naturliga ämnen från naturen. Ta hand om kroppen och huden med naturen kraft. Det är ju det bästa.


Ta även hand om dina torra höstläppar med lip balm från NUXE. Vårdande och så skön. Dina kyssar blir så mjuka 😉

Gillar att ge dig mina bästa tips. Det ska du veta. Jag ger dig bara tips om sådant jag själv står bakom och tycker är bra. 

Imorgon kommer jag lotta ut tre kit av dessa grymma produkter på mitt Instagram. My Dream Set. Missa inte det! 

Stor Kram ❤️
I samarbetet med NUXE 


10 kommentarer10 kommentarer om “Naturligt från Nuxe”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för tipsen! Blir så himla torr i ansiktet på vintern. Börjar känna att det stramar redan nu! Framåt december är jag nästan som ett sandpapper i ansiktet! En olja kanske vore nåt!?

  Kram, Carina
  http://www.matparlan.se

  Svara
 • Älskar Nuxe produkter! Speciellt sminkbortagningsoljan. Huden blir så len efterråt

  Svara
 • Den har jag aldrig testet. Det ska jag göra. Tack för tips. Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Varifrån köper/ beställer du dessa produkter?

  Svara
 • De finns på bl a Kicks, Åhléns, Lyko, Eleven och Kronans apotek. Jag brukar köpte på Kicks eller online från Eleven. Oljan är dock så dryg så det går ett bra tag mellan köpen. Kram

  Svara
 • Men tror ni verkligen på allt hon skriver!!!! Det är ju bara marknadsföring,tjänar ju pengar på det,Nyss var ju Yves Rocher den bästa produkten!!! som hon använt i alla år??? Nu plötsligt Nuxe som hon använt i många år!!!
  Nej varken yves eller nuxe hjälper utan är nog botox i båda systrarnas nunor

  Svara
 • Ha ha, är du på dåligt humör. Som jag skriver så tipsar jag bara om sådant jag står bakom och själv använder. Sedan är en blogg även ett jobb där man gör samarbeten. Många andra skriver om allt möjligt och ”lurar” sina läsare. Jag är väldigt noga med vilka jag jobbar med och vad jag jobbar med. Som jag skriver här så har jag nyligen provat ansiktskrämerna men känner att jag verkligen gillar dem. Oljan har jag däremot haft i många många år. Om du följt min blogg så”känner ” du mig och har säkert sett mig skriva om denna produkt trots att det inte är ett samarbete. Men du är nog inte en av dom som ”känner” mig. Yves Rocher använder jag dagligen och har också gjort länge. De började jag skriva om långt innan vi började jobba ihop. De såg att jag använde deras produkter och kontaktade mig. Att vara deras ambassadör är en ära. Jag ger tips, rabatter, tävlingar och annat kul till mina läsare och det är ju gratis för den som läser. Inget köptvång. Inga måste här inte. Botox? Nä, det finns inte en droppe av det i mitt ansikte. Men som sagt de som känner mig via bloggen vet hur jag är och hur jag funkar och även att det jag tipsar om är bra. Finns nog inte en blogg som inte gör samarbeten. De flesta ”glömmer” dock att berätta att det är ett samarbete samt skriver om allt mellan himmel och jord för att få det gratis. Det genomskådar jag. Ha en fin dag.

  Svara
 • Älskar NUXES solkrämer, men har inte testat deras hudvårdsprodukter. Deras aftersun doftar himmelskt!
  Känner också att det nog är dags att satsa lite mer på bra hudvårdsprodukter så här i 40+….

  Kram

  Svara
 • Ja, de doftar så gott. Gillar när det är naturligt! Kram

  Svara
 • har hört om det märket innan men din hy är så fin 😀

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Svara