Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:05 | september 29, 2016

Något gott kommer ur allt ont

Nu är jag tillbaka igen och har dukat fram frukost till Vida och mig. Men även till Amanda och hennes kompis Michelle. Amanda är Peters systerdotter. Hon och Michelle ska så klart också på Justin och bor över här i helgen. Huset fullt 🙂 Det gillar jag.

Jag brukar ju säga att det finns en mening med mycket som händer och ur allt ont kommer ofta något gott. Så det där med att hantverkarna som skulle riva tak och väggar inte dök upp känns väldigt bra just nu. Det som gjorde mig tokig häromdagen gör mig glad idag. Skönt att slippa byggkaos när huset är fullt.

Igår var jag på mina vänner Stoffe och Tinas öppning av deras butik. Det är två butiker i en. Stoffe har ena sidan av lokalen men hans fantastiska doftljus, doftpinnar samt doftpåsar K.Lundqvist och Tina har andra sidan med allt från den perfekta gå-bort-presenten, inredning, leksaker och prydnadssaker. Allt man gillar i ett. Min kära väninna Nette har en shop-in-shop i Tinas butik med sitt märke Lika Lyx. Fina ekologiska filtar och accessoarer i bla bambu, tavlor och annat.Stoffe fixar. Jag hjälpte att skrapa färg från fönster och packa goodiebags.
Lika Lyx.

Verkligen en fin butik. Bor du i Stockholm så är det helt klart värt att fara dit och shoppa. Ligger på Hårdvallsgatan 18, Norra Djurgårdsstaden.


Nette fixade Tinas hår sekunderna innan de öppnade dörrarna.


Stoffe, Tina och Nette. Stort grattis till er!


Femme Collection- brudarna 🙂

Önskar dig en fin dag i regnet.

All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Något gott kommer ur allt ont”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna
  En fantastisk fin butik och jag är ute efter en kristallkrona förstår att den i butiken inte är till salu ”men jag undrar var man kan köpa den ”
  Snälla skicka ett svar
  Mvh Marie

  Svara
 • Hej Marie

  Vi kan maila dig en leverantör för kronor om du vill. Bara att slänga iväg ett mail så kan vi koppla ihop dig med vår leverantör ❤️

  MVH
  kristoffer

  [email protected]

  Svara
 • Åh,den där fina renen!
  Mycket fint!

  Svara
 • Hej! Var bara tvungen att köpa en filt från lika lyx sist jag var på rost och russin i Sigtuna. Jag köpte den till mig själv nyss fyllda 40! Ha ha. Den är så mjuk och kunde liksom bara inte gå ifrån den. Jag har den på Yogan! Blir alltid så ruggig mot slutet när vi bara ska slappna av! Perfekt! Kram!

  Svara
 • Vilken härlig kväll! Önskar jag kunde gått m Diana!!! Men kunde inte! Hoppas du mår bra! Ha en härlig kväll kramar

  Svara
 • Så fint! Den eller de butikerna vill jag verkligen besöka nästa gång vi kommer till storstaden.’Kram Mia

  Svara
 • Kan inte ni ha en resa till ert barnhem i Indien?
  Med läsare, nån kanske längtat, vad göra?
  Vi vill hjälpa.
  Och nån skrev om Botox, blir man inte stel av det i ansiktsmuskulaturen?
  Inte ett tecken i real world. Har inte forskning visat på genetiska
  faktorer? Kolla in mamma och pappa deras!!!

  Svara
 • Var kommer din fina randiga tröja ifrån?

  Svara
 • Från Filippa K. Kram

  Svara