Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:35 | september 30, 2016

Justin och prinsessan på ärten

God fredag vacker. Allt väl?

Vi har nyss vaknat. Det är studiedag för alla barnen så det är lugnt och skönt. 

Vi sov på hotell i stan inatt. Mysiga Hotell Kung Carl. Det blev så väldans sent igår. Kom inte från Tele2 förrän vid midnatt.


Kolla in Vida. Kom och tänka på sagan om Prinsessan på Ärten när lilla hon låg där i den stora sängen.


Hon hade barnvakt när vi var på konserten med Justin Bieber. Hon, Liv och jag tog tåget till Stockholm från Sigtuna och mötte upp Peter på centralen.


Tidsfördriv på tåget.


Jag, Peter och Liv åkte ut till Tele2 Arena och hängde där innan konserten. Åt på TacoBar och väntade på Justin.


Arenan var fullsmockad med skrikande fans. De kan inte ha någon röst idag och jag har knappt någon hörsel. Liv hade hörselkåpor på sig så hon slapp de värsta illvrålen som skar i öronen 🙂 De överröstade nästan Justin.

Konserten var helt okej. Slutet var bäst, då bjöd han mer på sig själv. I början kändes han sval och nästan lite nonchalant. Han sjöng knappt i micken heller. Allt var förinspelat. Kanske han var krasslig? Liv var i alla fall glad och det var en upplevelse för oss alla tre. Justin är ju grym, ett musikaliskt geni. Jag älskar musik, men jag och Peter har kommit fram till att vi inte är några konsertmänniskor. För stökigt och för mycket folk. Gillar mindre och mer intima spelningar. 

Tycker du om att gå på konserter?

Önskar dig en härligt fredag. Var rädd om dig.

Hörs om ett tag igen. Nu ska jag äta hotellfrukost.

Stor Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Justin och prinsessan på ärten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bieber är Verkligen inte min grej. Alls. Men visst, han är säkert duktig med tanke på alla fans han lyckats fånga. Jag har bara inte förstått hans storhet. Haha.
  Men håller med om att mindre spelningar är det allra bästa. Dom där intima. Gärna trubadurer 🙂 Då smälter tant som smör i solsken 😀
  Nu är det äntligen fredag. En sista dag/em på jobbet och sedan tar vi baske mig helg! Yay!
  Ha en riktigt fin helg, Hannah! Och hoppas att Lilltjejen lever länge på konsertminnet 😉

  Svara
 • Läste att tjejer blivit både nedslagna och tafsade på under konserten. Skulle aldrig ta med mig barn på så stora konserter

  Svara
 • Fruktansvärd att det händer. Säkert på ståplatserna det är kaos. Där trängs det och ingen verkar har nog koll på vad som händer. Men på sittplatserna är det hur lugnt som helst.

  Svara
 • Om ni gillar mindre spelningar mer intima borde ni besöka Freluga Trädgårdsscen. Scenen ligger i den lilla byn Freluga några km utanför Bollnäs i Hälsingland. Det är tre syskon som arrangerar mellan 2-4 spelningar per år. I år var Darin och Miriam Bryant där och spelade. Man sitter ute på sin egna stol/filt med en fantastisk trärdgårdsmiljö runt sig. Dom tar in ca 1000-1200 varje spelning. Helt magiskt!

  Svara
 • Var rädd om dina öron. Jag har fått fruktansvärd tinnitus & ljudkänslighet p g a konserter i min ungdom. Kram

  Svara
 • Vilken fin grå kofta du har på dig! Var kommer den ifrån? Tack för fin inspo-blogg!

  Svara
 • Tack! Det är Magdalena Cardigan från Femme Collection 🙂

  Svara