Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:17 | oktober 1, 2016

Med flaggan i topp

Är hemma igen efter en tur ner till stan och Våfflan. Sista helgen nu som Våfflan har öppet så vi passade på. Vi tog cyklarna dit och satt ute och åt lunch och glass till efterrätt.

Nu kollar Peter på MFF-Häcken inne i sovrummet. Hoppas de vinner så han kommer ut på gott humör 🙂

Tjejerna målar och jag väntar på Ewa som kommer hit med sina tjejer snart. Ligger på golvet utmattad efter vår cykeltur.


Hörde precis ett galet skrik från sovrummet. Glädjeskrik. Puh, verkar som det blir en trevlig kväll. 

Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Med flaggan i topp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah. Lämnar nästa aldrig några kommentarer men vill att du ska veta att jag läser din blogg varje dag & jag älskar den!!! Du verkar vara en varm & härlig människa med fötterna på jorden. Själv är jag 47 år & mamma till 2 & mormor till 3,Ha en fin kväll/Kram Marie

  Svara
 • Vi vann med 4-2 HÄR ÄR MESTA MÄSTARNA FRÅN MALMÖ!!

  Svara
 • Haha… jag läser dig varje dag men brukar inte kommentera.. jag och maken har tagit in på hotell i Malmö, och lämnat barnen med mormor och morfar. Konstaterar att småbarnsfritt ger olika behov. Nu, innan utgång på stan njuter jag att sminka mig med ett glad bubbel och sen läsa skvallertidning med ett glas till. Maken snarkar gott med en kudde på huvudet:-) vi gör det vi behöver.. ha en fin kväll Hannah!
  Kram
  Louise i Vellinge

  Svara
 • Åh jag såg er på Våfflan idag men var för feg för att säga hej . Läser din blogg och din systers blogg varje dag, båda bloggarna är verkligen helt fantastiska att få följa er är magiskt och man behöver aldrig känna sig ensam!
  Ni är så ärliga när ni skriver och det gillar jag verkligen!
  Ville bara tala om att du är en fin person och en stor förebild för många, men det vet du säkert redan

  Svara
 • Åh, du skulle kommit fram. Det gör mig bara så glad ❤️ Kram

  Svara
 • Ååååå vad jag älskar din blogg!! <3 själv har jag, mannen & våra 2, 4 fotade hund barn varit i Dala skogarna där vi bor & plockat Trattisar i strååålande sol!! :)) Fixade varma mackor med tratt stuvning till kvällsmat 😉

  Stor kram & tack för din varma blogg <3

  Svara