Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:55 | oktober 2, 2016

Superserum

God söndag vacker. Helgen går alldeles för fort tycker jag. 

Ska dra ut på den här söndagen så mycket jag bara kan. I eftermiddag ska jag till stan på brunch med syster och även lyssna på Ann Söderlund och Anitha Schulmans livepodd. Efter det ska jag och pojkarna på bio samt äta middag och ha en kväll tillsammans bara vi tre. Mysigt!

För flera år sedan närmare bestämt år 2007 så var jag programledare för Idol Eftersnack. Det var så kul. Bland det roligaste jag gjort. 


Jag och Doreen Månsson jobbade ihop. Love her!

Hade en grym sminkös som gjorde mig snygg inför varje livesändning. Hon hade koll på allt. Minns att hon berättade om ett serum från No7 som släpps i England och det var helt galen hype runt den. Den var slutsåld överallt och när den släpptes i Sverige så var det flera veckors väntan pga att även här sålde den slut direkt. Alla tidningar skrev om den som revolutionerande. Att den gjorde underverk. Jag blev som galen och ville ha tag i den. Min sminkös lyckades fixa detta serum till mig och lyckan var total 🙂

Och den var lika grym som alla sa och skrev. 

Nu har det kommit en ännu bättre. Det tog fem år att utveckla detta serum.

No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum. No7’s mest effektiva serum hittills med tre kliniskt bevisade resultat.

1. Reducerar synligheten av fina linjer

2. Hjälper till att bibehålla hudens spänst  

3. Förebygger pigmentering och jämnar ut hudtonen

No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum tog fem år att utveckla och serumet är speciellt framtaget för att hjälpa en mogen hud att bibehålla en ungdomlig lyster genom att tillföra extra näring och återfuktning.


Det är ett serum vilken man använder under sin vanliga dag- och nattcreme.

Jag har fått testa det nya serumet och känner att det som utlovas verkligen stämmer. Använder den efter rengöring morgon och kväll under min anikstcreme.


Nu kan du bli först i Sverige med att köpa serumet. Idag, nu när du läser detta, så släpps den på svenska marknaden. Den kommer bara att säljas hos Apotek Hjärtat.

Du kan nu köpa den i deras webshop HÄR!

Prova själv och se. 80% av de kvinnor som provat, samt jag, är överens om att man märker skillnad.

Kram ❤️


I samarbete med No7


5 kommentarer5 kommentarer om “Superserum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här