Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:36 | oktober 4, 2016

Miovida

Hej vacker. Hoppas allt är väl med dig. Sitter på kontoret med en lång radda av mail att ta tag i. Sedan jag bytte mobil så har det blivit något knas med min mail. Försöker lösa det så jag slipper gå in i skräpposten hela tiden för att kolla så viktiga mail inte hamnat där.


Med en stor kaffe så ska jag nog fixa det.


Det är ruggigt idag. Vackert med kallt. Har blivit så bortskämd med den långa sommaren. Men nu känner man verkligen att det slagit över till riktig höst. 

Gick igenom gamla inlägg på bloggen och hittade den här bilden från 2009. 


Liv som pyttebebis och Mio som 5 åring 🙂 Ser du vad lika Mio och Vida är varandra. En ljus och mörk men så lika. MioVida.

Blev helt nostalgisk och kunde knappt hålla tårarna tillbaka när jag såg mina stora barn så små. William och Mio har blivit så stora på så kort tid. När man tittar på bilder så vill man bara stanna tiden.

Liv går ju i första klass nu och det ska läsas hela tiden. Öva och öva. Nu märker jag att det börjar släppa och läsningen går bara bättre och bättre. När Mio och William var yngre så läste jag, varje kväll, några kapitel ur en spännade bok. En serie om varulvar och annat övernaturligt. Minns inte vad den hette men bra var den. Lasse & Majas detektivbyrå var också populär hos killarna.


Den verkar jättespännande. Tänkte börja med samma kvällsrutin med Liv. Läsa ett kapitel ur denna för henne varje kväll. 

Kommer säkert inte bli varje kväll men tanken och viljan finns där i alla fall 🙂

Ha en fin dag.

All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Miovida”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mina stora barn läser jag för varje kväll och jag tycker det är sååå mysigt. Nu har den lilla på 2år med börjat vilja lyssna på saga innan hon somnar då hennes pappa läser alltid för henne. Så himla mysigt alltså 🙂
  Ha nu en bra dag!!

  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hej..
  Vart är den mysiga tröjan ifrån som du har på dig?

  Svara
 • Lou Turtle Sweater från Femme Collection 🙂 Finns även i vinrött. Kram

  Svara
 • Såg det sen, super fin. Vad har du för storlek? Kram

  Svara
 • Jag har S. Kram

  Svara
 • Högläsning är så himla bra av så många olika anledningar! Det är mysigt också!

  Svara
 • Jättefin tröja! Såg att du svarat att det är en Lou turtle sweater, men på hemsidan finns det bara i grått och vinrött. Finns färgen som du har på dig, eller är det samma som på hemsidan? Tycker det var så stor färgskillnad.

  Svara
 • Den är grå som på bilden i webbshoppen. Ser en aningens mörkare ut på bilden när jag har den. Kram

  Svara
 • Tack för svar! Vilken färg liknar den mest? Som på bilden eller på hemsidan?

  Svara
 • Mellan skulle jag säga. Den ser lite ljusare ut i webbshoppen.

  Svara
 • Tack för boktipsen!
  Kram och ha en fin dag.
  /Helena

  Svara
 • underbart att läsa för barnen även när de är stora… jag läser fortfarande för mina döttrar som är snart 11 och 12,5. Katitzi som har kommit i nyutgåva: Riktigt bra läsning som man själv lär sig mycket av. Kram

  Svara