Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:05 | oktober 12, 2016

Bakom stängda luckor

Hej vacker. Hoppas att din dag har börjat bra.

Jag tänkte inleda denna Lillördagen med en väldigt trevlig tävling. Något som jag själv precis upplevt och gärna vill dela med mig av till dig. Ett presentkort på 5000kr hos Vingahome.

Hade julafton här hemma igår. Du ska se vilken ordning jag fått. Hela hemmet har fått sig ett lyft. Skåpen ser inte längre ut att tillhöra en psyksjuk och glas, handdukar mm är inte längre ett hopplock från min och Peters första hem. Har handdukar med mig från då jag flyttade hemifrån 🙂

Och för att inte tala om våra dricksglas. Bara ett mischmasch av gratis glas från Donken och andra sparade glas från urminnes tider.

Bjuder på före- efterbilder från ett av våra skåp.


Före…


… efter.

Vad tycks?


Så fräscht! Massor av kristallglas från Vingahome. Olika storlekar. Större och mindre.

Vingahome har allt till ditt hem. De har precis lanserat sin nya webbshop för privatpersoner. Du kommer förstå när du kikar in hos dem. Så galet mycket fint. Man blir helt vild när man är inne och kollar runt.

Kanske behöver du som jag få ordning i köket eller kanske sovrummet eller bara pimpa ett tråkigt vardagsrum?!


De här lådorna fyllda med saker till hemmet hade jag beställt. Halva dagen igår packade jag upp och städade i skåpen samt bäddade i sovrummet med nya kuddar och bäddset.


Nya lakanset och fyra pluffiga kuddar. Lakanen har jag tvättat så sängen doftar gott och känns så där ljuvlig som bara känslan av nya och nytvättade sängkläder kan ge.


Bara förpackningarna som de kom i var fina. Ska spara dem och återvinna i jul när jag ska slå in julklapparna 🙂


Bort med alla gamla handdukar och in med nya. Alla i samma färg. Bara det känns så vuxet.


Kolla in mina vidriga lådor med kastruller och brända stekpannor. De är nu borta och istället ligger dessa i de städade och torkade lådorna.


Stekpannor och kastruller. Kastrullerna har en såndär bra funktion i locket när man ska hälla av kokhett vatten.


Vassa knivar är nog det jag behövt mest av allt. Våra knivar har säkert 20 år på nacken. Pinsamt.

Förstår du min lättnad och glädje?!

Nu är det kanske din tur att få känna som jag gör.

Så det enda du behöver gör för att ha chansen att få fixa i ditt hem och vinna ett presentkort på 5000kr hos VingaHome är att lämna en motivering, i kommentarsfältet, varför just du ska vinna samt svara rätt på frågan,

”Vad heter första gjutjärnsgrytan under fliken, Grytor och Stekpannor?”
Jag drar en vinnare nästa vecka på fredag 21/10.

Lycka till!

Nu ska jag och tjejerna packa in oss i bilen bland säckar med kläder och husgeråd som ska till kyrkans second-hand. Då får William mycket jobba att göra 🙂

Stor Kram ❤️

I samarbete med VingaHome


197 kommentarer197 kommentarer om “Bakom stängda luckor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gjutjärnsgryta, rund
  färg : natur.
  mina skåp liknar dina , och jag känner mig motiverat till att göra någonting åt problemet när jag ser vilka fina grejer som finns hos VingaHome

  Svara
 • Gjutjärnsgryta,rund
  Fantastiskt fina saker på vingahome.
  Önskar att vinna då jag håller på att bygga ihop ett helt hem , när hälften försvann i skilsmässa . Trist och oglammigt , men lite så livet är ibland . Detta skulle pigga upp en husmors lite ljusgrå vardag.

  Svara
 • Gjutgärnsgryta, rund. Färg Natur.
  Håller tummarna för att jag ska vinna, våra köksredskap är katatrofalt dåliga och ordningen är helt i obalans.
  Så fin hemsida och så fina saker hos VingaHome

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund är svaret.
  Såå fint du har gjort Hannah ❤️
  Ordning och reda det är grejer de 🙂
  Vi har också en massa ihopplock
  från två hem , inte speciellt varken
  snyggt eller roligt. Ha en fin dag H ❤️

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund, Natur.
  Jag har öppna hyllor i köket och det är ungefär lila mycket stök som du hade bakom dina luckor. Skulle verkligen behöve fina glas och det finns det på VingaHome. Är nybliven 2 barnsmamms så lite fina kuddar och pynt till sovrummet skulle förhoppningvis göra så att man sover bättre. Att ha turen att vinna 5000 kr skulle pigga upp så jag blir en lyckligare mamma! För lycklig är jag att ha 2 barn.

  Svara
 • Gjutgärnsgryta rund är svaret. 🙂
  Jag håller alls tummar och tår att jag vinner för vårt hem är ett enda kaos med ett väldigt ihopplock. Jag är nu hemma med vårt första barn så ekonomin finns heller inte för att göra det fint för tillfället: 🙂

  Svara
 • Rätt svar; gjutgärnsgryta rund i natur färg.

  Vilken underbar vinst! Köket är ett ställe där jag spenderar mycket tid och och speciellt som föräldraledig. Tänk att få koka puré till mini i höst i nya grytor och att få på fylla på hyllorna med nya fina glas. Har precis flyttat så behovet av lite nytt är välbehövligt! ✊
  Med vänlig hälsning, Sofie

  Svara
 • Gjutjärnsgryta, rund, är den första som dyker upp. Eftersom jag förmodligen kommer att bli ensamstående inom kort så hade det värmt mitt hjärta att åtminstone kunna handla hem ett ”startpaket” till det nya.. ♥

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan RUND.
  Ja varför ska jag vinna? För att jag känner att jag behöver en uppdatering i mitt hem.Har mycket gammalt som hänger kvar och det skulle var väldigt trevligt att få förnya med lite vackra saker från VINGAHOME <3
  Håller både tummar och tår för vinst.
  Ha nu en underbar dag fylld med glädje.

  Svara
 • Första grytan heter Rund.

  Älskar att laga mat och gör det nu i gamla slitna grytor och pannor där teflonet är väldigt slitet vilket inte är så hälsosamt. Tänk att få bort allt gammalt och in med nytt, en dröm för en matlagningsälskare som jag!

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund. Åh så fint de blev, Hannah 🙂 vi har precis flyttat in i vårt hus så de skulle vara så roligt att vinna detta 🙂 håller alla tummar och tår och hoppas på vinst 😀 ha en fin dag.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund!
  När barnen blivit stora och alla udda och kantstötta köksgrejer känns otroligt trista där de står i skåpen, då skulle nytt fräscht kännas fint och bra. Nu kan jag vara ganska säker på att inget går i golvet ”av misstag” eller att ”någon liten bagerska” glömmer kastrullen på spisen som bränner fast smör. Tänk att få plocka fram fint även på vardagen fast det inte är fest – vilken glädje!

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund.
  Om jag vann så skulle jag ge vinsten till mina båda studerande söner som precis har flyttat hemifrån till varsin lägenhet. Då skulle de kunna få kvalitetssaker istället för de från Dollarstore som de har nu.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund
  Jag hade så gärna fått chansen till att få inreda min första egna lägenhet med de fina sakerna som finns på Vingahome.
  Älskar serien Lukas

  Svara
 • Hej Hanna Den heter rund .Jag skulle verkligen bli glad om jag vann för jag är i stort behov av nya köksredskap men har ej råd i dagsläget att köpa nya. Tycker att du fick väldigt fint i skåpen. Ha en trevlig dag.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund

  Åh bara jag såg dina kristallglas tänkte jag bara ”wow var har du köpt dom” sååå fina!!! Å när jag läste om din städning igår gick jag igång och i ser att jag ska städa hemma med!! Ska börja med köket redan ikväll. Håller tummarna för jag är i stort behov av nytt och mer organiserat hem!!
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund!
  Kunde inte låta bli att kolla in allt annat fint på deras hemsida Älskar att laga mat och hade verkligen behövt en uppfräschning i mina lådor och skåp också håller tummar och tår

  Svara
 • Kina

  Gjutjärnsgryta Rund
  Känner som du, har kvar gamla grytor och knivar sedan tio år, tråkiga glas som man skulle vilja byta ut mot nya fräscha:)
  Skulle bli så glad om jag vann!! De hade ju så mycket fina saker på Vinga.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund 🙂

  Hej! Jag kan nog inte med ord beskriva hur lycklig jag skulle bli om jag vann. Vet precis känslan du beskriver när alla skåp bara består av hop plock från 1800-talet 🙂 Bor i ett byggkaos sedan några år då vi bygger ut huset och gör allt själva, att få njuta av harmoni någonstans i vardagen skulle vara balsam för min själ..skulle byta porslin och ge hela familjen nya enhetliga handdukar och sen göra sovrummet till en frizon med nya fluffiga täcken och sängkläder..åååå vilken dröm!! Håller tummarna för att jag vinner! Kram på dig o tack för en fin blogg 🙂

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan Rund.

  Vi är som du och Peter. Skåp och lådor är fyllda med gamla glas, muggar, tallrikar, bestick osv är ihopapolock från våra båda hem när vi flyttade ihop. Mycket är arvegods från mor- och farföräldrar. Och visst, jag älskar arvegods, men inte när det är slitna grytor eller bestick som gjordes för så längesedan att de inte fixar diskmaskin (fast vi diskar dom där ändå och de ser ut därefter).

  Vore en perfekt vinst att få byta ut gammalt mot nytt och för en gång skull få matchande dukning!

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan Rund 🙂

  Det vore på tiden att vårt delvis nyrenoverade kök kan få något annat än slitet arvegods och fula loppisprylar 🙂

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund

  Brukar inte delta i tävlingar men när jag såg detta kunde jag inte låta bli Har precis flyttat till parhus med min lilla familj, man och två barn. Senast igår kväll beklagade sig mannen över de otroligt slöa knivarna som köptes till mitt studentboende för många år sedan var hur tråkiga de naggade tallrikarna från Ikea var (5 st kvar) samt de få dricksglas som finns kvar efter diverse småbarnsutbrott och kladdiga fingrar som tappar…. hade varit toppen att vinna detta så jag hade kunnat överraska mannen med en riktigt fin julklapp i år!

  Svara
 • Svar på frågan är: Rund

  När jag flyttade hemifrån passade mamma, mormor och farmor på att rensa i sina skåp och jag fick då ärva deras gamla glas osv. (från 1800-frost) som dom själva inte ha. Sakerna var visserligen helt funktionella, men så här 6 år senare känns det som det är dags att förnya sig och sätta sin egen prägel på köket, med nya, fräscha och moderna prylar.

  Hade blivit så glad jag vunnit!

  Kram Johanna

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund.

  Det hade varit så underbart att kunna få fina saker till hemmet då jag som nybliven mamma tyvärr står inför en separation.
  Jag hade blivit mer än överlycklig och det hade verkligen varit en ljusglimt mitt i allt det tråkiga vi nu står i.
  Tack för en underbar blogg.

  Svara
 • Hej! Gjutgärnsgrytan Rund.

  Hoppas verkligen på vinst! Stod i mitt kök igår och kikade in i ett skåp med en djup suck. Måste ta tag i skåpens innehåll! Började faktiskt med glasen och muggarna härom veckan och fick bort alla udda glas och McDonaldsfynd. Äntligen!
  Nu är det bara resten kvar………!

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan Rund.

  Jag har ingen bra motivering, jag vill bara ha. 🙂

  Svara
 • Svar: Gjutjärnsgryta rund
  Åå vad fint det blev hos dig och vad sugen jag blev på att rensa! Våra lådor ser ut som på dina före-bilder ungefär.. Flyttade i somras in i nytt hus samtidigt som vi blev 2-barnsföräldrar. Fanns inte mkt tid och ork att ställa in allt prydligt i skåpen då men nu börjar vi komma in i nya livet och skulle mer än gärna ha lite nytt. Håller tummarna! Kram fina du.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund.

  Efter ett otroligt tufft år så skulle det kännas underbart att få vinna denna härliga vinst!
  Jag håller alla tummar att den är min tur nu. <3

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund.
  Om jag skulle vinna byter jag ut mitt vardagsporslin, det jag har nu är från min mormor. Skulle gärna ha något nytt och modernar.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund.
  Mina föräldrar har tre barn som de gör allt för. Jag skulle gärna vilja överraska dem med en rolig present nu när höstmörkret kommer smygande. I ur och skur ställer de upp, kör hämtar och lämnar, lagar mat och allt vad det innebär att ha tre barn. Att finna tid för att strukturera upp och fixa till sitt eget hem finns det inte alltid tid för. Jag tror de skulle bli väldigt glada!

  Svara
 • Hej!

  Svar är: Gjutjärnsgryta rund.

  Jag skulle vilja vinna presentkortet då vi precis håller på att byta kök och jag behöver byta ut alla mina grytor då de inte fungerar på en induktionshäll. Mina nya grytlådor behöver få snygga och praktiska grytor!

  Svara
 • Svar: Gjutjärnsgryta Rund 🙂

  Jag är inne i en period där det kliar i mina fingrar. När barnen somnat på kvällarna går jag in på diverse olika heminredningssidor och fyller varukorgar till höger och vänster för att sen aldrig ”beställa” eftersom det ofta blir så fasligt dyrt. Därför skulle det vara jätteroligt att få vinna och glamma till hemmet lite. Tack för en underbar blogg!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Gjutjärnsgryta rund heter den första grytan under fliken. Som gravid med min och sambons första barn, och därmed en kommande flytt, är det en riktig önskedröm att få vinna detta presentkort då det är många många utgifter som väntar. De glas, bestick och övriga kökstillbehör som finns hemma idag behöver sig ett riktigt lyft och hur ljuvligt hade det då inte varit att få lägga en beställning om 5000 kr och få allt nytt inför flytten. Håller tummarna för lycka denna gången.

  Stor K R A M

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund. Tänk att få byta ut en hel del av alla gamla köksgrejer som man har ligger gömda i skåpet.

  Svara
 • Svar på frågan: Rund
  Motivering: att koma till ett fint hem, men nya grejer är något som jag längtar till, att kunna ge mig själv och min familj ett hem som vi alla må bra i. Nya kuddar i soffan, snygg gryta på spisen med en härlig höstgryta i och nya glas o tallrikar att duka fram, skulle inte vara så fel. Men presentkort från Vinga Home kan jag fixa min dröm.

  Svara
 • Svar : Gjutjärnsgryta Rund.

  Vi har precis köpt ett hus som ska rustas & snyggas upp! Vårat första gemensamma boende. Därav skulle vi vilja byta ut våra ihopplock av två hem till gemensam inredning vi valt tillsammans. VingaHome har så mycket vackert!

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund

  Svara
 • Första gjutjärnsgrytan heter Runda.
  Motivering: Att bara se dina efter bilder Hannah får mig att känna ett lugn, tänk om även jag och min son kunde få denna ordning med vackra saker från Vinga Home. Jag skilde mig för 7 år sedan och sedan dessa har vi haft det vi fick med oss, drömmer om att få en kick av vackra saker på bord och i skåpen.

  Svara
 • Svar: Gjutjärnsgryta Rund.
  Motivering: Jag och min pojkvän har precis köpt hus och ska flytta ihop där tillsammans med hans barn. Båda våra hushåll består idag av ett hopplock som följt med sen vi båda flyttade hemifrån blandat med diverse ”fynd”. Jag skulle så gärna vilja göra vårt gemensamma hus fint, stilrent och mysigt. Att vinna detta presentkort skulle göra det möjligt att göra så fint som jag önskar.

  Svara
 • gjutjärnsgryta rund
  Oj vad jag känner igen din bild på grytlådan, ser likadan ut här hemma;) då jag nu varit hemma i tre år pga av stress och utmattning så skulle det vara en fröjd att få köpa nya bra kastruller då blir iallafall matlagningen lättare….så mycket fint på VingaHome.
  Med vänlig hälsning, Cissi

  Svara
 • Svaret på frågan: Gjutjärnsgryta Rund (den är vit)
  Motivering: Jag och min pojkvän köpte tillsammans en lägenhet för två år sedan. Vi trivs jättebra i den men den känns inte riktigt som hemma, just eftersom vi båda är 23 år gamla har vi inte haft råd att köpa ny inredning, så vi har ett ihopplock från våra nära och kära, men skulle SÅ gärna vilja få våra hem att kännas som hemma!

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund

  Inte till mig utan till min son Daniel som har blivit lämnad och med henne försvann det mesta i köksväg.

  Jag kommer skramla ihop vad jag kan men visst skulle det vara jätteroligt att överraska honom med det här : )

  //Cina

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund.

  Jag och min sambo har precis köpt hus (får nycklarna på fredag) då vi hyrt ett möblerat hus så behöver vi köpa en del nytt, vi har en 2 åring och en 2 månaders bebis så vi har en väldigt tajt budget då jag går hemma på mammapeng. Tillkommer en massa oförutsedda utgifter nu iom husköp så ett presentkort hade suttit såhåå fint i vår situation! Har aldrig vunnit något i hela mitt liv så håller alla mina tummar ✊
  Tack för en bra och härlig/ärlig blogg

  Svara
 • Hej
  Svaret på frågan är: : Gjutjärnsgryta Rund
  Motivering: som nybliven separerad ensamstående mamma till två barn på heltid, har vi precis delat upp allt och jag skulle verkligen behöva påfyllning både här och där. älskar känslan av nytt och skulle behöva få lite ordning här hemma efter ett ganska kaosartat år. Säger nu- ut med det gamla och In med det nya

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund. Är ganska mycket i din situation. Har två små barn 1,5 och 3,5 och all tid går åt de och till den stora tjejen på 11 år så hemmet och en själv har prioriterats bort helt. En sån här vinst skulle vara ett lyft för hem och välmående. Bara att det ser lite städat och organiserat ut.

  Måste även passa på att fråga vad krokarna för handdukar heter. Har försökt söka, men hittar inget.

  Bästa hälsningar,
  Marianne

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund.
  Efter tre års universitetsstudier har jag nu äntligen fått flytta ihop med min andra hälft som för tillfället utbildar sig till polis med 1 års studier kvar. Ett hopplock av våra ägodelar har fått fylla våra skåp då vi känner att plånböckerna inte räcker till för tillfället, vilket har lett till lika kaosartiga lådor som hos dig. Men misstro mig inte, att få bo med den jag älskar gör mig så otroligt lycklig. Hade dock varit så OTROLIGT roligt att få överraska min pojkvän med ett stort lyft för vår lägenhet, vet att det hade gett oss båda ett större lugn i vardagen.
  Tack för en inspirerande blogg!

  Svara
 • Hej! 🙂
  Den heter Gjutjärnsgryta Rund.

  Vilken tävling du bjuder på! Jag skulle så gärna vilja vinna detta då våra skåp och lådor ekar tomt med både kastruller, stekpannor och grytor så detta skulle passa oss perfekt! Och nu när hösten är här, vad är då godare än att få göra smarriga grytor i sådana fina gjutjärnsgrytor! Nu håller jag tummarna hårt!

  Stor kram till dig!

  Svara
 • Rätt svar: Gjutjärnsgryta Rund.
  Mina skåp och lådor ser precis ut som dina (före).
  Jag skulle såklart oxå vilja att de ser ut som dina (efter).
  Åh det hade ju varit helt underbart att spendera 5000:-
  på det
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Svaret på frågan: Gjutjärnsgryta Rund.
  Efter att ha tagit beslutet om att flytta ihop med killen så behövs det en rejäl rensning, för att inte hamna i samma fälla som era skåp;).
  Killen har liksom du skriver, gratis glas från mcdonalds, gratis glas från grannen, några själv köpta glas från både ikea, rusta och allt möjligt. Men inga som stämmer ihop med varandra! Hans skåp är ungefär som strumpor i tvätten, inget hör ihop i slutändan.
  Du vet nog hur en ungkarlslya kan se ut, gamla sletna stekpannor, kastruller och allt möjligt från föräldrarna, som dom själva haft sedan jag vet inte när;) Inget fel på att ärva men kul med nytt och fräscht när man börjar närma sig vuxen på riktigt!
  Något som också skulle vara en dröm och behövligt är att få möjlighet att köpa lite nytt till vardagsrummet så att det även känns som ”mitt” och inte bara hans längre. Då jag flyttar hemifrån och han redan bott själv några år så blir det lätt att alla saker blir hans. men jag vill sätta en egen prägel på det hela. Ut med hans slitna saker och inte med lite nytt fräsch som är ”vi”.

  Stor kram från Louise!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Rätt svar: Gjutjärnsgryta Rund
  Motivering: Har som du haft fullt kaos i skåp och lådor med gamla och omatchande glas och grytor.
  Skulle vara underbart att få rensa ut och köpa nytt,fräscht och matchande. Sonen har just börjat gymnasium på annan ort, så med en extra lägenhet att betala finns inte den möjligheten.

  Svara
 • Håller precis som dig på att städa/fixa här hemma och det känns skönt att rensa ut. Bor i en hyreslägenhet och därför är det mest inredningsprylar som hör till det nya inköpen och nu hade jag tänkt börja om från noll i både kök och sovrum, därför skulle presentkortet komma väl till användning!! 🙂 svaret på din fråga är gjutjärnsgryta rund. Sköt om dig fina Hannah

  Svara
 • Svar: Gjutjärnsgryta rund
  Motivering: Jag är sjukskriven efter en olycka och spenderar all tid i hemmet. Därför skulle jag vilja göra lite höstmysigt hemma för att öka trivseln och må bättre. Om jag vann skulle jag investera i doftljus, mjuka kuddar och en pläd samt några vackra ting att se på av allt fint jag såg på Vinga of Swedens sida så att både kropp och själ får läka.

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Varför just jag ska vinna är för att jag, mannen min och våra två pojkar har nyligen köpt våran första bostadsrätt.
  Vi har har/bor i en 2:a och pojkarna har delat rum med oss föräldrar. Nu kommer pojkarna få eget rum och behöver typ allt ”nytt” till rummet. Det här presentkortet hade verkligen varit till stor nytta för oss.Så hoppas hoppas jag vinner detta, hade verkligen underlättat massa!!

  Svaret på frågan är: Rund

  Hälsningar Albina

  Svara
 • Men åh hejsan vad snyggt det blev, och vilka fina saker. vill köpa allt!
  Svar på frågan: Gjutjärnsgryta Rund
  Motivering: Jag håller mina tummar och tår för vinst nu, är i stort behov av massor
  av nya saker till hemmet, men som tyvärr inte kan prioriteras just nu. Skulle bli så glad om jag fick fylla mina skåp med så fina glas! Och toaletterna med nya fina handdukar. Vilken jättefin sida vingahome var, helt klart en ny favorit! Kram Rebecca

  Svara
 • Gjutgärnsgryta rund! Jag önskar verkligen att jag skulle vinna detta fina pris då det skulle vara kul att överraska min man med lite nya kastruller! Han är verkligen intresserad utav matlagning och spenderar timmar i köket. Han köpte nyligen en ny fin kastrull som jag sedan skulle använda och brände sönder.(matlagning är inte min starkaste sida) Det skulle kännas riktigt bra att få ge bort denna gåva till honom då han alltid skämmer bort mig med fina presenter och jag som inte tjänar så bra, bara kan ge det lilla. Så nu håller jag tummarna för att jag ska vinna!

  Svara
 • Rätt svar: Gjutjärnsgryta Rund.
  Hannah jag är precis som du med mina skåp om inte värre. Den ångesten som det kan framkalla är otrolig jag vill så gärna ha ordning och reda och kan vakna på nätterna av ångest över all skit. Jag är vad jag kallar ytskiktspedant 😉 Det ser väldigt ordning & reda ut tills man öppnar ett skåp. Skulle så gärna vilja göra som du gjort bara ut med all skit och ställa in nytt matchande. Så jag hoppas så att jag vinner denna tävling och får chansen att fixa iordning.
  Kram Johanna

  Svara
 • Svar på frågan: Gjutjärnsgryta Rund

  Åh vi har precis samma ”problem” som ni. Allt gammalt skulle behöva bytas ut, det mesta är från att vi flyttade ihop för 13,5 år sedan….
  Tyvärr en tråkig utgift och det blir lätt dyrt då det mesta behöver bytas ut och helst samtidigt.
  Håller tummarna för vinst och att jag frå fräscha upp hemmet 🙂

  Kram
  Johanna

  Svara
 • Svaret: Gjutjärnsgryta Rund
  Min motivering känns ganska enkel. Jag och min sambo genomgår en otroligt tuff process för att skaffa barn. Motgångarna har de senaste två åren avlöst varandra med sjukhusbesök, operationer och oändligt många tårar. Vi är helt enkelt slitna. Den ordning och reda som känns så viktig att få till i hemmet för att få harmoni har vi helt enkelt inte orkat upprätthålla. Med hjälp av det här presentkortet hos Vingahome skulle vi kunna skapa ny ordning med nya, fina saker. Vilket vi framför allt behöver i köket. Det skulle lätta hjärtat att få den möjligheten! <3

  Svara
 • Hej Hannah! Rätt svar: Gjutjärnsgryta rund färg: natur. Min motivering blir den enkla att med många i familjen, fyra barn, så får vi prioritera hela tiden. Åh, vad det skulle vara roligt att förnya hemmet lite, känna att jag har möjlighet att förgylla vår vardag med så mycket fint. Man blir så glad och lycklig av att kunna göra fint omkring sig. Det påverkar en mer än man tror. Ha det gott! Kram Karolina

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund. Helt enkelt för att jag älskar ordning omkring mig, mitt hem är mitt andrum och bästa återhämtningsplats och alla fina saker på http://www.vingaofsweden.se skulle göra det ännu härligare hemma hos oss.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund!

  Jag vill vinna då jag är helt hopplös! Dels sparar jag på halvdant krafs dels älskar jag att gå på loppis och ”fynda” dvs jag handlar andras halvdana krafs! Ja du förstår läget, antar jag! / Anna

  Svara
 • Svar: Gjutjärnsgryta rund

  Jag önskar vinna av precis samma anledning som du Hannah. Våra skåp och lådor är ett misch masch av två hem som slagits ihop och utökats av en dotter som samlar på sig muggar och glas var helst ifrån..Kaos är ordet.

  Svara
 • Rätt svar är: Gjutjärnsgryta och i färgen natur.
  Min motivering är: Älskar fina saker till köket (jobbar som kock och vet vad bra redskap gör för matlagningen)
  och vem vill inta ha ett vuxet hem som är färgmatchat..? Tänk att slippa alla sängkläder med hästar och Justin Bieber motiv, att ha likadana handdukar till både mig och mina två döttrar. Det hade varit lyx det! Ha en härlig onsdag 🙂

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan Rund

  Skulle göra mig så glad och lättad att få kasta ut gammalt och in med nytt.
  Tänk ett badlakan som man inte ser igenom och som är varm och tjock att torka sig med, en stekpanna utan bränd botten, hela fina dricksglas.
  Tänk om det kunde bli så

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund

  Svara
 • Glömde ange orsak:Vi har också en massa gamla grejor, som funkar, men inte är fina! Skulle vara toppen att få lika fint som det är i Hannas skåp!

  Svara
 • Svaret är: Gjutjärnsgryta Rund

  Min motivering är att jag och min pojkvän förhoppningsvis snart flyttar till egen lägenhet, och då behövs ju massor av nya grejer. Detta skulle vara en riktigt bra start på att göra hemmet till vårat egna.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund ,färg natur!
  Skulle vilja ha nytt till sommarstugan där allt man inte vill ha i stan hamnar…

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan rund.
  Jag skulle vilja vinna ett presentkort, så man slipper torka sig med Hello Kitty handdukar och sova i Spindelmannens sängkläder när man är 43 år.

  Svara
 • En robust gjutjärnsgryta rund

  Hej fina hannah illa jag börja med att säga.
  Jag skulle bli så glad om jag fick äran att ta del av detta pris, och inte nog med att känna en lättnad med tanke på situationen jag befinner mig i. Jag har sedan ca 5 månader tillbaka bott i egen bostad sedan jag flyttade från ett kvinno hus. Detta innebar en nystart från noll. Alltifrån nya möbler till minsta lilla redskap som används i kök mm. Under denna tid fick jag såklart hjälp utav dem sociala med tanke på att efter flykten till kvinno huset så kunde jag ej återvända till min hemstad och var därför tvungen att säga upp mig från mitt arbete. Detta lika med enorm ekonomisk förändring.kvinnan på socialen sa att jag hade rätt till 6000:- att inhandla saker för och la till att jag får gå och handla på Loppis. Jag va helt knäckt och tänkte hur ska detta gå. Jag sökte såklart jobb varje dag och fick ett timvik som jag sakta men säkert fått ihop lite grejer med. Men allt är såklart gammalt har ej kunna unnat mig något nytt.så jag o min dotter skulle bli överlyckliga såklart och väldigt tacksamma över om vi fick ta del av lite nytt i vårat hem.
  Ha det bra fina hannah och kram på dig!

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund

  Åh! Vi ska i december flytta till hus! Har drömt om ett hus hela mitt liv o nu ska drömmen bli sann! Hade varit helt fantastiskt att få ett sånt här presentkort just nu när jag googlar inredning och möbler hela tiden men plånboken fattas!
  Skulle bli överlycklig!!
  Kram Emma

  Svara
 • Den heter Gjutjärnsgryta rund. Med en salig blandning av mestadels studentpresenter och arvegods skulle verkligen våra köksredskap/porslin behöva uppdateras! De har med sina minst 30 år på nacken sett sina bästa dagar.

  Svara
 • Hejsan och wow vad mycket fint!

  Jag skulle verkligen behöva fräscha upp i både kök och badrum. Det vore underbart att få rensa ut snuskiga, gamla köksredskap, repiga tallrikar och noppiga handdukar.

  Just det, svaret är Gjutjärnsgryta Rund:-)!

  Svara
 • Grytan heter Gjutjärnsgryta Rund.

  Hej!

  Efter 19 år i en tajt och underbar familj så kom mina föräldrars skilsmässa som en stor chock. Jag har en jobbig vår bakom mig med flytt osv. Jag har tillsammans med min pappa flyttat till en ny lägenhet. Jag är pysslig och försöker göra hemmet hemtrevligt med de verktyg jag har. Jag vill skapa ett hem till min pappa, där han (vi) kan trivas då han var den som var tvungen att flytta från vår villa. Att vinna presentkortet hade underlättat för oss och vår lägenhet hade fortare blivit ett hem.

  Mvh, Elin

  Svara
 • rätt svar är: gjutjärnsgryta rund

  vilken superhärlig hemsida med vackra produkter och snygg design.
  lättnavigerad och tydlig med snygga bilder – gillas!
  vore som en dröm att få ge sig själv detta och även min man.
  från att ha jobbat borta hela veckorna i tio års tid ska han nu äntligen börja vara mer hemma.
  skulle va kul att få en riktig nystart med lite nytt i hemmet tills dess!

  kram 🙂

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund.

  Har en man här hemma som tycker det är onödigt att lägga pengar på saker till hemmet. Så finns aldrig en chans till att handla nåt till hemmet då han har koll på allt. Men med det här presentkortet från VingaHome så skulle jag kunna shoppa loss ☺ Och då kan han inte säga nåt om det. Hoppas på vinst så jag har en anledning att shoppa.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Grytan heter Gjutjärnsgryta Rund.

  Jag skulle väldigt gärna vilja ha presentkortet då jag ska separera. Jag och min dotter flyttar till en ny lägenhet i november och behöver ha i stort sett ett helt nytt kök då alla kastruller osv tillhör min nuvarande sambo.
  Det skulle verkligen underlätta ekonomiskt för mig.
  Kram!

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund!

  Älskade farmor som skänkte ditt barnbarn så mycket fint, på dessa saker har jag litat blint. Men efter 20 år är det dags att byta och med nya fina saker få skryta! Men gammelmormors osthyvel får vara kvar, resten jag hoppas myrorna tar! Hoppas, hoppas, hoppas…

  Svara
 • Det rätta svaret är Gjutjärnsgryta rund.

  Mina skåp ser precis ut som dina gjorde innan – det är en salig röra av udda grejer och kantstött porslin. Mycket (det mesta) är från när jag och min man flyttade ihop för 16(!) år sedan. Skulle vara underbart att få rensa och KASTA all gammal skit och få det fint i skåpen igen.

  Nu håller jag tummarna!

  Kramar Hanna

  Svara
 • Rätt svar är; Gjutjärnsgryta Rund.

  Jag insåg i lördags när jag bjudit hem lite vänner för födelsedagsmiddag att jag inte hade till räckligt med varken vinglas, kaffemuggar eller tallrikar och de som stod i skåpet var en blandning utan dess like …
  Så ett presentkort hos VingaHome skulle göra att jag inte behöver skämmas nästa gång jag bjuder hem vänner på middag och jag skulle dessutom bjuda hem vänner mer på middag då jag kan duka snyggt.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund!
  Har nog aldrig vunnit en tävling men och andra sidan vann jag den stora kärleken i ung ålder. Honom vill jag inte byta ut men mer än gärna våra gamla köksgrejer och handdukar! Ser dock att vi är många i behov av nytt! Tack för en härlig och ärlig blogg!

  Kram

  Svara
 • Rund heter första gjutjärnsgrytan 🙂

  Ja varför ska jag vinna :)?
  I mina skåp är det ett större kaos än vad någon klarar av att se, saker från fleeeeeera år, olika former, olika färger, så olika det bara kan bli, KAOS :).
  Skulle verkligen behöva en uppdatering och en spark i baken att ta tag i röran 🙂

  Svara
 • Den heter ”Gutjärnsgryta rund”.
  Precis flyttat hemifrån och skulle vara perfekt för en fattig sjuksköterska som jag 🙂
  Ha en bra dag! 🙂
  /Emelie

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund!

  Jag skulle vinna enbart för min egen skull. För 2 år sedan kollapsade min kropp och sinne. Har alltid tänkt på alla andra. Att andra ska ha det bra, beskriver mig som en draghäst som drar familj mm fram. Jobbar på att sätta mig bak i kärran.

  Älskar/älskade att baka,laga mat och duka fint.
  Orken och lusten börjar komma tillbaks. Hade börjat köpa på mig lite nya kastruller, skålar och finare glas och tallrikar.

  Men när man kraschar är det inte bara orken som minskar, även ekonomin minskar.
  Jag och mina önskningar får stå tillbaks för att barnen ska få sitt och inte märka förändringarna så tydligt.

  Så summa av kardemumma jag vill vinna för att man ska inte underskatta materiel lycka!

  Svara
 • Hej Hannah! Gjutjärnsgrytan heter Rund.
  Ååååååååå vilket jäkla lyft dina skåp fick. Jag har följt din blogg sedan start,älskar den! Under min mammaledighet 2010 hittade jag vårat drömhus i Kungsbacka,tyvärr låg det inte under vår budget då,vantrivdes i ett radhus i Kungälv. Kunde inte släppa tanken på huset, nu 6 år senare blev det mitt!!! Är sällan med i tävlingar,men älskar inredning och skulle vilja gå bananas på Wingahome. Tusen tack för en härlig blogg,man kan inte sluta läsa!
  Kram

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund heter den! Jag vill vinna för att vi har precis flyttat till en annan bostad och vännerna vill komma på inflyttningsfest men det finns inga pengar över till att köpa fina dricksglas m.m. Jag skulle bli så glad ifall jag vann för då kommer det äntligen bli en inflyttningsfest!

  Svara
 • Den första gjutjärngrytan heter Rund!

  Att få uppleva den känslan du säger med nya lakan och dessutom kunna ha nya fräscha täcken och kuddar skulle vara oslagbar. Jag och min sambo har precis som ni ett hopplock av grejer och våra täcken och kuddar är säkert 20 år gamla (Känns sådär fräscht). Det har inte varit vår första prio när vi köpt något.
  Jag vet inte om jag är mer värd än någon annan att vinna, men jag vet att jag skulle bli otroligt GLAD:)
  Önskar dig en fin dag!

  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna detta för att kunna ge det till min fina fru i 30 årspresent. Vi har två små döttrar som såklart prioriteras högst av allt i vår familj och det gör att kassan för presenter till oss själva är väldigt knaper. Skulle vara fantastiskt roligt att få överraska henne med detta, hon skulle fullkomligt smälla av 🙂
  Och gjutjärnsgrytan heter Rund 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Gjutjärnsgrytan heter Rund.

  Jag hade såå gärna velat vinna detta då min pojkvän och jag ska bli sambo. Kommer bli en salig blandning av våra olika serviser och kastruller, hade varit kul att få ha nya, likadana fina grejer när vi nu äntligen flyttar ihop 😀 Sen hade jag väl sett det lite som en examenspresent, är i januari äntligen utbildad förskollärare efter lååånga 3,5 år!

  Kram

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna så att jag kan överraska min man som fyller 50 år i november. Han är den som alltid fixar maten härhemma och får slita på med alla gamla köksredskap och framför allt gamla knivar… vi har som du och din man en massa sparat från när vi flyttade hemifrån… Denna gång skulle jag vilja ge honom något tillbaka för allt det han gjort för mig under dessa 25 årnsom gifta. Han försöker alltid att fixa det bästa för mig
  Dessutom så ser våra köksskåp ut precis som era gjorde förut innan du fixade

  Tack för en jättetrevlig blogg
  Mvh Rosi

  Svara
 • Glömde ju svara på att gjutjärnsgrytan heter RUND 🙂

  Svara
 • Rätt svar är: Rund

  Alltså detta kunde inte komma mer lägligt. Vi är i stort behov av en ny stekpanna. Vi har lyckats bränna sönder 2 st inom loppet av 1 månad…pinsamt, jag vet!!
  Och så köpte vi en billig ny stekpanna för några veckor sedan…men den är helt värdelös. Allt bränner fast i den…
  Så denna tävlingen är som gjord för mej =) Min räddning för ekonomin just nu =)=)

  Svara
 • Rund heter första gjutjärnsgrytan.

  Det skulle vara sååå roligt att vinna och få fräscha upp köksskåpen m.m

  Svara
 • Den första gjutjärnsgrytan heter Rund.

  Jag tävlar åt min älskade syster! Hon älskar att laga mat och baka och har en instagram och fb sida där hon dagligen inspirerar både mig och andra med sina mästerverk i köket! Hon skulle verkligen vara en värdig vinnare och använda de nya redskapen i köket flitigt och med omsorg. Dessutom fyller hon år den 20 okt dagen efter som vinnaren dras så jag håller tummarna att just hon vinner!

  Svara
 • Den heter rund, om jag skulle vinna skulle min man få välja hejvilt. Han är kung i köket och jag är åskådare, passar mig utmärkt hehe.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund.

  Jag kommer om något år att vara pensionär, förhållandevis ganska fattig sådan, som redan nu är i behov av att uppdatera diverse köksattiraljer. Det hade varit så roligt att kunna shoppa loss redan nu och omge sig med fina, funktionella saker 🙂

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan heter Rund.*håller tummar och tår så hårt att jag klämmer en tår*

  Svara
 • Den första heter Rund.

  V inna är kul
  I nga udda glas här mer
  N ågot nytt ska köpas
  G illar ju att fixa
  A lla vill väl ha fint

  H emmet är vår borg
  O j, så mycket fint
  M åste röja ut
  E n liten önskning från oss

  Svara
 • Den hette Rund!

  Vilken kul och passande tävling i höstmörkret.
  Håller tummar & tår att jag allt fint att packa upp i mina skåp får 🙂

  Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Den första kastrullen på sidan är en såskastrull från Grosetto! Hoppas på att turen är med mig, isåfall ska jag överrraska min mamma med nytt inför julen. Hon syltar och saftar året om, och till jul gör hon allt så som leverpastej och korv själv till alla i familjen!

  Svara
 • Är gärna med i tävlingen. Rund heter första gjutjärnsgrytan.

  Jag skulle vilja vinna så att jag kan förnya hemmet med massa fina saker. Kram

  Svara
 • Hej!

  Den heter rund.
  Skulle behöva lite nya fina saker till vårt badrum som just nu håller på att byggas upp efter en vatten skada.

  Ha en trevlig kväll!

  Svara
 • Svaret på frågan är, Rund.

  Jag skulle så gärna vilja få möjlighet att göra om och förnya här i vårt hem. I flera av köksskåpen skulle förnyelse som aldrig blir av verkligen behövas saker hänger med från bådas singel dagar och matchar inte alltid varandra helt 100. Så nu när kärleken finns i vårt hem skulle den också behöva synas i våra köksskåp.

  Svara
 • Den heter rund.

  Är varken duktigt på rim eller att formulera mig men håller tummarna att kanske det är just jag som kan få lite ordning i mina nu så kaos artade lådor.
  Kram

  Svara
 • WOW. Var inne och kikade på hemsidan och vill ha allt! Haha. Tack för tipset, har aldrig hört talas om sidan innan!

  Första grytan heter: ”Gjutjärnsgryta Rund”.
  Håller tummarna!

  Svara
 • Svar: Rund

  Hej
  Det här presentkortet vill jag inte vinna för mig utan för min mans skull. Han älskar att laga mat till familj och vänner som alltid är välkomna. Vår dotter fyller snart 1 år, och under detta år som jag varit föräldraledig så har han slitit som ett djur. Han flyger mellan jobb, familjen, vänner och somnar tidigt på soffan. Han lagar all mat med stekpannor där maten bränns och kastruller som är skrangliga. Det skulle vara guld att få uppdatera denna del av hemmet för hans skull <3

  Svara
 • Grytan heter Rund.
  Min motivering är ”Snart är det jul igen och vilken lycka det hade varit att ha råd med nåt fint till MIG och
  några julklappar också till några andra. ”
  Hälsningar Skåne

  Svara
 • Rund

  Provar lyckan då vi också hoppas göra i ordning vårat kök ✊
  Kram

  Svara
 • Svaret på frågan är gjutjärnsgryta rund.

  Varför ska jag vinna?

  Jag älskar att i mitt hem pyssla
  Jag kan lätt säga att det är min favoritsyssla
  Men shoppingstopp har min sambo antytt
  Förstår ni hur det känns att inte få köpa nytt?
  Med denna vinst skulle nog hans inställning bli
  som förbytt!

  Svara
 • Gjutjärnsgryta : Rund

  Sedan urminnes tider har jag alltid älskat att laga mat. Att laga mat är trots allt en del av vardagen så varför inte göra den så god som möjligt, och varför inte bjuda familj och vänner när man får chansen. Dock har jag under de närmsta åren märkt av hur mina redskap har åldrats, slitits ut och gått sönder. Utan pengar att köpa nya redskap har de vardagliga rätterna blivit allt svårare att utföra/skapa. Stekpannor, kastruller och framförallt knivar har aldrig varit så obrukbara.
  Det är med stort hopp jag nu vänder mig till er.
  Mvh Anna Berndtsson

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan heter rund! Åh så gärna jag skulle vilja vinna. Tycker jag är värd det efter att ha slitit som sjuksköterska på ett stort barnsjukhus trots lång tid med dåligt mående. För snart ett år sen blev det akuten för min del och fick MS diagnos i våras. Har inte accepterat det än och kommer nog aldrig göra det heller… skulle bli SÅ glad

  Kramisar❤️

  Svara
 • Den heter rund. Min motivering är enkel, jag hoppas på tur och skulle bli överlycklig om jag vann! Kram från Lotta

  Svara
 • Rund är svaret på frågan!

  Jag vill så gärna vinna detta åt min man som älskar att stå i köket. Han längtar mest efter helgen för då får han tid för långkok brukar han säga :-). Jag vill inget hellre än att göra honom glad, då det är precis det han gör för mig varje dag. Vi har levt ihop sen vi var 19 år, 17 år sen, och fortfarande får jag pirr i magen dagligen när jag tänker på honom. Han ställer alltid upp, hjälper till och älskar mig och våra två små flickor. Så det här vore en oslagbar present att få visa honom hur uppskattad han är!

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund är svaret. Jag är i stort behov av nytt, då 97% av våra badlakan är reklamgrejor och mitt kastrullskåp ser exakt ut som ditt gjorde innan. Lite pinsamt är också att mitt porslin är från IKEA’s flytta-hemifrån-kit som jag köpte vid 18 års ålder… (Är nu 40+) Snälla hjälp mig och min familj att få ett mer ”moget” hem.

  Svara
 • Den heter Rund.

  Vi har rensat bort allt teflon och plast för nåt år sen och är i behov av nya bra stekpannor i gjutjärn då våra är skeva och ojämna. Sen finns det ju så mycket fint att fylla hemmet med hos VingaHome!

  Svara
 • Rätta svaret: Rund.
  Jag brukar aldrig vara med och tävla, tänkte även denna gång att; äsch, jag vinner aldrig. Tryckte mig vidare till nästa inlägg när ja plötsligt tänkte; näääej, jag måste va med!! Så jag klickade mig tillbaka 🙂
  Jag önskar att få känna samma känsla som jag förstår att du gjorde Hannah när du fick fixa så fint i ditt hem. Vårt gryt/kastrull skåp här hemma är än värre än dina lådor! För att inte tala på dom urtvättade sängkläderna.
  Jag håller en tumme stenhårt att jag har nybörjartur i tävling! 🙂

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund

  Jag och min man firar 25 årsjubileum om två veckor. Mycket av det vi har i våra lådor och skåp är också från -91. Jag skulle bli så glad om vi vann lite nytt!

  Svara
 • Den heter rund 🙂
  Tack för att du bloggar, stark och underbar människa som är en stor förebild för många! Läser din blogg varje dag och var gång blir jag lika inspirerad. Tack!

  För mig hade denna vinst betytt så mycket, med tanke på att vi inte kunnat investera en krona i vårt hem de senaste åren pga. sjukdomar. Som gör att vi på ett eller annat sätt inte kan jobba. Köket är det som vi hade behövt rusta upp mest. Nya redskap på första plats. De som ligger i skåpen nu är över 15 år gamla. Tänker på det varje gång jag ställer mig och ska tillaga maten. Att det inte är säker tillagning då man använder kastruller som är slitna inuti.

  Med denna chans hade vår mat tillagats på ett mycket säkrare sätt. Vårt kök skulle fått sig ett helt nytt liv. Vi? Vi hade varit tacksamma livet ut!

  Tack för att du gör denna tävling möjlig.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund.

  Vilken drömvinst, att gå göra en rensning och rensa ut och dels skänka bort gammalt, omaka och udda. Får riktiga vill-ha begär av dina numera organiserade skåp.

  Hoppas hoppas.

  Svara
 • Svar: Rund

  Skulle verkligen glädjas åt möjligheten att få förnya utslitet porslin och annan köksutrustning. Då jag tagit ett stort steg i livet, på äldre dar, att börja studera på universit, känner mig modig och stark tack vare en familj med två barn och sambo som stöttar, trots en avsevärt lägre månadsinkomst. Slår ett slag för att VÅGA TA STEGET

  Svara
 • Svaret är: Gjutjärnsgryta rund.

  Vi (jag, min man och våra 3 barn) håller på att renovera vårt hus. Och nu står köket på tur. Skulle bli så oerhört tacksam och glad om möjligheten fanns att fylla lådorna med nya fräscha köksredskap då det inte är prio ett.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund

  Våra frottéhanddukar är en brokig samling av olika färger, reklamhanddukar, urtvättade och trista. Skulle bli superglad om jag fick byta ut dom mot de fina svartvitrandiga! Och en ny kudde eller två skulle vi också behöva. Håller tummarna ✊

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund
  Slängde alla sängkläder när jag separerade för nått år sedan. Köpte billigt och rea-udda ersättare så nu är mitt sovrum mer som Pippi Långstrump än ett harmoniskt hotellkänsla-rum!! Gah.. Vilken dröm att få börja med nytt och fint!!

  Svara
 • Mitt hem var min borg. Sen kom stambytet (som inte skulle göras men föreningen ändrade sig) så mitt nyrenoverade badrum revs och ersattes av ett mediokert. Sen kom vattenläckan som förstörde hallen. När det var fixat av det vidriga byggföretaget som hade gjort stambytet kom nästa vattenläcka. Då gick byggföretaget i konkurs. Då kom ett nytt vidrigt byggföretag för att riva det nya badrummet och hallen. Förstörde det mesta som kom i deras väg. Nu, drygt ett och ett halvt år efter den första vattenläckan, är de inte riktigt färdiga. Själv är jag helt slut. Tänker att jag behöver piggas upp och få lite lust igen. Att fixa tillbaka hemkänslan. Kram. (Jag är gladare än jag låter men det är verkligen helt sjukt.)

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund glömde jag skriva innan…

  Svara
 • Gjutjärnsgryta : Rund

  När vi flyttade hem till Sverige efter många år utomlands hade vi typ noll budget och vi samlade ihop gamla saker från studentlgh och föräldrar. Sen har det bara hängt med i några är. Ser otroligt trist ut i både köksskåp och badrumshyllor. Presentkortet vore en bra start till snygga fräscha köksprylar och badlakan.

  Svara
 • Den heter Rund…..
  Skulle verkligen behöva göra en rejäl utrensning jag med och vad härligt det vore att få lyxa till det med nya och fräscha saker.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta – rund

  För att mitt hem är preeecis som Hannah beskriver det, en massa ihopplock från lite där och lite där. Ärvda kökssaker från min mormor ovh morfar, vilket inte Är fel alls, men otypligt.

  Svara
 • Rund.

  Har lika galna skåp som du Hannah! Skulle vara så befriande att rensa bort allt och få det enhetligt och fräscht!

  Svara
 • Svaret är rund.
  Jag älskar att laga mat och även min man har fått upp intresset. Vi båda gillar ordning och reda i hemmet OCH i köket! Vi har fått två fina flickor inom loppet av 2,5 år. Vår minsta flicka är två månader gammal. Tiden finns inte till – för ett ordningsamt kök.MEN Vi hade blivit så ödmjukt tacksamma och oerhört glada om vi fick börja om med en massa nytt och fräscht!=) Då känns det genast så mycket roligare att ha ordning på allt. Kram

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund

  När jag och min sambo träffades för 2,5 år sen gick det i väldans fart.. vi köpte ett hus med renoveringsbehov där vi lagt all vår tid och pengar, skulle va kul med nytt porslin till vårt nya kök! Skulle även va kul att kunna bjuda hem folk och duka med likadana glas, även om udda plock kan va charmigt en tid…

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund
  Har aldrig vunnit något i mitt liv.
  Hoppas att få vinna denna gång och skänka mina gamla prylar med en gång!

  Svara
 • RUND, heter gjutjärnsgrytan! Efter 4 månaders kaos med vattenskada i köket, har vi levt i fullständigt stök. Fyrabarn och utan kök, Nu när allt varit upponer, vore det verkligen kul att vinna, tänk att äntligen få ordning i sin villa, när allt är nytt och fräscht vore det kul att presentkortet vinna!

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund är svaret.

  Tänk att få slänga ut jobbiga minnen och börja om på ny kula. Nya vassa knivar vore en dröm. ❤️

  Svara
 • Gjutjärnsgryta ”Rund” är mitt svar på frågan. Även här är det en salig blandning av glas och grytor i köksskåpen, enstaka glas i olika färger och former som jag i samband med separation fick med mig. Nu bygger jag nytt bo, vill lämna det gamla och bygga upp ett nytt… Vilken dröm att kunna öppna köksskåpet och se flertal av samma glas eller att ha enhetlig färg på alla handdukar i badrummet

  Svara
 • Den heter Gjutjärnsgrytan rund!
  Motevering: Min son har flyttat hemifrån och älskar att laga mat! Vore toppen att kunna få överraska honom med ett presentkort från Vinga home!

  Svara
 • Svaret är rund.

  Som ensamstående till en liten prinsessa så går pengarna till det nödvändigaste, vore så roligt att få unna sig lite fina saker till hemmet, som snart kommer se ut som ett museum …då det inte finns möjlighet att köpa nya saker… Håller tummarna! Och tackar för en kanonblogg

  Svara
 • den heter cast iron grill från vinga of sweden.Bor i lägenhet och vi-min sambo och jag -har bara gamla pannor,grytor mm i vårt kök.Skulle bli så tacksam att vinna.Jag jobbar 50% och min sambo ät förtidspensionar.Skulle bli överlycklig att få vinna och få förnya i vårt kök.Vi är 4 pers.tack för en mycket fin blogg.

  Svara
 • Svar;gjutjärnsgryta rund. Med fyra barn i hemmet är det så mycket annat som går före prylar hem. Overaller, skor, födelsedagar osv. Vi flyttade in i April och lillasyster kom i maj så det behövs verkligen en del piff för att kännas mer klart och hemma. Skulle bli så tacksam om det är jag som drar denna vinstlott. Kram

  Svara
 • Svaret på frågan: Gjutjärnsgryta rund.
  Motivering: Åh vad kul det hade vart att vinna då jag kunnat överraska min sambo på hans 20-års dag och då även kunna överraska han på vår 5-års dag! Jag älskar att överraska med fina användbara presenter. Glädjen blir dubbel!
  Kram till dig!

  Svara
 • Gjutjärngryta rund är svaret.

  Vi har som er handdukar, glas, koppar i olika storlekar och former. Vore attans så skönt att kunna sitta och beställa hem lite nytt för att liva upp hösten.jag tycker att jag förtjänar en liten vinst eftersom jag är en grym mamma, bästa sambon, coolaste studenten, bästa arbetskamraten. Livet har kommit lite ikapp så man behöver uppmuntran! Jenny

  Svara
 • Gjutgärnsgryta Rund är svaret
  Åh vad det blev fint i ditt kök,jag skulle gärna vilja vinna och ge priset till min son och hans nystartade lilla familj. Dom har en liten dotter på 6 månader, och det är mycket som ska fixas och köpas till deras boende. Att få det fint och hemtrevligt, det vore så härligt om jag kunde få bidra med det.

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan heter Rund.

  Våra skåp ser ut precis som dina gjorde innan. Ett ihopplock av allt möjligt. Ärvda saker, saker jag fick när jag flyttade hemifrån för en massa år sen och sånt man köpt på sig under åren. Det hade varit underbart att skänka bort allt (det är ju inget fel på sakerna egentligen, bara så himla trista) och få lite nytt i skåpen. En härlig energiboost när höstdeppen infinner sig.

  Svara
 • Åh, nu blev jag så till mig att jag kanske såg fel, ”Rund” heter den första grytan ?! Jag tror stenhårt på återvinning, återbruk o att man ska gynna den lokala marknaden så mycket som man kan. Halva mitt hushåll består av loppisfynd, dels för att jag gillar att blanda stilar men mest för att man ska tänka på miljön och att pengarna går till behövande. Det som dock saknas är bäddtextil, mina barn skrattar gott åt de fula sängkläderna som jag släpat med mig genom livet. Dem sjunger på sista versen så jag skulle bli överlycklig om jag kunde köpa nya och knäppa ungarna på näsan 🙂 Livet som fattig sjukpensionär måste ju bli lättare om man upplever det genom en lyxigt bäddad säng. Tack o bock för din trevliga blogg!

  Svara
 • Rund är namnet på den första gjutjärnsgrytan.

  Jag behöver göra samma sak som dig, vi har en massa ihopplock av våra saker. Ser så fräscht ut efter din resning – jag längtar till att göra samma sak 🙂

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan heter Rund.

  Vilken dröm det skulle vara att göra som du och byta ut alla gamla utslitna grytor, stekpannor och hopplocket av glas som samlats genom åren.
  En riktig eregiboost inför hösten och vintern.
  Tack för en fin och inspirerande blogg.

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund!

  Som relativt nyexaminerad jobbar jag som en tok och lite till. Att få köpa familjen lite nya stekpannor som gör att maten hamnar på tallriken och inte fastnar i stekpannan hade varit guld värt för att gynna de få familjemiddagarna vi faktiskt lyckas få ihop när vi är lediga tillsammans!

  Svara
 • Gjutjärnsgryta- Rund

  Både jag och min kille tycker om att laga mat, inspireras av mat och testa nya maträtter. Med dålig köksutrustning försvinner lite av glädjen och motivationen till matlagningen. Då vi inte har ekonomin till att kunna spendera på bra köksutrustning skulle det betyda otroligt mycket att få chansen att vinna detta pris.

  Kram

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund heter den.

  I november vårt lilla hus vi få, där ska vi leva o må..
  Ett paket med massa smått o gott, gör att vi snart kan kalla det vårt slott.

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan heter Rund

  Åh tänk att få en sån glädje att fylla på med såå fina saker, i höstrusket önskar jag en så fin vinst!!! Tack för din blogg!!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Gjutjärns gryta Rund heter den.

  Jag har följt dig ända sedan du var gravid med lilla Vida.:)
  Älskar din blogg och följer dig dagligen för att både tanka kärlek, få inspiration samt att du bjuder på så mycket även under jobbiga tider.
  Har aldrig kommenterat tidigare på varken bloggen eller din insta, pga blyghet och osäkerhet
  Jag är gravid med vårt andra barn, en pojke och är beräknad om 4 veckor och vårt första barn, Solin fyller ett år imorgon:))

  Därav har det varit mycket kostnader och med en föräldrapenning så har det inte varit så mycket fokus och prioritering på mina brända kastruller och pannor som både den ena och den andra även saknar lock

  Brukar även inte vara med i dina tävlingar just för att jag aldrig har vunnit något och tänker att det är nog ingen idé, Hahah!

  Men nu var det här precis vad jag behövde så jag tänkte ähh jag gör ett försök och skriver ner lite medans lillen sover och jag tar en kopp kaffe, underbara egentid ellerhur!:)

  Och om inte annat så är det ändå trevligt att kunna ha någon slags kommunikation med en person jag följt länge och konstigt det kanske låter men känner med i glädje och sorg för.❤️
  Ha en underbar dag och ta hand dig och om fina familjen.
  Kramar i massor!

  Svara
 • Svar på frågan är Gjutjärnsgrytan Rund.

  Skulle bli så glad att få fylla mitt hem med så fina saker både för matlagning och inredning. Efter en tuff separation och ensamstående med 2 tonåringar så skulle det vara helt fantastiskt att kunna få unna sig så fina saker då jag älskar inredning, baka och laga mat….<3.

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan heter Rund.

  Vore en dröm att få vinna nya grejer till vårt kök där det mesta består av ärvda saker som oftast är vackrare än användbara.

  Svara
 • Den heter ”Gjutjärnsgryta Rund”

  Jag har en son som älskar sin farmors köttstek och den görs i just Gjutjärnsgryta. Skulle använda presentkortet till en sådan samt andra bra att ha saker i köket så kanske jag kan lära mig och bli motiverad att laga lila god mat som min svärmor

  Kram och tack för en mysig blogg

  Svara
 • Svar : Grosetto

  Hej ! Jag vill vinna så att jag kan få byta ut delar av vårat hem hade varit underbart !
  Jag hoppas att jag vinner så att jag kan då överraska min fina familj med detta presentkort ( 2 pojkar och Man ) som många andra familjer så måste man priotera i vardagen men detta är ju så önskvärt ✨✨

  Svara
 • Rund heter Gjutjärnsgrytan!

  Jag vill gärna ha detta presentkort då jag och sambon precis har flyttat in i vår första och gemensamma lägenheten. Som ett litet extra plus i kanten har vi redan nu börjat planera nyproduktion av en villa till nästa år. Så himla spännande. Detta är mer än välbehövligt, jag behöver fylla upp mina skåp. 🙂

  Svara
 • Gjutjärngryta rund

  Jag vill överraska min kära fru med något fint från Vingahome, jag är bedrövlig hon får aldrig nåt.

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan Rund.
  Vilken otroligt fin sida Vinga Home har, vore en lyx att få styla hemmet med produkter därifrån. Håller tummarna för en vinst, tycker jag kan behöva det som nybliven 4-barnsmamma =)

  Svara
 • Gjutjärnsgryta rund

  Att få fylla upp köket vore en dröm.
  Det är kanske klyschigt att säga att man är en ensamstående trebarnsmamma utan någon som helst försörjning av pappan. Men det i kombo med att vara heltidsstudent är otroligt tufft!
  Vore magiskt att få köpa något till mig, speciellt eftersom att köket är en favvodel av hemmet.

  Svara
 • Bästa Hanna!

  Svaret på frågan är Gjutjärnsgryta Rund 🙂

  Och varför just jag hoppas på att vinna..?
  Nu vid årsskiftet kommer vårt nybyggda hus stå färdigt för oss att flytta in i. Äntligen! Som vår familj har längtat efter att säga upp våran lilla lägenhet och få vårt egna hus.
  Jag hoppas verkligen jag står som vinnare i denna tävling så jag kan shoppa loss till vårt nya sen. Mycket kommer behöva införskaffas så detta hade varit en perfekt vinst!
  Sen fyller jag snart år så det hade även blivit som en födelsedagspresent!
  Hoppas hoppas det är min tur att vinna denna gång 🙂

  Tack för en ärlig och bra blogg!
  Kram

  Svara
 • Vildmarkspanna
  Motiveringen är att jag skulle bli så glad och tacksam om jag fick ta del av detta erbjudande, har ingen möjlighet att uppdatera mitt hem just nu men med detta skulle jag komma långt. Vore så underbart!

  Svara
 • Äsch läste inte hela frågan… 😉
  Cast iron bbq pan heter den

  Svara
 • Nä! Gjutjärnsgryta oval är det! Ger upp nu…;-)

  Svara
 • Åh, Hannah, detta skulle jag vilja vinna! Vi började renovera vårt kök för nästan 4 månader sedan. När du visade bilder från din hall häromveckan kände jag så väl igen mig, men så där ser hela vår lägenhet ut!! I sonens rum står köksbord, spis, kyl och frys (hans säng har vi fått trycka in i gästrummet och det är överfullt med saker). Vardagsrummet har varit belamrat av skåpstommar hela sommaren och i vårt sovrum står vardagsrumsmöblerna. Och precis som du HATAR jag oredan som uppstår. Anledningen till att det dragit ut på tiden med vår renovering är att det hela tiden uppstått problem (senast upptäckte vi att elementet börjat läcka och vi fick vänta 4 veckor på reservdelar)…

  Det vore verkligen en dröm om jag fick slänga allt gammalt vi haft i våra köksskåp och fylla det med nytt nu när köksrenoveringen snart är klar!

  Gjutjärnsgryta rund är rätt svar!

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan heter ”Rund”.

  Vem vill inte vinna nya grejer till hemmet för att uppdatera och fräscha upp? 🙂

  Svara
 • Rund, heter gjutjärnsgrytan.

  Jag håller tummarna för att jag får vinna, så att jag kan få dela priset med min älskade dotter, som letar sin första lägenhet.

  Svara
 • Rund Heter gjutjärnsgrytan

  Efter en otroligt tuff start i vårt förhållande av olika anledningar där vi både levde ett annat liv gjorde att vi levde åtskilda i 9 mån innan vi äntligen fick slå oss ihop med 2 hem och inget av de vi hade va egentligen något att ha men då vi ej kunde göra så mycket annat än å bara acceptera och le när alla ville skänka oss deras gamla hushållsartiklar ! Idag efter 13 år tillsammans så hänger de fortfarande med och ingen av oss har möjlighet eller råd att köpa nytt till hemmet ! Så skulle vi denna tävling vinna så blir de direkt en beställning , våran första gemensamma beställning till vårt 13 åringa hem ❤️

  Svara
 • Grytan heter ”Rund”.

  Som tokförkyld höggravid med första barnet, med ett nytt hem som behöver ”boas”, skulle det minst sagt pigga upp med ett presentkort för att kunna göra mysigt inför vår lillkilles ankomst!

  Livet är fantastiskt fint och spännande just nu, och det vore roligt att låta hemmet spegla den känslan! 🙂

  Svara
 • Hej fina du!

  Till och börja med så ska jag komma ihåg att skriva att gjutjärnsgrytan heter ”rund”!

  Jag är 24 år och ska precis bli sambo för första gången, vilket ska bli jättekul! Det som däremot inte är lika kul är att inse att vi har väldigt olika stilar. Han tycker om ”chesterfield stilen” och jag tycker om det lite mer morderna och stilrena. Som du förstår så har det blivit en hel del delade meningar när det gäller inredningen. Därför skulle det underlätta om vi vann så vi kan hitta någonting som vi båda trivs med.

  Ha en bra dag!

  Svara
 • Gjutjärnsgrytan heter rund!

  Jag tycker att det hade varit underbart att vinna detta och verkligen få känna/uppleva att mitt hem kan boas på riktigt. Jag har levt efter devisen var sak har sin tid, o nu är den tiden kommen!!

  Efter två föräldraledigheter o sen 3,5 års studier är verkligen detta uppskattat om man säger så;)

  Ha det underbart//hälsningar från ett krispigt Norrbotten

  Svara
 • Den heter ”Rund”.

  Jag har bott i en hyreslägenhet (studentlägenhet) i flera år nu men nu har jag och min pojkvän fått lånelöfte och börjat kolla efter vår första bostadsrätt. Det vore så kul att vinna det här priset och få fylla upp vårt nya hem med fin inredning och ordentliga köksredskap. Just nu har vi bara gamla, ofräscha köksgrejer vi ärvt av släktingar. Materiella saker är inte allt, men det kan verkligen höja humöret 😀

  /Caroline 23 år

  Svara
 • Rund är svaret!

  Mina köksskåp är kaos i ett nötskal. Hop-plock från överallt, arvegods, mycket är från det att jag flyttade hemifrån för 20 år sedan. Efter småbarn och flytt mm så har mycket också gått sönder. Skulle gärna vilja ha en full uppsättning av snygga och matchande glas t ex (vattenglas, vinglas mm). Men det är DYRT om man ska köpa allt nytt… Och jag unnar mig aldrig att lägga pengar på sånt, utan då blir det en nödlösning med att köpa några nya glas på ica maxi eller ikea när det krisar.

  Svara
 • Rund är svaret.

  Skulle bara bli så glad om jag vann, det är jag värd.

  Svara
 • Svar: Gjutjärnsgryta, rund.
  Jag glömde skriva min motivering häromdagen ☺️
  I maj bröt jag fotleden illa, fyra ställen. Har haft svårt att ”hålla efter” och har inte heller haft orken utan mest försökt hålla något slags ordning på ytan.
  Efter ett halvårs sjukskrivning har foten läkt jättebra och när jag läste Magdalenas blogg om hennes All in one boost så tänkte jag att det är precis vad jag behöver ☺️
  Vilken energi jag fått!! Har rensat, åkt till tippen och lämnat till Erikshjälpen.
  Har fått så fint och ordning, men mycket var gammalt och slitet så köks skåpen gapar tomma….att få möjlighet att fylla på med nytt, vackert porslin skulle vara underbart – som pricken över i.

  Svara
 • Grytan heter Rund

  Vårt lite udda hopplock av porslin är gammalt och nött
  Och jag är ärligt talat på detta så oerhört trött
  Jag blev riktigt kär i det du visar från Vinga
  Så om jag vinner så ska jag maken ’tvinga’
  att vi där lägger vinstsumman o hälften till
  För att kunna köpa allt som vi vill
  Så det inte ser ut i våra skåp som att tiden stått still

  Svara
 • Grytan heter gjutjärnsgryta rund. Jag hade blivit väldigt glad om jag vunnit och kunnat sortera ut allt gammalt som är utslitet och inte passar ihop, främst i köket. Nya glas, knivar och grytor hade inte varit dumt! Håller tummarna och hoppas på tur!

  Svara
 • Svar: Rund

  När två hem ska bli ett krockar det en del…Smaken är som baken!
  Detta presentkort skulle bli en fantastisk nystart.
  Ut med de gamla med dåliga minnen,in med det nya och skapa lyckliga minnen.

  Svara
 • Grytan heter rund.
  Jag är föräldraledig med mitt andra barn (som är två månader och storebror är två år). Har inte jobbat ”ordentligt” sedan vi skaffade hus och har inte haft råd att köpa så mycket inredning då föräldrapenningen mest går till mat och blöjor. Samtidigt har min matlagning ökat markant då jag vill ge mina barn bra (och förhoppningsvis god men det är inte lätt alla gånger) mat. Med detta presentkort kan jag köpa lite nytt till köket som skulle underlätta i vardagen, så nu hoppas jag på vinst!
  Ha en bra dag, kram!

  Svara
 • Jag brukar kollalltid igenom din blogg och tycker det är roligt att se hur ni ”kändisar” lever, men när ni alltid lever efter pengarna och skiter i hur världen ser ut får jag ett direkt nej i kroppen. Aldrig mer den bloggen eller insta. Dun? Har ni pengar att köpa dun för kanske ni ska ta de pengarna och åka till stället just ditt dun kommer ifrån! Det är ju inte så att fåglarna plockas döda.. de sliter bort fjädrarna på de stackars små liven för att sedan låta det växa ut igen så de kan göra samma procedur igen. Hemskt! Och det sover ni i. Myspys!

  Svara
 • Rätt svar: Rund

  Jag vill vinna detta PRIS så att jag kan köpta en stekpanna och få bra yta när jag steker GRIS.

  Det kanske tom räcker till en vass KNIV så jag slipper lämna in mina på slipning och hos min vän SIV.

  Nu ska jag med spänning vänta på SVAR och mitt bidrag till vinst BAR.

  Svara
 • Svar Rund
  Förebilderna kunde vara tagna hos oss……pinsamt

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund.

  Jag och min man har bott ihop i tolv år, han hade med sig lite saker till hemmet och jag med..det är ett hopplock av olika tallrikar, glas och för att inte tala om de odugliga kastrullerna han hade fått av sin mamma MEN som vi fortfarande har kvar..! Vore underbart att få förnya kastrullskåpet med lite nytt som inte allt bränner fast i.=)

  Svara
 • Grytan heter rund! Jag skulle bli överlycklig om jag vann detta! I våran familj är det jag min nyblivna man våran gemensamma dotter och min mans 2 barn från tidigare.. Hans barn har precis börjat bo hos oss varannan vecka, och det känns otroligt bra! Men det skulle vara så välkommet med nya saker här hemma nu när vi är 5 st på heltid hemma! Nya handdukar, sängkläder och kökssaker osv.. Det Skulle vara en dröm att få det, speciellt nu när vårat hem är i kaos med alla saker.. Håller tummarna!

  Svara
 • Grytan heter rund

  Med en för första gången flytt från föräldrarnas hus där allting tänkas finns hade presentkortet på ving fått följa med till min nya adress och gjort mig glad med nya grytor och bestick vilket inte finns!

  Svara
 • Rätt svar är Rund!

  Så mycket fint.
  Skulle bl.a. vilja överraska min familj med nya filtar/plädar till soffan. Sambon skulle få ett par lökbrillor ( så är det inte lika jobbigt att vara ”lökansvarig” när det är tacos på gång ).

  Svara
 • Clean house, clean mind. Får man vara drastisk och påstå att renstädade skåp med vackert linne och skinande kastruller skulle rädda mitt äktenskap? 😉 Om skåpen hemma inte svämmade över att omaka gamla prylar, skulle mina stressnivåer sänkas några snäpp. Och det skulle göra både mig och min man gladare – det vet jag. Mindre anledning att tjafsa om banaliteter och mer energi för romantik. En stor kram kommer här <3

  Svara
 • PS. Det rätt svaret är förstås Rund! 🙂

  Svara
 • Rätt svar är rund

  Vi ska göra om hemma och skulle så gärna vilja he lite nytt för att byta ut lite gammalt och slitet

  Svara
 • Gjutjärnsgryta Rund. Vi skulle verkligen behöva byta ut det mesta faktiskt. Allt från sängkläder, badlakan och köksredskap till mysiga plädar. Håller tummarna:)

  Svara
 • Svar: Rund

  Motivering:

  Att kunna beställa fred på denna stackars jord;
  Eller skapa en tidsmaskin med bara skrivna ord.

  Dessa är ljuvliga önskningar som vi alla har;
  Tyvärr är en sådan drömönskan ej uppfyllbar.

  Men näst bäst är de underbart fina saker;
  Hos Vingahome med något till alla smaker.

  Man hittar alltid grejer som tänder köpgnistan;
  Och härliga produkter som hamnar på önskelistan.

  Sedan vi flyttade in i huset vårt;
  Har det ärligt sagt blivit ganska svårt.

  Att verkligen hinna med att totalt renovera;
  Samt att bestämma om och när att ommöblera.

  Nya ramar samt nya kuddar skulle bidra till;
  En mysigare vardagsrumsatmosfär som vi vill.

  Om mitt dröm att vinna detta kunde uppfyllas;
  Skulle säkert hela våra vardagar förgyllas.

  Svara
 • Rätt svar: Rund Motivering: Har träffat kärleken igen efter skilsmässa från barnens pappa. Skäms lite över allt kaos här hemma med mina två små pojkars och mina saker huller om buller i skåpen. Min fina kärlek kommer från en snygg lägenhet med perfekt ordning så vore kul att göra en uppfräschning tillsammans i vårt gemensamma hem <3

  Svara
 • Rätt svar: gjutjärnsgrytan RUND!

  Skulle gärna vilja köpa nya lakan till mina nya säng jag nyss köpt! 🙂
  Skulle även vilja köpa nya soffkuddar och plädar jag aldrig prioriterar att köpa. Jag fyller år om 2 veckor, jag brukar alltid önska mig en ny stekpanna av min mamma som jag nu fått två år irad då de oxå är en tråkig utgift att lägga pengarna på. Skulle va roligt att önska dig nått annat i 30 års present 🙂
  //Helene Engstrand

  Svara
 • Svar på frågan: Rund

  Jag och min man flyttar i januari från Finland till Stockholm, så vi har en helt ny lägenhet att inreda då. Så vad vore väll inte bättre än att kunna fixa det med Vinga Homes härliga produkter! Eftersom mannen kommer att pendla mycket till Finalnd, behöver bi hålla vår lägenhet även i Finland och därmed såklart fixa allt nytt till Stockholm lägenheten! Puh, det blir dyrt!

  Svara
 • Rund heter den ljusblå gjutjärnsgrytan.

  Jag fyllde 50 år för några veckor sedan och var med det sist i kompisgänget. Jag är ensamstående mamma och hade vare sig råd med stort kalas eller utlandsresa, kompisarna lyckades klämma in båda:) Men jag hyrde en liten stuga i skogen och där tillbringade vi den stora dagen, tonårssonen och jag. Vi gick härliga vandringar i skogen, läste, lagade god mat och pratade. Vi hade en jättehärlig helg tillsammans! Hemma igen inser jag att det där med kalas – och presenter – hade varit en bra idé. Allt här hemma är gammalt och slitet, behöver fräschas upp. En vinst skulle göra mig jätteglad, tänk att få torka sig i en mjuk handduk, krypa ner i nya, fräscha lakan…

  Svara
 • Svar: gjutjärnsgryta rund
  Jag och min man fick köksknivar i bröllopspresent förra året, och en har tappat udden, 2 har vi kastat( tror udden blev förstörd på dom med) så det vore perfekt med lite nya knivar till hemmet. Och lite annat med, är en samlare på vinglas =)

  Svara
 • Grytan heter Rund!
  Precis som du så lever jag livspusslet i en så kallad modern familj med barn varannan vecka och allt som hör till. Även lite djur ingår som liksom barnen behöver sitt. När jag såg bilden på din kastrulllåda så var det som att titta ner i min egenDet är verkligen inte första prioritet att städa eller att kosta på nytt där och knivarna i stället blir bara färre och färre. Så mycket fint som skulle tacksamt skulle kunna uppdateras
  Ha en bra dag!

  Svara
 • Svar på tävlingsfrågan: gjutjärnsgrytan heter Rund.

  Jag har precis separerat från min man och vi har 4 barn ihop och jag jobbar deltid.
  Det skulle vara en dröm att vinna presentkortet då min ekonomi inte är den bästa och mitt nya boende kommer eka ganska tomt.

  Svara